HWSW Informatikai Kerekasztal: Conquer online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (161 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Conquer online Ingyenes MMORPG

#121 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 19. 23:18

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 22:15

Elírtam, nem .hu hanem.com :D
Még pontosan nem tudom mire jó a ház, de én is gyűjtök rá vadul ;)

Most tartok 1 Timber Vouchernél, szóval 1/5 e már teljesítve... :D

Ja és 34 es Archer lettem...

Nem csak azt írtad el. Nem www.conquestonline.hu ahogy írtad hanem www.conqueronline.hu.

#122 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 23:18

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 22:52

:rolleyes: 52... :respect:

:think:

#123 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 12:46

Nos tehát senki nem tudja a válaszokat?

Találtam egy eliteShiningHelm-et lvl37 és 30-as def-et adott, 50k ért elvitték 10ms alatt a piacon, gyanítom hogy olcsón adtam?:)

Skilleket hogy lehet szerezni? Normal skilleket? mik vannak?
Ha valami kell, írj!

#124 Felhasználó inaktív   Saimonsais 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 13:07

NNNaaa ... nekiduráltam magam ... cirka 3dikra sikerült a felpatch -elés mert hol megszakadt, hol én untam meg mert dög lassu nálam is ... aztán persze elolvastam az official oldalon a forumot ahol hirdetnek valami linkeket ahonnan gyorsabban jön a patch - aki még nem vergődött át ezen a problémán annak javaslom az ott forgolódást bár én nem próbáltam ...

most itt állok egy lvl11 es varázslóval és már a tököm tele van ezekkel a pulykákkal, mert mással még nem merek kötekedni meg nem is éri meg mert ha nagyobb ellenfélbe kötök bele (pl egy banditaba) az egyszerüen nem éri meg mert elmegy egy valag mana, és kapok 52 tapasztalati pontot amikor egy madárért kapok 3at de ugyanannyi idő alatt megölök 20madarat kevesebb mana -bol ... :(
van valami gyorsabb út a fejlődéshez? mert így még küldiket se merek vállalni mert lehet hogy átrohangászok a térképen de ha véletlenül valaki megcsap, biztosan felborulok és fix hogy elveszítem a küldetés tekercsét amilyen szernecsém van... a pulykaírtás meg már 3nap után kicsint uncsi ...

egy két dologra meg abszolute nem jöttem rá:
1.
hogy lehet bányászni? az ok hogy vannak bányák de hol kapok csákányt hogy tolhassam?
2.
alapból ugye van a thunder meg a cure varázslat, ezeket hogy lehet upgradelni? mert a thunder az már lvl2 mert annyit használtam de a skill -menüben azt irja hogy lvl10 felett (gondolom a karakter lvl10 és nem a varázslat lvl10 ... ) 'upgredable' ... ami mondjuk a cure -nál nem lenne rossz mert annyit nem gyógyítgatok hogy az magától fejlődjön, tehát akkor kell vadásznom ilyen tekercset és azt megvenni és azzal upgradelni?
3.
azért elég kicsinek találom a mapot vagy ez később nőni fog? mert az ok hogy nem kötexem de már bejártam szerintem szinte mindent ahova a teleportáló csajszikkal el lehet menni ... pl a moonIsland on vagy hol konkrétan SEMMI sincs ... vannak ilyen sziklák ugrabugrálok aztán csókolom, vagy még kicsi vagyok hogy átlássam?
- Saimonsais -
"You just can't teach an old GOD new tricks"

#125 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 13:26

Ok, fejből nem megy az internetcíme az oldalnak :D

Sirinor: elvileg minden ore jó neki, de ha Gold ot adsz timberért, akkor páran a hajukat fogják tépni. Lévén annak az ára 10x ese a sima ore nak :D

Saimonsais: Sokat nem tudok segíteni, mert íjász vagyok, majd a varázslók megadják a válaszokat.
1. Bányászni lvl 15 től lehet. Kell venni egy csákányt a kereskedőtől. (Azt hiszem aki a nyakékeket is árulja annál van) majd go to bánya, és jobb kattal a földön már bányászol is.

Javaslom fejlődésben, hogy olyanokat támadj, akik fehér nevüek, vagy pirosak. Feketével ne kötekedj, zöld meg már gyengusz.
Csirkéből 2 fajta is van. Alap Tc Mappon (ahol kezdesz) van ugye a város elött egy fajta, meg dél-keleten is egy másikfajta. Dél-nyugaton vannak madarak, azok is még a könnyű kategóriába sorolhatóak.

