HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k II. Értékeld a témát: -----

#2341 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 22. 06:56

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 0:45

Azért, hogy én is linkeljek valamit!  ;)
Az RRC szíves meghívására, alkalmunk volt egy sajtóbemutató keretében megtekinteni a ViewSonic VX924 típusú, kifejezetten játékosoknak szánt 4ms-os!! válaszidejű monitorát!
Erről bővebben ma, reggel 6-tól itt: www.tftpanel.hu olvashattok!

Elolvastam a cikket és megakadtam az overshoot fotón és nem értem: hogy-hogy nincs minden fekete-kék átmenetnél fehéredés? Csak az autó hátuljánál, illetve a szörmók egyik hajszálánál.

#2342 Felhasználó inaktív   hatizsak 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 22. 07:15

Nem tud valaki mondani egy olyan boltot, ahol lehet kapni c19-4-et sulinetben? ahol kérdeztem, vagy nem válaszoltak, vagy nem lehet kapni.

#2343 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 07:22

Idézet: hatizsak - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 8:15

Nem tud valaki mondani egy olyan boltot, ahol lehet kapni c19-4-et sulinetben? ahol kérdeztem, vagy nem válaszoltak, vagy nem lehet kapni.

Pl. CHS és annak összes partnere: http://www.chs.hu/ujweb/hun/sulinetexpress...esites_hely.xls
Én is tőlük vettem, kipróbálhattam és szuper a cucc.

Szerkesztette: NapPali 2005. 06. 22. 07:22 -kor

#2344 Felhasználó inaktív   hatizsak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 07:27

konkrétan melyik boltban? ha nem titok.

#2345 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 07:31

Idézet: hatizsak - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 8:27

Szerintem az neked kicsit messze van: :D 
Műszertechnika Debrecen. :mad:

#2346 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 07:37

Idézet: NapPali - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 7:56

Elolvastam a cikket és megakadtam az overshoot fotón és nem értem: hogy-hogy nincs minden fekete-kék átmenetnél fehéredés? Csak az autó hátuljánál, illetve a szörmók egyik hajszálánál.

Meg kellene kérdezni a fényképezőgépet!  :D
Komolyra fordítva talán lesznek jobb képek (amiket még én sem láttam, mert a kolléga fotózta és azóta nem sikerült kapcsolatba kerülnöm vele), és akkor majd visszatérhetünk erre, ok?  ;)

#2347 Felhasználó inaktív   hatizsak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 07:41

ok. akkor go to lista. köszönöm.

#2348 Felhasználó inaktív   kovge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 08:02

Idézet: hatizsak - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 6:27

Bar korabban beirtam, de en toluk rendeltem. Bp., Oktogon.
Ok voltak az egyetlenek, ahol vasarlas elott le lehetett ellenorizni.

#2349 Felhasználó inaktív   kovge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 08:10

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. jún. 21., kedd - 22:45

Az RRC szíves meghívására, alkalmunk volt egy sajtóbemutató keretében megtekinteni a ViewSonic VX924 típusú, kifejezetten játékosoknak szánt 4ms-os!! válaszidejű monitorát!
Erről bővebben ma, reggel 6-tól itt: www.tftpanel.hu olvashattok!

"Mivel már többször leírtuk, amit most is csak megismételni tudunk, ez a jelenség véleményünk szerint, egyik típusú monitornál sem zavaró mértékű"  :D  :D

#2350 Felhasználó inaktív   hatizsak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 08:11

igen, olvastam a hozzászólásodat, és rögtön írtam nekik egy mailt, amire sajnos 3 napja nem válaszoltak. lehet, hogy felhívom őket. a kipróbálás miatt szimpatikusnak tűnt.

#2351 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 08:17

Idézet: kovge - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 9:10

"Mivel már többször leírtuk, amit most is csak megismételni tudunk, ez a jelenség véleményünk szerint, egyik típusú monitornál sem zavaró mértékű"  :D  :D

#2352 Felhasználó inaktív   snowman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 09:56

Sziasztok!

