Idézet: Dada. - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 9:05
Ha ezt nem írod le még az elején, egy szót nem szóltam volna! Viszont utálom, ha valaki úgy osztja az észt, h valójában köze nincs a témához, arról nem is beszélve, h teljesen látatlanba ítél meg egy monitort!
peace..

Én nem ítéltem meg semmilyen monitort, legfőképpen nem az általad használt VP191b-t, nem tudom miről beszélsz..

Legalább annyit tegyél meg mielőtt belidézed a hozzászólásomat, hogy elolvasod..
Idézet
Az amit Racecam írt helyes, mert az a panel jobb de nem gyorsabb és az a monitor drágább és nem olcsóbb..
vitathatalan, hogy melyik a jobb tecnikailag, nem tudom hol láttad, hogy én az ellenkezőjét állítom..
Csupán a sarkításodra reagáltam a "..hihetetlen precízen be kell ülni középre!" egy ugyanilyen sarkítással..

Tény, hogy rosszabbak a látószögei a TN paneles monitoroknak de az általad készített képek erősen szélsőséges "nézőpontból" láttatják a különbséget, normális esetben sem az asztal alá sem pedig mellé nem ül senki.. bár vannak esetek..
A TN paneles moncsik addig fognak "élni" amíg az új MVA/PVA panelek el nem érik árban is nem csak sebességben őket.. most még elég nagy a szakadék..
Az megint nem kérdéses, hogy adott pénzből minden ember a lehető legjobb monitort szeretné megvenni, esetedben a 191b-t..
Amiből viszont mi kiindultunk az ez volt..
Idézet
Nekem játékra kellene és nem tudom hogy a Samsung 913N vagy ez a Viewsonic VP191b vagy az LG 1915S legyen. A Viewsonic-al az a baj hogy nagyon drága nekem, és a DVI-re nincs szükségem szerintem.
Az erre írt hsz-emben nem bíráltam senkit és semmit, ezen azért gondolkozz el..
Idézet
..valaki úgy osztja az észt, h valójában köze nincs a témához..
Idézet
Szóval akkor vagy nagyon igénytelen vagy..
Ez a minősítés inkább a te hozzászólásodra érvényes..