Javaslom továbbá a kérdőjel (HELP) ikon használatatát, mely a chat ablak felett van. Az leírja milyen tárgyakat tudsz hamarosan használni, hol kaphatsz szintedhez megfelelő küldiket, illetve mi a legoptimálisabb szörny amit írtanod kéne, és hogy hol található meg (koordináták)

#126 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 13:53

Idézet: Saimonsais - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 13:07

NNNaaa ... nekiduráltam magam ... cirka 3dikra sikerült a felpatch -elés mert hol megszakadt, hol én untam meg mert dög lassu nálam is ... aztán persze elolvastam az official oldalon a forumot ahol hirdetnek valami linkeket ahonnan gyorsabban jön a patch - aki még nem vergődött át ezen a problémán annak javaslom az ott forgolódást bár én nem próbáltam ...

most itt állok egy lvl11 es varázslóval és már a tököm tele van ezekkel a pulykákkal, mert mással még nem merek kötekedni meg nem is éri meg mert ha nagyobb ellenfélbe kötök bele (pl egy banditaba) az egyszerüen nem éri meg mert elmegy egy valag mana, és kapok 52 tapasztalati pontot amikor egy madárért kapok 3at de ugyanannyi idő alatt megölök 20madarat kevesebb mana -bol ... :(
van valami gyorsabb út a fejlődéshez? mert így még küldiket se merek vállalni mert lehet hogy átrohangászok a térképen de ha véletlenül valaki megcsap, biztosan felborulok és fix hogy elveszítem a küldetés tekercsét amilyen szernecsém van... a pulykaírtás meg már 3nap után kicsint uncsi ...

egy két dologra meg abszolute nem jöttem rá:
1.
hogy lehet bányászni? az ok hogy vannak bányák de hol kapok csákányt hogy tolhassam?
2.
alapból ugye van a thunder meg a cure varázslat, ezeket hogy lehet upgradelni? mert a thunder az már lvl2 mert annyit használtam de a skill -menüben azt irja hogy lvl10 felett (gondolom a karakter lvl10 és nem a varázslat lvl10 ... ) 'upgredable' ... ami mondjuk a cure -nál nem lenne rossz mert annyit nem gyógyítgatok hogy az magától fejlődjön, tehát akkor kell vadásznom ilyen tekercset és azt megvenni és azzal upgradelni?
3.
azért elég kicsinek találom a mapot vagy ez később nőni fog? mert az ok hogy nem kötexem de már bejártam szerintem szinte mindent ahova a teleportáló csajszikkal el lehet menni ... pl a moonIsland on vagy hol konkrétan SEMMI sincs ... vannak ilyen sziklák ugrabugrálok aztán csókolom, vagy még kicsi vagyok hogy átlássam?

Nekem is kicsinek tünt a bejárható terep, de napról napra rácsodálkozom új helyekre. Nagyobbak mesélnek helyekről ahol a lvl170-es monstak 12000-et lőnek beléd villámmal és óriás madarak jönnek amikből fix 5 met esik. Szerintem jval nagyobb a hely mint elsőre látszik.

#127 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 14:25

Kezd már a f*szom kilenni, most töltöttem le épp 3adjára, 50 százalék, kivágja bad file size-al. Tipp?

#128 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 14:26

Ha valaki meglátja Nusi-t az énvagyok :D
The Sky Was Pink

#129 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 14:42

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 14:25

Kezd már a f*szom kilenni, most töltöttem le épp 3adjára, 50 százalék, kivágja bad file size-al. Tipp?

Oda adom CD-n?

#130 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 17:54

A Blue Elf-ek hol vannak?Ki kéne írtanom párat.

Szvsz a térképet is folymatosan fejleszthetik, szerintem tesznek bele új részeket is amikor egy nagyobb patch kijön!!!

Viszont valami kurva lassan lépek szintet, level 37 vagyok pedig nyomom fullosan de 1-2 nap alatt max. 10 szint megy.

Viszont mi van a skilekkel? Vannak normál skillek?

A piacon árulnak skilleket papiron(tekercsen) ezek mire jók???
Ha valami kell, írj!

#131 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 17:59

Ez egy játék, melynek nem az a célja, hogy 4 nap alatt lvl 120 as legyen az ember. Türelem és játék (szórakozásért) szintet teremt...
Nézd meg az oldalt ott a szörnyekből is fel van sorolva pár.
http://www.conqueron.../guide/gwzl.htm

#132 Felhasználó inaktív   Saimonsais 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 20:09

haha rájöttem hogy a madáremberes kastélynál nagyot lehet aratni ... szépen becsal az ember egy madarat a kastélyba ... aztán feláll a bástyára és addig rakja bele a villámot amig fel nem fordul ... mondjuk ezt banditákkal is lehet csinálni ... csak nekem a madárirtás jobban teccik ....

