HWSW Informatikai Kerekasztal: Conquer online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (161 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Conquer online Ingyenes MMORPG

#2761 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 16. 13:08

Idézet: Verdike - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 21:38

+8-asból jócskán dob a Lottery elite nyilas sapkát. Nálunkm, a dragon ssyerveren 37-45kk-ért árulják.
Amúgy a DB ára 20-25kk körül mozog.

Ja és egy kérdés. Már elnézést, hogy felteszem, de úgy vettem észre, hogy itt többen is felszólaltak, hogy "nem jó ez így, mert akkor bezzeg a nyilasok...".
Szóval, hogy is van ez. A nyilasok lettek a fekete mumusok, akiket állandóan csesztetni kell, vagy mi.
Én nyilas vagyok, 112 szintes fullszuper és   szinte full-socket. Ja, hadd tegyem hozzá: önerõbõl, DB-vásárlás és segédprógramok nélkül. Most olyan nagy baj ez?

Én voltam a ludas :) Mert a 125+ nyilasok nálunk nagyon nyomják a watereket és AS és Basi spawn-ok szinte mindig foglaltak, de szerencsére van egy-két nyilas, aki megengedi, hogy mi is lövöldőzzünk, bár nekik max 2 lövés a basi :s

És azért emeltem fel picit a hangom, mert a nyilas - még ha unalmas is a waterfactory, akkoris - képes sok db-t szerezni egy hét alatt. Szinte csak multihack kell és ennyi. Fura, de szinte csak nyilasokat láttam az első napokban lottózni, aztán meg pár noobot, akikről később kiderült, hogy a nyilasok kreálmányai. Trojanok csak elvétve próbálkoznak.
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#2762 Felhasználó inaktív   domesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 16. 18:22

Na végre megvan az elsö használatba vett 2socom :)
http://kepfeltoltes.hu/view/070116/2soc_ww...ltoltes.hu_.jpg :)

#2763 Felhasználó inaktív   Verdike 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 17. 00:33

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 13:08

Én voltam a ludas :) Mert a 125+ nyilasok nálunk nagyon nyomják a watereket és AS és Basi spawn-ok szinte mindig foglaltak, de szerencsére van egy-két nyilas, aki megengedi, hogy mi is lövöldőzzünk, bár nekik max 2 lövés a basi :s

És azért emeltem fel picit a hangom, mert a nyilas - még ha unalmas is a waterfactory, akkoris - képes sok db-t szerezni egy hét alatt. Szinte csak multihack kell és ennyi. Fura, de szinte csak nyilasokat láttam az első napokban lottózni, aztán meg pár noobot, akikről később kiderült, hogy a nyilasok kreálmányai. Trojanok csak elvétve próbálkoznak.

Amit irtál, az nálunk a Dragonon is érvényes. A 112-es szintemmel még nekem sincs helyem a Basi-knál. Leggyakrabban én is a kisebb spawn-okat használom. Lassabb, de kevesebb frusztrációval jár. Elfogadtam, mint a játék velejárója. Valószínüleg, ha nagyobb leszek, miattam is be fog kerülni pár emberke az ideggyógyásszatra. :reklamacio:

(Amúgy, ahogy láttam, nálunk a taok sem ijedtek meg a lottózástól)  :respect:

#2764 Felhasználó inaktív   Verdike 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 17. 00:36

Ja és csak az információ kedvéért. A +8-as elite sapkák ára 45kk-ról 25-re estek...

#2765 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 06:30

Mindenkinek lesz mar olyanja hamarosan =)

#2766 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 09:05

Idézet: domesz - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 17:22

Na végre megvan az elsö használatba vett 2socom :)
http://kepfeltoltes.hu/view/070116/2soc_ww...ltoltes.hu_.jpg :)

Gratula...De pár hónappal korábban igazán szép darab lett volna :(

Verdike: Hát egen...lassan az lesz az alap :s A sok bulker eladja aprópénzért, mert neki nem kell
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#2767 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 09:04

Tegnap vettem 2 expballt, mert olvasgattam egy picit és egy 110water->89fire a 2 expball-lal 182pct-t kapott. A titok nyitja az exppot volt :) Használtam az exppotot, aztán csak a 2 két expball-t. Kicsit hamar meglettem 91 :Đ És persze akkor a többi időt a madaraknál leöltem, amivel még cirka 60 pct jött :) SZép este volt :) Sajna 92ön megint marad a SeniorApe. Csak a bot sajna folyton közel megy és sose lő messziről.

