Idézet: pett1 - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 1:42
Üdv mindenki.
Korában már érdeklődtem a fórumon, hogy egy Abit NF7-es megeszi-e a 400-as memóriát, amit elvileg nem is kéne megkérdezni, mert az nForce2 támogatja azt. Egy 2500-ös Barton van benne, el ne felejtesem. Szereztem egy 400-as memóriát, de nem nagyon akar vele működni. Beállítottam a BIOS-ban, hogy 9x200 MHz legyen a proci. Gondlotam, az nem kéne hogy sok legyen, hosz kevesebb, mint amin eredetileg ketyeg. Aztán elindul, valamit csinál - talán még oprendszer is indul ? - aztán semmi. Nem segít rajta, csak a clear BIOS. Ja, az alaplap az ujabbik, amelyik Sempron kompatibilis. Valamit rosszul állítottam, volna be? A memory/proci ratio vagymi, az by speed-re állítottam. Nem nagyon akarok vele kísérletezni, csak ha tudtok mondani valami kiindulópontot.
Előre is köszi a segítséget.
Esetleg szorzózáras a proceszorod? Akkor marad a 166*11. Memóriákat szinkronban érdemes hajtani, nem kell ragaszkodni a 400-hoz, csak lassabb lesz!!!
Idézet
Meg valami, az AGP frequency most 66 -on van a max 99. Errol kicsit ha tudtok bovebben. Kosz.
Sebességet gyakorlatilag nem befolyásolja, ellenben VGA-dat kinyírhatod vele!
Idézet
Nekem a jobb oldali 12es van es ha lenebb mentek a ATX 410 212-hoz a "-5V"-nel vonal van. Az mit jelent?
A vonal azt jelenti, hogy a tápodon nincs -5V-os ág (újabb tápoknál ez nem ritkaság) , így a lap által kijelzett érték biztosan rossz
/Én deszkám is 2 éves múlt, nagyon jó kis lap

/