Idézet: -=M@X[treme
=-,2005. márc. 27., vasárnap - 15:55] Hát én sem. Utánna mindig azon idegegeskednék hogy miért 80 fokos a vga

Ha nem tudom nem fáj....

:Đ
azért ez így nem teljesen áll
nem tudod, de azért karinak fáj! mondjuk én konkrétan nem tok csak MSI kártyáról nyilatkozni, de ott azért huzamosabb ideig 90 fok vagy afölött járatni a vga-t...hát biztos nem hosszabítja meg az életét
tehát én mindenképpen váltani akartam, sőt, amíg nem tudtam hány fokos a gpu valójában (azt éreztem, hogy nagyon meleg) nem is volt olyan erős a kéztetés a csere iránt, de mikor kiderültek a dolgok, hát rohantam vf-700-ért

és ugye azóta max hőm. 55 fok, extrém esetben 60, de afölé sose! ja és a hűtő csere óta tudom 570/1100-on hajtani
amúgy szvsz semmi nagy dolog nincs benne, simán lemented a bios-át a vga-nak, eredeti megmarad, mint biztonsági másolat, és a hex editorral kőkemény 1 karaktert kell módosítani...
semeddig nem tart és ha ESETLEG vmi nem úgy menne ahogy kell DOS módból ugyanúgy visszatudod rakni eredeti bios-t és kész!
amúgy elején én is így voltam vele, hogy jaj rizikós, meg mi lesz ha elbaszom stb.. és inkább nem nyúltam hozzá, aztán rá 1-2 nappal, hétvégén felkelek, nézek magam elé... vazz, kell az a BIOS módosítás, és megcsináltam és most tök jó
Szerkesztette: laragirl83 2005. 03. 27. 16:09 -kor
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"