Idézet: T-lore - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 17:06
Sajnálattal olvasom az edigital-os negatív tapasztalatokat...

Én egy 193P-re szeretnék beruházni, de valami őrület h mit művelnek a sulinettel, szinte semmi sincs még a listán.. a 15-ösöket meg abszolút kihúzták
Én is az edigitalon venném, mert jóval kedvezőbb az ár, de... tényleg ezt csinálják? :confused:
Elég link társaság...
Meséltem az alpixelhibás monitort történetét, hát erre többet nem tok mondani.
Aztán volt most egy olyan eset, hogy megrendeltünk egy monitort, VE 710b-t... mondták, hogy mehetünk érte... elmentünk a mamutban lévő üzletükbe, és a monitort addigra eladta a srác... azt hittem lehidalok, mert elcipeltem a régi CRT-t, hogy majd azt beszámítják az akció szerint. No akkor azt mondta sebaj, a másik boltjukba menjünk.. igaz az akkor már be volt zárva, de a skac lefoglaltatta nekünk az ott lévő egyetlen VE710b monitort. Másnap reggel robogtunk nyitásra a másik üzletbe, és mondtuk, hogy mi a helyzet. Erre azt mondja a az ottani fazon, hogy éppen most rakták ki a polcra, mert most álltak neki klpróbálni hogy van e pixelhibája... azért kérdeztem tőle, hogy, ha most rakta ki, akkor miért tiszta por, amire hírtelen nem tudott semmi érdemlegeset mondani. Gondoltam nem érdekes, teszteljük le!! ...berakta a tesztprogit hát találtam egy subpixelhibát. No ekkor már nem is tárgyaltunk tovább a monitorról, mert hát így kilőve... kérdeztem, hogy nem lehetne e azt csinálni, hogy most megrendelünk egy újat a másik boltjukba, és itt meg átveszitek a régi CRT-t, és írnak róla valami papírt, hogy átvettétek, és majd a másik boltban átvesszük a TFT-t. Hát őőő ilyet nem tud, meg azt sem tudja, hogy is van pontosan az akció... Na végül az lett, hogy megint hazavittem a CRT-t. No következő héten hívtak, hogy megvan a monitor. Kértük tőlük, hogy nézzék meg a monitort, mert nincs kedvem megint megvillamosoztatni a CRT-t... kértem, hoy csak akkor mennék érte, ha teljesen hibátla. erre közölték, hogy amíg nem megyünk oda, addig nem nyitják ki. No a lényeg, hogy odamentünk és akkor végre minden oké volt. Nehéz szülés volt, de végülis meglett.
A haverom egy hete vette meg ugyan ott a monitort, de másodszorra, mert pixelhibás volt az első... no comment.
Amúgy nem lehet baj a extremedigitalnál, ha személyesen mész be, és megvizsgálod. Ilyenkor nem tudnak rádsózni szart. Én a rendeléses-futáros-kiszállítós mókát emeltem ki, hogy az veszélyes, mert a pixhel hibás után simán hoztak egy alpixelhibást....
Személyesn menj oda és frankó lesz, az áraik aránylag jók.