HWSW Informatikai Kerekasztal: SCAR - Squadra Corse Alfa Romeo - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

SCAR - Squadra Corse Alfa Romeo

#61 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 28. 15:25

Idézet: djviktorio - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 14:20

Hát én kipróbáltam a full-t...Grafikán nem nagyon javítottak...u.olyan maradt...1280x1024-ben max élsimítás és max antizotróp mellett lehetett valami "normális" képet kihozni belőle....Irányítás is maradt a régiben semmi plusz.. eddig úgy kezdődik mint a demo, csak itt 1 kocsival vagy....tovább nem nagyon akartam belemerülni.... :D asszem kuka...kár volt megvenni.. :D  :D

elúszott 10.xxx -ezer forintod bazzze.... :D  ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#62 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 12:04

Ja...lehúztak sok pénzzel... :D  :D  :D

#63 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 12:37

Nem tetszik... a grafika nem tetszik, valamint ha a Skodám csak úgy tudná bevenni a kanyarokat, mint ebben a játékban egy Alfa 147 2.0 Twinspark, akkor cseréltetném gariban. :)

Mondjuk ne is várjunk többet egy egyCD-s játéktól. Ebbe olyan sok nem férhetett bele.

Szóval nem érdemes megvenni - szerintem.

#64 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 12:38

kis fejlesztő, kis játék..
JóSebesség

#65 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 12:49

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 13:38

kis fejlesztő, kis játék..

Jaja... bár ha visszagondolok az 1nsane-re vagy a 4x4-re, ahol még ugye az is közrejátszott hogy szétvált az eredeti csapat...
/ON

#66 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 14:49

Sztem olyan rossz game.

Vegre megvan az Alfa 155... :banana:  :cool:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#67 Felhasználó inaktív   Bibu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:37

Hát ebben én is kellemesen csalódtam :up:

Mikor "megvettem" és láttam, hogy 435MB akkor azt gondoltam, hogy kb. 10 percet fogom nyomni aztán megy a levesbe az egész, de szerencsére nem így lett pedig nagyon rosszul kezdte nálam a gamma.
Először is nem ismerte fel rendesen a MOMO-t, nem látta a pedálokat így gombbal kezdtem bele :down:
Az első körök után olyan érzésem volt mintha lassított felvételbe menne az egész, de aztán kezdtem megszokni és csak azt vettem észre, hogy már több mint egy órája ülök előtte és egyre csak klakkolok a következő versenyre :)
Aztán nagy nehezen belőttem a kormányt is és azóta is leköt a játékmenet.
Ez a féle autós játék tipikus esete annak, hogy végre van valami amivel lehet játszani, és nem merül ki minden a csilli-villi grafikában ami enyhén szólva is ósdi, de ezt játék közben észre sem veszem :)
Jó azért azt nem mondom, hogy bazi jó szimulátort kaptam, mert attól azért elég messze áll, de kifejezetten tetszik, hogy az autók közti különbséget viszonylag jól lemodellezték, és az egész olyan jó kis verseny feelinget áraszt, a pedálmunkákra az autó egyensúlya(végre van és nem szárnyashajót kell vezetni :D ) is nagyon jól reagál+mindezzel nagyon jó szinkronban van a hang és még ezek a szerepjáték elemek is tetszenek, tényleg érezhető a hatásuk :D  Ha sikerült volna a sebességérzetet is eltalálni akkor akár még fun is lehettem volna, de azért egy autós játéknál ez elég nagy hiányosság :(

#68 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 17:16

Idézet: Omega - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 13:37

Mondjuk ne is várjunk többet egy egyCD-s játéktól. Ebbe olyan sok nem férhetett bele.

miert? mert egy normalis fizikai modell 5CD kene legyen? ...lol :D :p
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#69 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 17:25

Naja. NFS5 egy cd-s, mégis odabasz.
JóSebesség

#70 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 30. 18:10

Idézet: Bibu - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:37

...
Az első körök után olyan érzésem volt mintha lassított felvételbe menne az egész, de aztán kezdtem megszokni...