egyébként itt:
http://www.conqueron...m/guide/hds.htm
alul amit ír
"How can I use my XP skills?" cím alatt az XP ről azt én fel nem fogom. Az ok ha megölök valamit vagy valakit akkor szépen sárgán felvillan a kör a life/mana körül és szépen töltödik is fel sárgával. A madaras pályán a kisebbik madarakból seperc alatt tele lehet rakni ... DE ha megtelik akkor tele lesz és nem történik semmi XP gomb megjelenése pláne nem ...

egyébként már majdnem lvl15 varázsló vagyok ...

még egy kérdés:
az alaptulajdonságokat: dexterity, mana, strenght - lehet manuálisan tápolni mert az én strength -em konkrétan 0 ... és látok varázslókat akkora marhanagy kardokkal mászkálni mint ház ...
másik hogy vettem egy tekercset valami fire varázslattal ami mana25 öt igényel, viszont az enyém csak 24 még (lvl13 nál 23 volt) és nem bánnám ha fel tudnám tápolni a mana -t 25 re még lvl15 előtt és már a fire -t is kipróbálhatnám, pláne hogy valami más varázstekercshez meg mana 80 kéne ...
- Saimonsais -
"You just can't teach an old GOD new tricks"

#133 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 21:18

15. lvl től kapsz majd varázslatot, többek között XP skillt is. Ha a sárga kör tele lesz akkor megjelenik jobb oldalt egy skill ikon és arra rányomva tudod aktiválni. (archer)

#134 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 21:38

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 16:59

Ez egy játék, melynek nem az a célja, hogy 4 nap alatt lvl 120 as legyen az ember. Türelem és játék (szórakozásért) szintet teremt...
Nézd meg az oldalt ott a szörnyekből is fel van sorolva pár.
http://www.conqueron.../guide/gwzl.htm

Köszi, csak itt nem írja sajnos:(
Ha valami kell, írj!

#135 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 21:40

Idézet: Saimonsais - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 19:09

még egy kérdés:
az alaptulajdonságokat: dexterity, mana, strenght - lehet manuálisan tápolni mert az én strength -em konkrétan 0 ... és látok varázslókat akkora marhanagy kardokkal mászkálni mint ház ...
másik hogy vettem egy tekercset valami fire varázslattal ami mana25 öt igényel, viszont az enyém csak 24 még (lvl13 nál 23 volt) és nem bánnám ha fel tudnám tápolni a mana -t 25 re még lvl15 előtt és már a fire -t is kipróbálhatnám, pláne hogy valami más varázstekercshez meg mana 80 kéne ...

Sajnos a papiron olvashato skillekre még nem jöttem rá piacon van vagy 20 féle tekercs, sőt még "beazonositatlan" tekercseket is lehet kapni 100k körül a piacon, ez meg bármi lehet...
Ha valami kell, írj!

#136 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 23:36

regeltem én is ,gondoltam kipróbálom a játékot
egyszer lehúztam a telepítőt,de crc erroros lett a rar file  :(
most húzom lefelé megint ,remélem ez már jó lesz
és csak 20K-val enged tölteni  :mad:

Szerkesztette: Avicularia 2005. 03. 20. 23:39 -kor

HP Pavilion DV-5 1160eh

#137 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 00:13

Igen, sajnos kb. 20-30k max. sebessége. Jó a játék nagyon, csak az a baj hogy ha varázslóval játszik valaki 40. szintik semmit nem kap, nincs új varázslat semmi, és a 30-40 szint között unalmas lesz.
Én most 39 vagyok, már csak 1 kell végre!
Ha valami kell, írj!

#138 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 01:35

Kihez kell PONTOSAN vinni az execution ORE-kat aki TC-ben XP-t ad érte?

"General Cai 552 754 8000 exp. point quest"

Ez van a leírásba, de ő csak a Jail-ba akar elvinni nem ad semmit.

"2) Euxenite Ore: do Alchemist or Captain Li quest to earn some money or experience points, use for Archer promotion."

Ez van a leírásban is. Vagy mit kell csinálnom hogy adjon valami XP-t??
Ha valami kell, írj!

#139 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 10:48

http://www.conqueron...m/guide/ljt.htm
Ezt a linket nézd meg...
Coach Li a te embered nem General Li. :D Vigyázni kell sok a hasonló név, engem is becsapott már párszor.

Mellesleg ez a küldetés csak lvl 30 ig él.

#140 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 11:18

Akkor ráb@sztam.
Begyüjtöttem vagy 20db ilyen szart, eladom az alkimistának aztán ennyi.

Ja a másik, hogy kb.  1 napot bányásztam összesen 5 arany jött és drágakövek meg egyebek sehol semmi!! Hogy lehet ez?
Ha valami kell, írj!

Téma megosztása:

• (161 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.