Idézet: dani83 - Dátum: 2005. ápr. 2., szombat - 8:38
MOst olvasom,hogyha a fekete végű b@szásba dugom akkor gyorsabban forog a venti,mert az a normál mód,a fehér végű meg a silencer. igaz ez?
persze, mi lenne ebben a nagy durranás, pont ez a lényeg, feketén kap 12V-ot, fehéren 5V-ot!
amúgy,
szal most hogy megvan az új memo, és 3.6-on megy cpu DE csak 512MB ram van a gépben a játékok alatt a következőt tapasztaltam! hálás a gép a nagyobb teljesítményért amit 6600GT is pozitívan fogad!!
ezalatt azt értem, hogy pl eddig CS: Source-ben 1024*768-ban high detail melett max 2xFSAA-t és 8xAF-t tudtam engedni mert ha feljebb tettem a dolgokat (4xFSAA és 16xAF) akkor bizony érezhetően lassabb lett
ellenben most, a 4xFSAA-val és 16xAF-el is tökéletesen megy!
szal fűrészfog effekt végleg a múlté!

és azért a 2xFSAA-nál azért lehetett érezni hogy hát...szóval, igen.
az egyetlen hátrány jelenleg ugye a 1GB-ról való csökkenés 512-re, sokat swappelget újra hdd-ről, meg most nem tom lerakni szörszt simán tálcára, és vissza beugrani játékbe pikk-pakk, mint előtte, mert most azé elkezd töltögetni rendesen! szal most 2 hétig így kell használni, de mindenesetre összességében, ha már betölött mindent akkor jobban fut mint előtte, szal jobban tudja 6600GT villogtatni hangya körmeit!
vajon a jelenlegi konfognál mi szab határt a teljesítménynek? VGA vagy CPU?
Szerkesztette: laragirl83 2005. 04. 02. 08:11 -kor
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"