Nemrégiben kezdtem gondolkozni kisméretű (~51 cm) LCD TV vásárlásán, de utánanéztem a neten, illetve megnéztem néhányat élőben is, és nem igazán szimpatikus az ebben a méretben általánosan használt 640x480-as felbontás. Szerintem érezhető a különbség, részletgazdagabb egy CRT vagy egy nagyobb felbontású lapos kijelző. Viszont ráakadtam a Samsung tunerrel egybeépített monitoraira, ezek közül is a 930 MP lenne szimpatikus.
Kép
Tudnék is rendelni, de így látatlanba nemigen merek, ezért kérdezem, van-e valakinek tapasztalata ilyen, vagy hasonló cuccal?
A neten próbáltam review-kat keresni, de csak a chip német oldalán találtam egy nyúlfarknyi infót: http://www.chip.de/artikel/c1_artikelunter...tml?tid1=&tid2=
Dojcsul persze nem tudok, segítene valaki?

Előre is thx.

#2353 Felhasználó inaktív   etzel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 22. 10:47

Hali!

Kérdésemet elsősorban P19-2 tulajokhoz intézem:

A tftpanel.hu teszten írt Racecam egy "érdekes" jelenségről, erről tudnátok nyilatkozni mennyire látszik, zavaró-e ill. mi az oka?

Köszi!

Üdv,
A.

"A FSC megjelenítőn viszont a szövegek olvasásával akadtak problémák. Az egy pixel vastagságú betűk, nagyon csúnyán néztek ki, vékonyak voltak és szemfárasztóan nehéz volt az elolvasásuk, Érdekes módon a 193P-n nem látszott ez a jelenség, úgy tűnt mintha ott a betűk vastagabbak lettek volna, majdnem, úgy mintha a "Clear Type" be lenne kapcsolva azon a monitoron. Ez jelenség főleg este, sötét szobában volt szembántóan zavaró, állandó hunyorgásra, szemdörzsölésre késztetett, ahogy a szem újra és újra elvesztette a fókuszt. Nappali fényviszonyoknál, bár ott is látható volt, közel sem fárasztotta annyira a szemet. A "Clear Type" bekapcsolása ugyan segít megszüntetni ezt a jelenséget, de van akit nagyon zavarnak az elmosott betűk. Mivel felmerült annak a gyanúja is, hogy az analóg jelátvitel miatt "vastagabbak" a betűk a 193P-n, ezért megcseréltük a kábelezést, de semmi sem változott, továbbra is ugyan azt tapasztaltuk. Erre egyelőre nem találtunk magyarázatot."

#2354 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 10:58

Idézet: etzel - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 11:47

..........

Remélem, végre majd a többi P19-2 tulajdonos is nyilatkozik ez ügyben!  :rolleyes:
"ClearType" használatával nincs különbség, a többi monitorhoz képest. (Vannak akik azt mondják anélkül sincs.)
Én nem szeretem a "ClearType"-ot ezért nem is használom, a vékonyabbnak tűnő betűket meg már megszoktam!  :)

Szerkesztette: Racecam 2005. 06. 22. 10:59 -kor

#2355 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 12:40

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 11:58

Remélem, végre majd a többi P19-2 tulajdonos is nyilatkozik ez ügyben!  :rolleyes:
"ClearType" használatával nincs különbség, a többi monitorhoz képest. (Vannak akik azt mondják anélkül sincs.)
Én nem szeretem a "ClearType"-ot ezért nem is használom, a vékonyabbnak tűnő betűket meg már megszoktam!  :)

Cleartype bekapcs= Normális betűk = Többi monitor
Cleartype kikapcs=Vékony betűk
Ez a helyzet? Hogy lehet vékonyabb a betű? Most akkor mit csinál vagy nem csinál az a Cleartype és mire jó az?

