HWSW Informatikai Kerekasztal: Conquer online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (161 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Conquer online Ingyenes MMORPG

#21 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 09. 16:44

Idézet: Foley - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 15:53

Este talizhatunk. Egyik barátom tegnap 10 órát játszott. Honnan van ennyi ideje  :think:

Én most is nyomom, 11. szintű vagyok, még tápolok rendesen.

#22 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 19:16

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 16:44

Én most is nyomom, 11. szintű vagyok, még tápolok rendesen.

Most jöttem haza suliból, nem tudom hogy ma marad-e még időm játszani. Dreams\Justice-ba jöttél?

#23 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 20:20

Aha, most is ott nyomom. 15. szint felé haladok, utána már tudok venni cuccokat. Majd ha jössz akkor majd mehetünk együtt, addig tápolok. MSN-n v. ICQ-n keress meg.

#24 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 17:00

Meteorokat gyűjts mert ók lesznek majd.

#25 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 18:51

A bányában ércet lehet bányászni és eladni jó pénzért. Kell egy pickaxe amit a nyakláncárustól lehet venni.

#26 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 18:38

Melyik szerveren szoktatok lenni?
Indítottam egy archert (Subotai  a neve :cool: ). Egyelőre még csak a fácánokat csapkodom, karddal. Tudnám hova lett az íjam... :think:
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#27 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 18:45

Idézet: INT21H - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 18:38

Indítottam egy archert (Subotai  a neve :cool: ). Egyelőre még csak a fácánokat csapkodom, karddal. Tudnám hova lett az íjam... :think:

:D Üdv a Conqueren. Archerban nem vagyok járatos, nem kaptál alapból íjat? Mi a Dreams\Justice serveren vagyunk. Magyarok a serveren:

Shar-pei lvl60 Taoist
Amberyl lvl34 Trojan
Soma lvl30 Taoist
Vaskobak lvl2X Warrior
Zyklonus-beus lvl2X Trojan

Pikkolo, ma bányásztam vagy négy órát. Fél óránként megnéztem a karaktert és ha tele volt a zsák eladtam mindent. Van 60k pénzem :D.

#28 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 18:48

Idézet: INT21H - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 18:38

Ha gondolod majd felhúzunk téged. Csinálunk egy Teamot és akkor kapsz XP-t akkor is ha mi ölünk. Tudok egy nagyon jó helyet Archeroknak és Taoistoknak. Van egy barlang ahol lvl97 banditák vannak. Van egy párkány ahova állva nem érnek el, te viszont tudod lőni őket. Be szoktunk állni oda négyen-öten csapatba és lőjük őket. És akkor is kapunk XP-t ha más öli meg.

#29 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 21:36

Idézet: Foley - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 18:48

Be szoktunk állni oda négyen-öten csapatba és lőjük őket. És akkor is kapunk XP-t ha más öli meg.

Ha tudtok adni íjat, akkor okés...
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#30 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 19:03

Lehet venni házat is, most éppen arra gyűjtök. Kb. jövő hét vége fele lesz meg. Nagyon sokat kell hozzá bányászni. Meg kell hozzá 300.000 ezüst. :D

#31 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 10:02

Beléptem egy Guildbe tegnap. Jó sokan vagyunk. Lvl70-től lehet guildet alapítani. Van egy magyar is csak nem a Dreams\Justice serveren. Fekete Seregnek hívják :D.

#32 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 11:57

Ma Conquer mentes napot tartok mert négy napja nem mentem ki a lakásból és már rohadtul fáj a fejem. Na ezért írtam én a WOW topikba hogy nem merek elkezdeni egy MMORPG-t. Ez meg ráadásul ingyenes is.
Nem vagyok egy nagy játékos, csak Counter-Strike van fent a gépen már vagy másfél éve. De ez most betett nekem. Nagyon bejött. Na mind1 csütörtökön ha jön valaki akkor nyomhatjuk együtt. Archereknek meg Taoistoknak tudok egy nagyon jó tápoló helyet.
:respect:

#33 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 12:52

Elkezdtem letölteni... Szerintem ma, legkésöbb holnap kezdek benne egy karaktert... (Archer előre láthatóan)

#34 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 13:03

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 12:52

Elkezdtem letölteni... Szerintem ma, legkésöbb holnap kezdek benne egy karaktert... (Archer előre láthatóan)

Végre egy Archer. Már vagyunk egy páran de Archer még nincs. Az elején ha akarod majd tulak húzni. Ja és nem győzöm hangsúlyozni: Dreams\Justice serverre gyere. Ha gondolod mehetsz másikra is de nincs átjárás a serverek közt és itt már vagyunk egy páran.

