HWSW Informatikai Kerekasztal: Conquer online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (161 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Conquer online Ingyenes MMORPG

#2981 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 05. 07:05

En 2 elit axeal nyomtam jo sokaig :cool:

#2982 Felhasználó inaktív   yoman3d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 07:46

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 7:05

En 2 elit axeal nyomtam jo sokaig :cool:

Nem hianyzott a clubok rage skillje?
Server: Constellation/Libra
113 lvl trojan
123 lvl archer
100 lvl ninja

#2983 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 12:37

Idézet: yoman3d - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 6:46

Nem hianyzott a clubok rage skillje?

PKra az axe is jó, de 120 alatt nem érdemes pkzni. Nincs elég életed. Ezért preferálom annyira a clubot. Bár a direct hit-nek elég kicsi az esélye. Szóval egy jó axe csak blade/sword-del használható igazán jól (SZERINTEM:)) Vagy ha van két 2 foglalatos axe-od, akkor hajrá és gratula, mert jó hercer válhat belőled.

Hehe...tegnap a 112firetaommal levertem a szerver "legnagyobb" trojanját, egy 130ast  :smoker: De a nyilasok nagyon bosszantóak levegőben. Kellene egy jó kis 110es super cipellő a kis taomra :)
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#2984 Felhasználó inaktív   Sddhkl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:39

Idézet: yoman3d - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 6:50

Asszem meek s odadom vmi noobnak azt az axeot...
Lehet el van atkozva...
Fura dolgok tortentek miota megvettem: Kirugtak a munkahelyemrol, elvagtak a vizsgan, elhagyott a csajom, meghaltak a nagyszuleim, osszedolt a lakasunk, a testverem felakasztotta magat...
De a legrosszabb hogy cikiznek a CO forumon...
és mindez egy  axe miatt, vettem volna en is inkabb 2soc clubot mint a rendes trojanok...
Meg kell szabadulnom az axetol...

:(

hátha ez mind komoly nemhiszem h az axe miatt volt :)sztem nem egy-két szgépes fájl miatt voltak de ha te így gondolod :D :nevet2:  :lol: szal nemtom... és ez nem CIKIZÉSBŐL mondom :D és kül ez mind komoly?
Kép

#2985 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:49

szerintem csak szarkasztikus volt :cool:

#2986 Felhasználó inaktív   yoman3d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 17:50

Idézet: Sddhkl - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 15:39

és kül ez mind komoly?

:lol:
113 lvl trojan
123 lvl archer
100 lvl ninja

#2987 Felhasználó inaktív   Emese01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 05. 21:39

Egy beteges 10 éves gyerekkel állunk szemben, aki cseppet sem vicces, de ha ilyeneket állit nem csodálkoznék valóban megtörténne vele... aki ilyeneket mond... beteges... szánalmas...

#2988 Felhasználó inaktív   yoman3d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 22:40

Emese szoltal valamit?

Szerkesztette: yoman3d 2007. 03. 05. 22:46 -kor

113 lvl trojan
123 lvl archer
100 lvl ninja

#2989 Felhasználó inaktív   Headshot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 14:56

Idézet: Emese01 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 22:39

Egy beteges 10 éves gyerekkel állunk szemben, aki cseppet sem vicces, de ha ilyeneket állit nem csodálkoznék valóban megtörténne vele... aki ilyeneket mond... beteges... szánalmas...

adom...

#2990 Felhasználó inaktív   Spunky 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:38

Basszus szánalmasak vagytok....... és szerintem PVP-re a trojannak a club+ swrod a jo mert:
a club az alap xD
és azért nem blade mert annak csak a fast blade van ... de a sword egyrészt pontosabb , van ugye cansword és ott a poenix ami hasznos mert szinte mindig bejon és csak egy emberre megy a skil .. nem lehet elöle elmenekulni ,,,,,, és ha szaratnétek felrakok egy árnyékot  ami segít a célzásban a trojannak 
  Warrior PVP :
a legjobb a spear mert ..egész turhetó a támadás és 210 pc támad ....na egy emberre szoval nem lehet elmenekulni mint a poenixtol ..... és azért ne használjanak a warriorok shieldet mert csak az archer ellen jo ...de az archert nem nagyon van esélye megutni ...a tao szintén egy másik warrior ellen ... khm... és a trojai egybol ut mindent ..... kivétel másik trojait...
Archer PVP :
használjon Bowot xD
Tao :
  használjon BS.t lol

nah majd ha megtalálom a shadows akkor :D:D felrakom

#2991 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:10

Hat ja, warrior pvp vagy spear vagy poleaxe
Poleaxe jobb ha sok ellen kuzdesz egyszerre, egy skill sopres kinyirhatja mind.

#2992 Felhasználó inaktív   Headshot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:57

Idézet: Spunky - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:38

Basszus szánalmasak vagytok....... és szerintem PVP-re a trojannak a club+ swrod a jo mert:
a club az alap xD
és azért nem blade mert annak csak a fast blade van ... de a sword egyrészt pontosabb , van ugye cansword és ott a poenix ami hasznos mert szinte mindig bejon és csak egy emberre megy a skil .. nem lehet elöle elmenekulni ,,,,,, és ha szaratnétek felrakok egy árnyékot  ami segít a célzásban a trojannak 
  Warrior PVP :
a legjobb a spear mert ..egész turhetó a támadás és 210 pc támad ....na egy emberre szoval nem lehet elmenekulni mint a poenixtol ..... és azért ne használjanak a warriorok shieldet mert csak az archer ellen jo ...de az archert nem nagyon van esélye megutni ...a tao szintén egy másik warrior ellen ... khm... és a trojai egybol ut mindent ..... kivétel másik trojait...
Archer PVP :
használjon Bowot xD
Tao :
  használjon BS.t lol

ja szánalmasak vagyunk mer nem mindenki ugy csinálja ahogy neked tetszik.
végülis...