#2356 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:00

Erről a Cleartype-ról van szó?
http://www.brandonfu.../index.php?p=59

#2357 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:10

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 2:10

Nem jól olvasol, mi azt írtuk a 710T-ben levő panel adatai változtak meg a hivatalos oldalon. Ma a panel adatai a következők: 700:1, 12/8ms Link!.
Na most, innentől kezdve nehéz megmondani, melyik panelből volt még raktáron, esetleg melyikkel szerelt monitor volt még raktáron.

szóval akkor több féle kering kereskedelmi forgalomban :think:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2358 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:44

Fórumtársak!
Mostaztán kéne a segítség. Úgy döntöttem nem halogatom tovább a dolgot, meg talán már a sulinet is lejár (amit nem tudok, de vhol úgy láttam h júni 30-ig) és dönteni kellene.
Sajnos nem a keresleti, hanem a kínálati piac diktál, úgyhogy csak olyanok közül tudok választani, amiket lehet kapni a mediamarkt-ban miskolcon.
Végigsasoltam egy csomó monitort, nyomkodtam, forgattam, analizáltam, és pár dologra rájöttem. Amiket a papírjukra írnak kontrasztnak, meg fényerőnek, az a valóságban nem mindig vehető észre, vagy csak otthoni körülmények közt. Értem itt a különbséget a 450:1 és a 700:1-es kontraszt különbségeknél.

Szóval néztem a Benq FP931 és a FuSi T19-1 monitort, amiket lehet sex-ben kapni, ezekről van vmi vélemény, ill tapasztalat?

Jobb örülnék egy MVA-snak, mert engem bosszant hogy nem látok homogén képet.. Egy LG 1930S volt csak, aminek húzós az ára, és 25 ms-os. Illetve egy "videoseven" márkájú, ami elég olcsócska, feltűnően..

Esetleg ismeri vki a Benq FP937s+ típust?

..Vagy inkább rendeljek egy samsung 173P-t, ami drága de jó..?  :confused:

Szerkesztette: T-lore 2005. 06. 22. 13:45 -kor

A szatyor nem táska.

#2359 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:14

Idézet: T-lore - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 14:44

Fórumtársak!
Mostaztán kéne a segítség. Úgy döntöttem nem halogatom tovább a dolgot, meg talán már a sulinet is lejár (amit nem tudok, de vhol úgy láttam h júni 30-ig) és dönteni kellene.
Sajnos nem a keresleti, hanem a kínálati piac diktál, úgyhogy csak olyanok közül tudok választani, amiket lehet kapni a mediamarkt-ban miskolcon.
Végigsasoltam egy csomó monitort, nyomkodtam, forgattam, analizáltam, és pár dologra rájöttem. Amiket a papírjukra írnak kontrasztnak, meg fényerőnek, az a valóságban nem mindig vehető észre, vagy csak otthoni körülmények közt. Értem itt a különbséget a 450:1 és a 700:1-es kontraszt különbségeknél.

Szóval néztem a Benq FP931 és a FuSi T19-1 monitort, amiket lehet sex-ben kapni, ezekről van vmi vélemény, ill tapasztalat?

Jobb örülnék egy MVA-snak, mert engem bosszant hogy nem látok homogén képet.. Egy LG 1930S volt csak, aminek húzós az ára, és 25 ms-os. Illetve egy "videoseven" márkájú, ami elég olcsócska, feltűnően..

Esetleg ismeri vki a Benq FP937s+ típust?

..Vagy inkább rendeljek egy samsung 173P-t, ami drága de jó..?  :confused:

Én ezt tudom ajánlani: FSC C19-4 MVA  8ms 700:1 (G2G) és 90000Ft sulinetre.
esetleg nézd meg ezeket a boltokat:
http://www.chs.hu/ujweb/hun/sulinetexpress...esites_hely.xls

#2360 Felhasználó inaktív   kovge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 15:13

Idézet: NapPali - Dátum: 2005. jún. 22., szerda - 13:14

Én ezt tudom ajánlani: FSC C19-4 MVA  8ms 700:1 (G2G) és 90000Ft sulinetre.

En is ezt irtam neki tegnap, de engem ugy latszik ignoral.  ;)
Amugy az xls-ben a linken van 8 miskolci CHS partner, csak fel kell hivni oket.

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.