#35 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 14:41

Idézet: Foley - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 13:03

Végre egy Archer. Már vagyunk egy páran de Archer még nincs. Az elején ha akarod majd tulak húzni. Ja és nem győzöm hangsúlyozni: Dreams\Justice serverre gyere. Ha gondolod mehetsz másikra is de nincs átjárás a serverek közt és itt már vagyunk egy páran.

Én már nem vagyok jó? :reklamacio:  :D
Dreams\Justice-on Szurkeszem-et keressétek (az előző karaktert másik szerveren indítottam)! Most lvl 30 vagyok, van egy pár cuccom amit jó lenne elpasszolni (vmi unique taoist sisak pl.)

#36 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 15:12

Idézet: INT21H - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 14:41

Én már nem vagyok jó? :reklamacio:  :D
Dreams\Justice-on Szurkeszem-et keressétek (az előző karaktert másik szerveren indítottam)! Most lvl 30 vagyok, van egy pár cuccom amit jó lenne elpasszolni (vmi unique taoist sisak pl.)

Na akkor majd veled is összefuthatunk csütörtökön. Én most vagyok lvl45. Marketban ulj le es add el a cumóidat. Én ott adtam el egy gemet 1 milláért. Kell a pénz mert házra gyűjtök.

#37 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 17:26

Basszus, tegnap kipróbáltam a játékot, egy francia kisgyerekkel nyomtam vagy 3-4 órát.
Egyrészt ingyenes, másrészt a nagy kedvencemre a diablo2-re hasonlít!
Hajnalig nyomattam, habár csak 14lvl-et értem el, de meg kellett szoknom az irányítást és miegymást is. Egyszerűen nagyon jó a program basszus!

A Dream/Jastis-on vagyok, habár még a csapat meg egyéb üzengetésekhez nem értek sajnos.
Egy olyan tűzvarázslófélét indítottam.
Csak se a küldetések se semmi nem világos még. Meg valami szárnyas démonok vagy 5x megöltek, a sebzés se világos(miért 20-at sebzek) de majd belejövek.
A karakterem neve:

Sirinor

Ha valaki rámköszön és elmondana 1-2 dolgot azt nagyon megköszönném.
A játék kurvajó! A topicnyitónak egy +kcs a topicért:)
Ha valami kell, írj!

#38 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 17:43

Pár kérdés.

Szintlépések után a karakterlapon(elvileg) oszthatnék a képességekre pontot, de úgy látszik autómatikusan nem kapok!

Mi az a magic experience? Hol tudom megnézni mennyi van?(elvileg 10. szinten 12.000 magic xp elérése után kapok 2. szintű gyógyítást!)

Miért írtanak a kapu előtt egy csomóan 1. szintű csirkéket?
Ha valami kell, írj!

#39 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 18:51

Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 17:43

Pár kérdés.

Szintlépések után a karakterlapon(elvileg) oszthatnék a képességekre pontot, de úgy látszik autómatikusan nem kapok!

Mi az a magic experience? Hol tudom megnézni mennyi van?(elvileg 10. szinten 12.000 magic xp elérése után kapok 2. szintű gyógyítást!)

Miért írtanak a kapu előtt egy csomóan 1. szintű csirkéket?

Üdv a Conqueren!

Én sem vagyok nagy szakértő még de leírom amit tudok.

Elosztható pontokról még én sem tudok semmit, sajnos. De majd alakul. Szintlépésnél a legszembetűnőbb változás az életerő és a mana megnövekedése, valamint a sebzés növekedése. A varázslatoknak külön szintlépés van, úgy erősödnek. Alul a status gomb megnyomására előjön baloldalt egy ablak. Ennek a bal oldalán van négy kis gömb. A legalsónál vannak a varázslatok. Itt meg tudod nézni hogy hány százalékon állnak az egyes varázslataid. Ha használod őket ez növekszik. 100%-nál következő szinbe lépnek és erősebbek lesznek. Ha minden igaz akkor neked még csak Thundered meg Cureod van. lvl15-nél Twin Cityben meg tudod tanulni a lightningot. Ez egy úgynevezett XP-skill. Csak időlegesen lehet használni, utána várni kell hogy feltöltődjön.
Gondolom Taoistot indítottál. Azt hogy később tűz vagy víz Taoist leszel azt te döntöd el de csak lvl40-nél. Én tegnap értem el, ilyenkor tudsz új varázslatot tanulni és kapsz vagy 1000 max manát.

A kapu előtti pulykákból azt hiszem minden hétfőn esnek ki PK ticketek. Na most hogy ezek azon kívül hogy egy küldetés kellékei (Twin Cityben az aréna mellett álló fickónak kell 6 db és ad érte 6000 pénzt) nem tudom mire jók.

#40 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 18:54

Eddig így vagyunk magyarok:

Shar-pei Taoist
Amberyl Trojan
Soma Taoist
Vaskobak Warrior
Zyklonus-beus Trojan
Subotai Archer