Idézet: Dada. - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 23:45
Ez kész..... én nem tok olvasni.....
A hozzászólásod arról szól, h a tn es moncsik gyorsabbak az overdrive os pva/mva knál vagyis a 913 gyorsabb az 191 nél..... ha visszanézel én pontosan ezt kifogásoltam végig, ill megjegyeztem, h egyrészt ez nem igaz másrészt más tekintetben is jobbak az új panelek....
Én megtanulok olvasni de cserébe te ne hirdesd az igét, főleg ne a hüJeséget!
Némi pontosítás valóban elkél.. Én a nem az overdrive-os MVA/PVA-kra gondoltam - hiszen azok még csak most kezdenek jönni és elég borsos áron - hanem a sima változatokra és azoknál eddig azért gyorsabbak voltak a TN+Film panelek..

Az a baj, hogy te tényleg úgy teszel mint ha nem értenéd amit leírtam, hanem ehelyett inkább megjegyzésekkel illetsz.. Amúgy meg ez egy vitafórum és a továbbiakban inkább érvekkel gyere és ne a másik lesajnálásával, leigénytelenezésével, stb. mert azzal csak magadat minősíted..

Az az egyetlen mondat, ahol a VP191b-re utaltam az ez:
Idézet
mert az a panel jobb de nem gyorsabb és az a monitor drágább és nem olcsóbb..
azaz, azt állítottam, hogy a 191b nem gyorsabb a 913N-nél és az ugye nem azt jelenti, hogy a 913N gyorsabb nála hanem kb egyenlő a black-white-black idejét tekintve.. legalábbis nekem az eddig látott tesztek alapján ez jött le de majd Racecam jól kijavít.. ettől még a VP191b sokkal jobb csak szerintem nem gyorsabb mint egy 8ms TN+Film paneles monitor.. ha lehet akkor ebben a mederben vigyük tovább a "beszélgetést" vagy egyszerűen hagyjuk abba.. nem fogom tovább magyarázni mit írtam és mit nem, mert ez elég unalmas.. inkább olvass többet vissza ha nem érted mit is akartam mondani..