#2993 Felhasználó inaktív   Emese01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 21:47

Idézet: Headshot - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:57

ja szánalmasak vagyunk mer nem mindenki ugy csinálja ahogy neked tetszik.
végülis...

:D

#2994 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 22:15

Idézet: Spunky - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 18:38

a club az alap xD
  Warrior PVP :
Archer PVP :
használjon Bowot xD
Tao :
  használjon BS.t lol

Javítás/kiegészítés:
Trojan: blade is jó, mert jobban követhető, hogy hová talál be, és a kard,hogy erős legyen fixed nix kell, ami nem kis móka, szóval blade-del hamarabb lehet élvezkődni.
Warrior: spear valóban jó, de a pajzs több okból sem rossz. Nem csak archer ellen jó. Trojan ellen se rossz, hisz kevesebbet üt, fire kevesebbet sebez, hisz a pajzsnak egész jó a magic-defje ;) Szóval a pajzs sem elvetendő ötlet, bár akkor a sebzés lesz gyenge. A kétkezes hatótávja a csábító.
És ha a nyilasnak van sok mete és rb, akkor akár fber/sser is lehet, vagy akár kétkezessel is írthat, hisz egy erős nyilas egy-két kétfoglalatos tárggyal és fullsuperdragongem-mel is rendelkezik.
Taokra ez úgyszintén elmondható.
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#2995 Felhasználó inaktív   Headshot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 13:36

warriorral ha épp nem 2kezessel nyomtam akkro pajzs füles meg blade volt pvpre. 130on nemrossz az
meg pajzs sisak és 110 után mehet lab4be

#2996 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 19:38

Hat nem tudom, azert a Club/Blade mindig is erosebb lesz PvP-ben mint a Club/Sword.
Igen, a Sword univerzalisabb mint a blade, viszont kit erdekel a Phoenix amikor ScentSword-ot kell nyomnod. Igaz csak par szaz damage a kulonbseg, viszont DragonGem-ekkel ez mar igencsak az ezresekbe fog atnyulni, es azert +1000 damage nem kis kulonbseg. Megaztan direkt utest ritkan fogsz bevinni trojannal, plane mert feltened kell a borodet hisz olyankor teged is meg tudnak ugy utni ami akar halalos is lehet.
Teny, jo a kard is, nem vitatom, de en kizarolag Club/Blade-el mennek PvP-be. Ha meg mar megvan a jo sok dual DragonGem-em akkor dupla blade-el, hogy a herkules skill is hasznalhatova valjon az ugralo archerek ellen.

Warriornak is jo a Blade+Shield PvP-be amint van jo sok dupla DragonGem-je, igaz nem fog egybol trojan-t olni de tao ellen jobb lesz sokkal mint a trojan.
Direkt utest ne akarjon senki bevinni PvP-ben, ha arra gyursz akkor mar regen rossz. Ha van sok DragonGem-ed hasznald a herkulest, kit erdekel hogy lama skill, a lenyeg hogy hat es ez faj a sok ellenfelednek.

PvE-ben warriornak mindenkeppen Poleaxe kell, legjobb. Na jo talan meg a wand is jo, de a poleaxe-al konyebben fogsz egy uteses kill-eket osztani. Ha nincs superman skill akkor jobb, ha van superman akkor kb mindegy melyik.

#2997 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 19:42

Amugy ha PvP-zni akarsz akkor csinalj Fire Tao-t. De tenyleg. Vagy Trojan-t. Bar en inkabb Fire lennek, sokkal jobb mint a Trojan, plane miutan reborn-olt.

Ha PvE-zni akarsz aliasz szornyeket olni akkor csinalj Archer-t vagy Warrior-t.

Ha univerzalis karaktert akarsz amelyik mindekettot tudja: csinalj Fire Taot. Az a legjobb kaszt, minden ketseget kizaroan.

#2998 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 22:49

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 18:42

Amugy ha PvP-zni akarsz akkor csinalj Fire Tao-t. De tenyleg. Vagy Trojan-t. Bar en inkabb Fire lennek, sokkal jobb mint a Trojan, plane miutan reborn-olt.

Ha PvE-zni akarsz aliasz szornyeket olni akkor csinalj Archer-t vagy Warrior-t.

Ha univerzalis karaktert akarsz amelyik mindekettot tudja: csinalj Fire Taot. Az a legjobb kaszt, minden ketseget kizaroan.

Tanusítom (és úgy, hogy minden kasztot kipróbáltam már rb-be is :) ) és egy 120 alatti erős fire is képes megfogni egy 130as!!!! trojant. Sajna nekem még a firemet-nado kombót kell valahogy megszoknom, de gyakorlás kérdése.

#2999 Felhasználó inaktív   yoman3d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 22:21

Fiuk, emese!
Gyorsan segitsetek, 30 pk pontom van, es valamit irt hogy az equipmentemet elveszithetem ha kinyirnak... ez azt jelenti hogy amit viselek azt is elveszithetem?
113 lvl trojan
123 lvl archer
100 lvl ninja

#3000 Felhasználó inaktív   Headshot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 22:53

ja mer piros a neved
szal ha kinyirnak le eshetnek rolad a cuccaid
lehet hogy mind, lehet hogy egysem