OFFTOPIC ON
LOL! Ez az F1 miatt lehet..! :) Én most ~5-6 napot kihagytam és amikor beültem monacoi kőrözésre, akkor elsőre úgy tűnt, mintha százezerrel száguldoznék, de csak azért, mert előtte másik autóssal nyomultam. :) Van egy kis különbség a 160-180 km/h és a 2-300 km/h között... :Đ
OFFTOPIC OFF

Szerkesztette: LightBringer 2005. 05. 30. 18:10 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#71 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 20:18

Na ezzel sem megyek, rányomok hogy new profile és szétfagy, illegal operation  :D

#72 Felhasználó inaktív   Bibu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 22:00

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 19:10

OFFTOPIC ON
LOL! Ez az F1 miatt lehet..! :) Én most ~5-6 napot kihagytam és amikor beültem monacoi kőrözésre, akkor elsőre úgy tűnt, mintha százezerrel száguldoznék, de csak azért, mert előtte másik autóssal nyomultam. :) Van egy kis különbség a 160-180 km/h és a 2-300 km/h között... :Đ
OFFTOPIC OFF

Na ja, igaz, hogy nem egy kategória a kettő, de azért az elég ratyin néz ki mikor 180-nál ugyan olyan sebességgel mennek el mellettem a táblák és egyébb tereptárgyak mint 60-nál, csak a csíkok mennek gyorsabban az út közepén(már ahol vannak) és a kanyarokat sem érzem gyorsabban közeledni ezért nagyon nehéz belőni a féktávokat :confused: Sokszor ha nem nézek a sebességfokozat visszajelzőre  már csak akkor veszem észre, hogy gyors vagyok mikor már húzom rá a kanyarra és sodródok ki a picskuba. A következő próbálkozásra mikor figyelek a sebességre az érzés ugyan az csak a pályán maradok... :D de ettől még bejön mert jó a verseny feeling és tetszik az autók viselkedése, még ha nem is tökéletes :up:

#73 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 23:01

Idézet: Bibu - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 23:00

Na ja, igaz, hogy nem egy kategória a kettő, de azért az elég ratyin néz ki mikor 180-nál ugyan olyan sebességgel mennek el mellettem a táblák és egyébb tereptárgyak mint 60-nál, csak a csíkok mennek gyorsabban az út közepén(már ahol vannak) és a kanyarokat sem érzem gyorsabban közeledni ezért nagyon nehéz belőni a féktávokat :confused: Sokszor ha nem nézek a sebességfokozat visszajelzőre  már csak akkor veszem észre, hogy gyors vagyok mikor már húzom rá a kanyarra és sodródok ki a picskuba. A következő próbálkozásra mikor figyelek a sebességre az érzés ugyan az csak a pályán maradok... :D de ettől még bejön mert jó a verseny feeling és tetszik az autók viselkedése, még ha nem is tökéletes :up:

Told manual váltóval és akkor mindig vágod mennyivel mész, mert figyelni kell :D

#74 Felhasználó inaktív   Bibu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 06:37

Idézet: AMD rula - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 0:01

Told manual váltóval és akkor mindig vágod mennyivel mész, mert figyelni kell :D

Sose vezetek autómatával... :D ezek a dolgok még akkor buktak ki mikor billentyűzetről nyomtam, ott bénáztam eleget mire megszoktam a gombok elhelyezkedését. Hiába nem vagyok polipkezű mint egyesek... :D  :D

#75 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 08:20

Privit nyomhatna valaki akinek megvan mert nekem nincs lehetőségem ;)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#76 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 09:50

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 21:18

Na ezzel sem megyek, rányomok hogy new profile és szétfagy, illegal operation  :D

Senkinek sem volt ilyen?

#77 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 11:27

Idézet: Bibu - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 7:37

Sose vezetek autómatával... :D ezek a dolgok még akkor buktak ki mikor billentyűzetről nyomtam, ott bénáztam eleget mire megszoktam a gombok elhelyezkedését. Hiába nem vagyok polipkezű mint egyesek... :D  :D

Pedig akkor tudhatnád, hogy éppen hanyas[ban] vagy (te ... :D), és mennyivel mész.

-New profileos dolog nem volt másnál szerintem.

#78 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 11:33

Idézet: AMD rula - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 10:27

és ezt te miből gondolod? ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#79 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 11:54

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 12:33

és ezt te miből gondolod? ;)

Mert már beírta volna ;)
És titkosszolgálati eszközöket is bevetettem, hogy megtudjam. :p

#80 Felhasználó inaktív   Bibu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 12:25

Idézet: AMD rula - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 12:27

Pedig akkor tudhatnád, hogy éppen hanyas[ban] vagy (te ... :D), és mennyivel mész.

Hát kormánynál nincs is gond, abban már van gyakorlatom elég!
Csak hát billentyűzetről azért egy kicsit más, mikor összekevered a gombokat és van egy fél secundumod se, hogy mindezt helyrehozd akkor már nem olyan egyértelmű a helyzet...főleg ha közben (ugyan lassúnak tűnik, de még is) közeleg a kanyar :)

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó