HWSW Informatikai Kerekasztal: GeForce 6600 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GeForce 6600 II. NV43 Értékeld a témát: -----

#2081 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 07. 20:33

Idézet: sityak - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 21:19

Cseppet se sajnáld. :)
legalább nem filózom tovább azon hogy lecseréljem egy 6800-ra.

húzva volt a gép..? esetleg fix agp/pci? vagy pcie-pci( fasztudja )

tökmind1, szerintem is jobban jársz egy 6800al ;)
JóSebesség

#2082 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 20:34

Hát sajnálom mert nekem is inno-m van... és már nekem is volt olyan hogy azt hittem hogy vége az életének és tudom hogy szar érzés... még ha neked nem is az már... ;)
macbook air 2014

#2083 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 21:33

:lol:
macbook air 2014

#2084 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 20:33

ja, volt húzva.
PCI-E fix 110-en volt.
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#2085 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 20:36

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 20:34

Hát sajnálom mert nekem is inno-m van... és már nekem is volt olyan hogy azt hittem hogy vége az életének és tudom hogy szar érzés... még ha neked nem is az már... ;)

már rutinom van a halott 6600GT kezelésében :Đ
Panorámák

#2086 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 20:37

abit lap? ááh, végülis nemtudom, de úgy hallottam nem minden lapban frankó ez a fixálás, az én kv8 pro 1.0ám szerint lehetett fixálni az agp frekit, de igazából nem, s 66 helyett 75mhzn ment a cucc..
JóSebesség

#2087 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 20:38

hát akkor temessük el az Innot :(

dejó hogy Gigat vettem :D

#2088 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 20:38

aki akarja temesse...
JóSebesség

#2089 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 20:45

A lényeg nem a 6600 vagy 6800-on van, hanem, hogy Inno(vision). Tudom, sokaknak közületek ilyen van és nagyon beletaposok a lelki világotokba, ha azt mondom, én az Inno Banshee-m óta még az ellenségemnek sem ajánlom ezt a márkát... 'olcsó' húsnak híg a leve. A hűtés is szar rajta és az elhalálozási ráta is magas, ahogy olvasgatom. :(

Másrészt, PCI-E lappal és PCI-E videokari tuningjával még nem volt dolgom, mert manapság, mióta bebizonyosodni látszik, hogy a cuccok fáradnak tuning miatt, ezt nem ajánlom és nem csinálom senkinek. De az tuti, hogy tuningnál változik a PCI-E frekije is, és ezt fixálni illik, mert károsodik a videokártya.

Szerkesztette: Omega 2005. 04. 07. 20:52 -kor

#2090 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 20:57

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 20:45

A lényeg nem a 6600 vagy 6800-on van, hanem, hogy Inno(vision). Tudom, sokaknak közületek ilyen van és nagyon beletaposok a lelki világotokba, ha azt mondom, én az Inno Banshee-m óta még az ellenségemnek sem ajánlom ezt a márkát... 'olcsó' húsnak híg a leve. A hűtés is szar rajta és az elhalálozási ráta is magas, ahogy olvasgatom. :(

Másrészt, PCI-E lappal és PCI-E videokari tuningjával még nem volt dolgom, mert manapság, mióta bebizonyosodni látszik, hogy a cuccok fáradnak tuning miatt, ezt nem ajánlom és nem csinálom senkinek. De az tuti, hogy tuningnál változik a PCI-E frekije is, és ezt fixálni illik, mert károsodik a videokártya.

:respect:
ezért veszek most 6800-at, meg egy SLI-s lapot, aztán majd ha úgy jön össze veszek még egy 6800-at és szarok a tuningra  ;)

Szerkesztette: sityak 2005. 04. 07. 20:57 -kor

Panorámák

#2091 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 21:06

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 21:45

Khm.. a lényeg nem az Innon van, már megbocsáss. Legalábbis nem teljesen. Az Inno 6600on kívűl, semmi bajuk sincs. Érdekes módon, pont az Inno van felfújva ezen a fórumon(fúú, biztos szar mert occsó)holott, közel sincs annyi probléma vele mint a többivel. Másrészt. Az AGPs 6600ak egyszerű bugwarek, thx to HSI. A hűtés pedig referenciahűtés. Az, hogy PCI-e vagy AGP, tökmindegy, ha az agp/pci-e frekvencia nem fixált, előbb vagy utóbb megdöglik a kártya.
JóSebesség

#2092 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 21:36

Idézet: sityak - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 21:57

:respect:
ezért veszek most 6800-at, meg egy SLI-s lapot, aztán majd ha úgy jön össze veszek még egy 6800-at és szarok a tuningra  ;)

Így érthető. ;)  Milyen márkát néztél ki? :think:
(/OFF: nagyon jó a weblapod :) )

#2093 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 23:49

inno 6600GT PCIe tula lettem  :Đ

ezt már láttátok, főleg a 9. oldal érdekes:

http://www.inno3d.com/review/PC_Modding_Ma...0GT_Page_1.html
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#2094 Felhasználó inaktív   therapy!? 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 00:13

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 0:49

inno 6600GT PCIe tula lettem  :Đ

ezt már láttátok, főleg a 9. oldal érdekes:

http://www.inno3d.com/review/PC_Modding_Ma...0GT_Page_1.html

:up:
10 print "nagyárpi"
20 goto 10
Logika: Vas Ördögöm: Van ♪♫♪♫♪♫
nekem mindegy hogy 50 vagy 53 fokos :)
cuki vagyok
Nyiss Új Topicot mielőtt a keresőt használod

#2095 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 06:07

Kinek van olyan "speciális" hűtője az inno-n? Az hiszem egy zalman hp elforgatva.

