Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 2:29
Nos feltápolodtam 21lvl-re. Ha jól emlékszem.
Viszont miért csak ez az egy támadó varázslatom van????
Alig sebzek vele valamit. Ráadásúl csak 20. szintől számolja, hogy a varázslat lvl-je növekedhet, így leszek vagy 25 szintű mire lvl3 lesz a thunder!!
Viszont miben számít hogy milyen színű a szörnyek neve?
Láttam már sima fehéret(ez mintha az átlag lenne) aztán zöldet...a gyenge ellenfelek zöldek, és feketéket. Namármost, miért hogy adja az xp-t?
Hol lehetne 21lvl körül tápolni, ahol gyorsan léphetek lvl-t?
Miben számít hogy milyen szörny miket dob?
Hogy növelhetem a varázslat sebzését?(tárgyak adnak valami plusszt, de nem sokat...

a boltban árulják őket)
Na akkor válaszolok sorban amire tudok.
1. Az elején csak egy támadó varázslatod van. lvl40-nék választhatsz hogy Fire vagy Water Taoist leszel ekkor tanulhatsz meg uj varázslatokat. Utána már kicsit gyorsabban jönnek.
2. Ha mondjuk eléred a lvl3 Thudert nem fogja tovább számolni mert a következő szintnek a követelménye a lvl30. Amint lvl30 leszel elkezd tovább fejlődni a Thunder.
3. Nem tudom van-e XP skilled, de elméletileg lvl15-től meg tudod tanulni a Lightningot a Job Centerben (Twin City bal oldalán). Ha nem találod akkor nézd meg a honlapon a térképek közt. Ott van hároma Taoist akik közül az egyik meg tudja tanítani neked. Ez egy támadó varázslat ami többet sebez de meg kell várni hogy feltöltődjön. A varázslatok sebzését a te szinted, a varázslat szintje, a tárgyaid meg az ellenfél szabja meg. Olyan tárgyakat keress amiken olyan van hogy +X Magic Attack.
4. A szörnyek neve azt hiszem azt jelzi hogy hozzád képest milyen erősek. Gondolom a fekete a legdurvább mert én lvl45 vagyok és lvl97 banditákat ölök akik nagyon sötétek

.
5. Van egy zöld csík az F1, F2 stb. gombok felet. Ha erre egyszer rányomsz akkor kijelzi egy zöld szám hogy hány százalékon áll a karaktered. 100%-nál lép szintet. Ha valakit sebzel vagy megölsz akkor itt megjelenik egy is szám, pl.: +250. Gondolom ezt 0.0250%-nak kell érteni. A legtöbb XP-t mindíg a hozzád szintben közel álló szörnyekből kapod. Meg kell keresni ezeket. A honlapon fent vannak a szörnyek adatai.
6. A boltban nem árulnak mágikus tárgyakat (legalábbis én még nem láttam). Aminek a neve fehérrel van írva az natur cucc még akkor is ha ad valami extrát. Aminek a neve kék, zöld, sárga az már jó (ala Diablo). Néha esnek ki a szörnyekből Meteorok, ezek kis lila gömbök. Ezekkel lehet fejleszteni a tárgyidat Twin Cityben egy embernél. Valamint érdemes ellátogatni a Marketbe ahol minden játékos kiteríthet egy kis placcot ahol árulhatja a dolgait. És persze vásárolhatsz is.
Na így hirtelen ennyi.