SCAR - Squadra Corse Alfa Romeo
Elküldve: 2005. 05. 05. 12:37
Viszem a frissebb Catalyst-ot, megkérdem az informatikát, van-e sp2-jük cd-n.
Egyébként nem hinném, hogy sérült, mert egy zip fájlban jött le, a link asszem a hardwired-ről volt, a zip nem volt crc-s és a telepítés is hibaüzi nélkül futott. Talán valami eax-os hangkártya kéne neki?
Nos hétfőn jövök, mert holnap nem vagyok. Azért köszi a segítséget.
Ja és semmi codecpack nincs, csak a minimum amit a gordian knot felrak - divx, xvid - még asszem az ffdshow-t sem szoktam feltenni.
Egyébként nem hinném, hogy sérült, mert egy zip fájlban jött le, a link asszem a hardwired-ről volt, a zip nem volt crc-s és a telepítés is hibaüzi nélkül futott. Talán valami eax-os hangkártya kéne neki?
Nos hétfőn jövök, mert holnap nem vagyok. Azért köszi a segítséget.
Ja és semmi codecpack nincs, csak a minimum amit a gordian knot felrak - divx, xvid - még asszem az ffdshow-t sem szoktam feltenni.
Elküldve: 2005. 05. 05. 17:58
Csak nekem jön be?
Mondjuk a pályák lehetnének, meg ami nagyon idegsít, hogy a menü "gyönyörű" animációs áttünéseit mindig végig kell várni...
Mondjuk a pályák lehetnének, meg ami nagyon idegsít, hogy a menü "gyönyörű" animációs áttünéseit mindig végig kell várni...
Elküldve: 2005. 05. 05. 18:00
nekem ugy-ahogy. a menu valoban idegesito.... verseny kozben van valami specko effektus, asszem tab-ot kell nyomni hozza. mi az ertelme? :confused:
JóSebesség
Elküldve: 2005. 05. 05. 18:11
Hehe, elkezdtem letölteni, aztán elolvastam a kommenteket, és gyorsan cancel-t nyomtam
Elküldve: 2005. 05. 05. 18:59
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 19:00
nekem ugy-ahogy. a menu valoban idegesito.... verseny kozben van valami specko effektus, asszem tab-ot kell nyomni hozza. mi az ertelme? :confused:
Az az értelme, hogyha elrontasz valamit akkor visszamehetsz az időben gyorsan és megpróbálhatod újra, de csak akkor működik ha a tigris a sarokban fel van töltődve:D Vagyis 1,x-en áll.
Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni a gamét.
Elküldve: 2005. 05. 05. 22:18
Ja, végülis nem rossz játék ez, a megszokottnál gyengébb grafikát fogjuk rá a spórolásra, hogy kisebb lehessen a demo :Đ
Néha kiakad a progi, menükben mászkáláskor egyszercsak elsötétül a kép és csak a zene marad - lehet lelőni a taskot
Néha kiakad a progi, menükben mászkáláskor egyszercsak elsötétül a kép és csak a zene marad - lehet lelőni a taskot
Elküldve: 2005. 05. 09. 22:32
Az mondjuk vicces, hogy kábé semmilyen hatása nincs a bekapcsolt AA-nak vagy AF-nek, legalábbis nekem nem úgy tűnt, hogy csökkenne a grafika "fűrészfogassága" :Đ
Érdemes a pályacsúcsdöntögetős módot is kipróbálni, az a versenyjárgány (a típusát mindig elfelejtem) büntet, főleg ha előtte valamelyik alap kocsival döcögött pár kört az ember
Érdemes a pályacsúcsdöntögetős módot is kipróbálni, az a versenyjárgány (a típusát mindig elfelejtem) büntet, főleg ha előtte valamelyik alap kocsival döcögött pár kört az ember
Elküldve: 2005. 05. 10. 07:17
Nos, nem sikerült életrelehelnem, de már nem is érdekel. Se az sp2 se az új catalyst sem segített.
Egy olyan tippem van, hogy használok egy progit a képernyőfrissítések beállítására (ReForce) - na, más játék nem akart elindulni, mert 1024-ben fixen 100Hz-en állt a beállítás, vagy 800-ban 120Hz-en.
De nem hiszem, hogy még egyszer letöltöm.
Egy olyan tippem van, hogy használok egy progit a képernyőfrissítések beállítására (ReForce) - na, más játék nem akart elindulni, mert 1024-ben fixen 100Hz-en állt a beállítás, vagy 800-ban 120Hz-en.
De nem hiszem, hogy még egyszer letöltöm.
Elküldve: 2005. 05. 10. 09:36
Ez egy rohej game lesz, pocsek grafika, iranyitas.
Hypno
Hypno
"csak egy apro problemam lenne..."
Elküldve: 2005. 05. 28. 07:18
Há' kigyütt
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 05. 28. 08:04
31*15 mega...csodát ne várjunk
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 05. 28. 08:36
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 7:28
Anno megnéztem a demo-t....
5 percig volt fent a gépemen
nekem is kb
de nekem volt vm driver gondja,ugy futott,mintha szoftveressen renderelt volna
mind1,annyira nem izgat a játék
Elküldve: 2005. 05. 28. 15:01
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 9:28
Anno megnéztem a demo-t....
Nálam még mindig fönt van.
Graf viszont normális itt.
Semper Fi
Elküldve: 2005. 05. 28. 15:20
Hát én kipróbáltam a full-t...Grafikán nem nagyon javítottak...u.olyan maradt...1280x1024-ben max élsimítás és max antizotróp mellett lehetett valami "normális" képet kihozni belőle....Irányítás is maradt a régiben semmi plusz.. eddig úgy kezdődik mint a demo, csak itt 1 kocsival vagy....tovább nem nagyon akartam belemerülni....
asszem kuka...kár volt megvenni..

Súgó
A téma zárva.