#2096 Felhasználó inaktív   Hoz_Hun 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 08. 08:02

Na látom "jó" hirreket olvasva kezdem a napot.

Tegnap szét kontereztem az agyam. A 6x élsimítás meg se kottyant neki, minden maxon van. Egyedül az azinotrop filtert nem kapcsolom be, mert az érezhetően lassít. Először a KotOR2 teszteltem, mindent felvágtam maxra és érezhetően darabolt (hát azért mégsem 6800 gondoltam, ne akarjak túl sokat), de szűrő levétele után akadás nélkül ment. Eddig nagyon elégedett vagyok eheheh.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a kártya AGP 8-as. Az alaplapom elég új típusú jónak mondható, pontosan most nem tudom, mert nem otthon vagyok, (de asszem valamilyen Asus + Intel P4 2800 (asszem) mert az alaplap procija hozzáadódik + 1Gb DDR ram) elméletileg a BIOS-ban lehet beállítani az AGP-t (az alaplap 4/8 AGP ez biztos), na de a BIOS-ban nem lehet.
Nem tértek ki rá a (az alaplap) kiskönyvében de elképzelhető, hogy automatikusan felismeri és 8 AGP be is teszi rá?

#2097 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 08:17

Idézet: Hoz_Hun - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 9:02

Tegnap szét kontereztem az agyam. A 6x élsimítás meg se kottyant neki, minden maxon van. Egyedül az azinotrop filtert nem kapcsolom be, mert az érezhetően lassít. Először a KotOR2 teszteltem, mindent felvágtam maxra és érezhetően darabolt (hát azért mégsem 6800 gondoltam, ne akarjak túl sokat), de szűrő levétele után akadás nélkül ment. Eddig nagyon elégedett vagyok eheheh.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a kártya AGP 8-as. Az alaplapom elég új típusú jónak mondható, pontosan most nem tudom, mert nem otthon vagyok, (de asszem valamilyen Asus + Intel P4 2800 (asszem) mert az alaplap procija hozzáadódik + 1Gb DDR ram) elméletileg a BIOS-ban lehet beállítani az AGP-t (az alaplap 4/8 AGP ez biztos), na de a BIOS-ban nem lehet.
Nem tértek ki rá a (az alaplap) kiskönyvében de elképzelhető, hogy automatikusan felismeri és 8 AGP be is teszi rá?

Nem csoda, hogy meg se kottyant neki, mivel nem is használja a 6x AA-ot! :pokeas: Nem vagy egy éles szemű, az biztos  ;)  Állíts be 4X AA-ot, és mindjárt rájössz, miről van szó.

Szerkesztette: Pietrosz 2005. 04. 08. 08:18 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#2098 Felhasználó inaktív   Hoz_Hun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 08:52

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 9:17

Nem csoda, hogy meg se kottyant neki, mivel nem is használja a 6x AA-ot! :pokeas: Nem vagy egy éles szemű, az biztos  ;)  Állíts be 4X AA-ot, és mindjárt rájössz, miről van szó.

Ja  :omg:  :pokeas2:

#2099 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 08:53

Idézet: Hoz_Hun - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 9:02

hehe LoL! :rolleyes:
valóban nem tud a kari 6x FSAA-t, ha te Szörsz alatt azt állítod be az olyan mintha nem lenne! pietrosz kolléha jól mondja, adjál neki 4xFSAA-t és érezd a lassulást  ;)
a másik meg pont hogy ha vmi nem lassítja az az AF! nekem 16x-on van, más játékokbna is és abszolut nem okoz lassulást (vagy csak nem érzem a gép miatt:)) vagy csak minimálisat az FSAA már annál inkább!
bár most tuning után már megy 4sFSAA-val és 16xAF-el Szörsz! hurrá  :cool:

és ez mi?! :look:  :nevet2:

Idézet

Az alaplapom elég új típusú jónak mondható, pontosan most nem tudom, mert nem otthon vagyok, (de asszem valamilyen Asus + Intel P4 2800 (asszem) mert az alaplap procija hozzáadódik + 1Gb DDR ram) elméletileg

áááááááááááááááááááááááááááááá! :ph34r:

Szerkesztette: laragirl83 2005. 04. 08. 08:54 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2100 Felhasználó inaktív   Hoz_Hun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 08:55

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 9:53

hehe LoL! :rolleyes:
valóban nem tud a kari 6x FSAA-t, ha te Szörsz alatt azt állítod be az olyan mintha nem lenne! pietrosz kolléha jól mondja, adjál neki 4xFSAA-t és érezd a lassulást  ;)
a másik meg pont hogy ha vmi nem lassítja az az AF! nekem 16x-on van, más játékokbna is és abszolut nem okoz lassulást (vagy csak nem érzem a gép miatt:)) vagy csak minimálisat az FSAA már annál inkább!
bár most tuning után már megy 4sFSAA-val és 16xAF-el Szörsz! hurrá  :cool:

Na akkor ma majd további teszteknek vetem alá a progit. :respect:

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »