Idézet: rollingrock - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:22
Van egy ilyen lap a közelmben állítólag nem jó. Olyat csinál hogy ha rádugom a tápot egy piros led villog rajta folyamatosan és nem kapcsol be.
Ennek akkor vége? Egy 2500+-os Barton CPU van benne, lehet megdöglött mert vihar után állt be nála ez az állapot. Egy kodegenny 300-as narancssárga táp ül benne, de érdekes módon az müxik. Ill. bekapcsol de nem 100-as szerintem.
Amúgy a vincsik, videókártya úgy néz ki jók. Lehet elszállt az alaplap? Érdekes hogy a táp meg a többi cucc jó. Mondjuk a CPU-t meg a RAM-ot még nem próbáltam.

Hello!
Én is találkoztam ugyanezzel a poblémával, de sajnos sok jót nem tudok mondani: Nemrég öszefutottam egy géppel, amit egy villám küldött az örök bitmezőkre. Érdekessége az volt, hogy bár monitor, illetve minden elektromos hálózatra kötöt eszköz meghalt, a tápegység túlélte, ellenben a rá kötött alaplapot kivégezte. Írtam is anno tápkérdés topicba, hogy Codegenék eléggé furcsán értelmezik a " villámvédelem" fogalmát. A jobbik hír, hogy az alaplapon kívül azonban minden más eszköz túlélte a eksönt.