Na ujra a crt barnit

Drága viewsonic ban kipukkant egy zöld pixel, mivel a 3 napban benne voltam igy felkerekdtem és átmentem a város másik végébe, az e* digital szervizébe, ahol a garit intézik, beviszem , teszt, igen, jogos a dolog, másikat nem tudnak adni, mert nincs raktáron, felajánlottak valami samsungot, meg egy másik viewsonicot, amire 40 rugot kellett volna ráköhögnöm, mondtam, hogy én aztért választottam ezt, mert ez felel meg nekem, akkor tudnak adni vásárlási kupont, és ha jön ilyen, akkor meg tudom venni, na itt kicsit felszaladt a pumpa, mert nekem nem arra kell hogy a doom 3 következö pályája vajon milyen lehet tft-n, hanem melora, na itt közöltem, ok köszi, akkor elállok a vásárklási szándékomtol, miközben töltötte a gyerek a papirt, finoman közölte, hogy ezentul 5 pixel lesz a garncia, meg hasonlo hülyeségek, nem tudom igaz-e , de akkor senki sem fog viewsonicot venni asszem, meglett a papirt, átslattyogtam szembe az üzletbe, ahol kb fél ora után kitöltölték számlát stb és megkaptam a pénzt, annyit nem böfögtek, hogy elnézést a kellemtlenségért, vagy sorry, hogy elk****rtál fél napot, és csusznak a meloid, dolgozhatsz egész éjjel

Szoval ez még mindig a balkán, nem europa, az hogy csere monitor, amig nem jön ilyen, mondjuk az is fura üzletpolitika, amit mondott a szervizes srác, hogy tartnak 1000 féle monitort, de mindegyikböl 1-2 db ot.
Ennyi röviden