#2768 Felhasználó inaktív   Spunky 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 23:26

CSÁÁÁÁ ALLL ..
AKI MOST KEZDI A JÁTÉKOT CONQUERBEN VAGY NEM NAGY SZINTU PLS AZ JOJJON A NATURE ----> VOLCANO SERVERRE OTT MONDHATNI VAN JO PÁR MAGYAR ÉS JO MAGAM MI TUDUNK SEGGÍTENI SOKAT ÉS PERSZE SZÍVESEN IS TESSZUK ... AKI ERRE A SERVERRE JÖN JÁTSZANI (VOLCANO)
ANNAK IROK PÁR NEVET AMIKET PONTOSAN UGY KELL LEÍRNI MINT AHOGY ITT LEÍROM UGYIBÁR : Linker , Freyja , ASUKA , Rain-1 , .:Áron:. , DiGiTaL , Spunky (jómagam) , Csikker , Igdra  és még jó néhányan aki tud angolul és kell segítség de nincs bent a magyar hadsereg annak adok pár angol ismerőst csak azt mondjátok hogy Spunky barátja vagy .. Zottel , Raive , DONI .... Na pls gyertek a VOLCANORAAAAAAAA köszike elöre is na csááá

#2769 Felhasználó inaktív   Spunky 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 23:31

Verdike ..... neked irom igen sok DB szereznek de azt is vedd figyelembe hogy super gemeket is szereznek a watertaokkal mert utána RB-znek veluk ....azután meg eladják ..szoval egy DB + egy super gem  jo kis biznisz

#2770 Felhasználó inaktív   Spunky 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 23:36

Szaszocskának igaza van .....mert archer jo jol tud huntolni de csak nagy szinten ...PVP-re nem a legjobb mert a 2.-3. helyen mozog és én meg ismerek egy olyan archert aki majdnem full super és csak lvl 84-es és ő sem vásárolt semmit .... ő csak annyit tett hogy qrva sokat huntolt APeknél snakeknél stb.. szoval ő igenis megdolgozott amije van (és szerintem nem ez a egrosszab kari) hanem a trojai mert 130-ason egybol olik egymást jo de más karik alig tudják megolni még a tao is pedig egy trojainak kevés a M-D-je na mind1 gyertek a volcanoooraaaa  :D:D:D:d

#2771 Felhasználó inaktív   Egésséges fejbőr 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:10

Csé all ! El akarom kezdeni a játékot de a regelésnél valami eszeveszett hibát ir ki az ID-mmel kapcsolatban. MI a fenét tegyek ezellen a kis huncutság ellen ?  :confused:

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:12

Idézet: Egésséges fejbőr - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 0:10

Csé all ! El akarom kezdeni a játékot de a regelésnél valami eszeveszett hibát ir ki az ID-mmel kapcsolatban. MI a fenét tegyek ezellen a kis huncutság ellen ?  :confused:

Jogtiszta a játékod ???

#2773 Felhasználó inaktív   Egésséges fejbőr 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:15

közben megoldottam juppi :D

#2774 Felhasználó inaktív   TANK69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 07:58

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 1:12

Jogtiszta a játékod ???

Egy ingyenesen letölthető játéknél ez a kérdés :lol:
:sandor:  :D
Juggernaut Headcrush!

#2775 Felhasználó inaktív   Egésséges fejbőr 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 20. 09:34

igen ez a kérdés engem is sokkolt 1 picit de semmi baj a jószándékot is megbocsájtom :)

Na figyeljetek légyszi 1 picit :
most kezdtem tolni a gémet lenne 1 kérdésem: Pl mi az a zöld csik ami néha felvillan a chat menüm felett, egyre fogy miközben ölöm az ellent ?

#2776 Felhasználó inaktív   Egésséges fejbőr 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 20. 09:50

Ja és level 8as vagyok trojan a volcano szerveren , az a kérdésem hogy vannak itt magyarok akik  segitenének nekem ? és a másik hogy level 8asként is a pheasantokat öljem vagy tudtok valami jó helyet ahova elteleportálhatnék levelezni ?

#2777 Felhasználó inaktív   Sddhkl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 11:42

Idézet: Egésséges fejbőr - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 9:34

igen ez a kérdés engem is sokkolt 1 picit de semmi baj a jószándékot is megbocsájtom :)

Na figyeljetek légyszi 1 picit :
most kezdtem tolni a gémet lenne 1 kérdésem: Pl mi az a zöld csik ami néha felvillan a chat menüm felett, egyre fogy miközben ölöm az ellent ?

annak csak 15 felett lesz jelentősége, majd akkor fogsz tudni választani xp skillek közül
Kép

#2778 Felhasználó inaktív   Sddhkl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 11:47

Idézet: Egésséges fejbőr - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 9:50

Ja és level 8as vagyok trojan a volcano szerveren , az a kérdésem hogy vannak itt magyarok akik  segitenének nekem ? és a másik hogy level 8asként is a pheasantokat öljem vagy tudtok valami jó helyet ahova elteleportálhatnék levelezni ?

pl: kimész tc ből a conductresshez és ott vagy phoenix castle vagy birs island!
PC: jobb fgelső sarokba mész majd el
BI: bemész a város észak keleti részére, a blacksmitt fölé és ott az 1. szigeten vagy guildcontroller és gc 1
Kép

#2779 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 12:19

Előbb azt magyarázd el neki hogy kell teamelni, ne rögtön a bi-re küldd lol :D
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2780 Felhasználó inaktív   Headshot 

• Tag
  • PipaPipa