Idézet: T-lore - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 22:05
Ami minen oldalról ideális (magas rálátási szög, alacsony válaszidő, nagy kontraszt és fényerő, 19", stb..) azok kb negyed-fél milliós árban mozognak...
Minek ide kompromisszum..?! eheh:)
Valóban, a magyar átlagkeresethez képest nem igényel vastag tárcát...

Hogy elérte a szintet...? Majd akkor éri el, ha a fentebbe említett cuccok elérhetőek lesznek bárki számára. És el fogja, hidd el.
Csak úgy mondom, negyedmillióért, már simán veszek egy 20"-os ViewSonic VP201b/s monitort, ami nem egy gagyi darab S-IPS panel, Pivot és minden egyéb földi jó! Fél milláért már simán lehet kapni akár 23"-os monitort is.
Amilyen monitorról Te beszélsz:
"(magas rálátási szög, alacsony válaszidő, nagy kontraszt és fényerő, 19", stb..)", azt itt a fórumtársaid közül néhányan, akik ugyan nem bárkik, már meg is vették bruttó 82.000Ft.-ért, kompromisszum nélkül, magyar átlagkeresetből, szerintem nem vastag pénztárcával.
Idézet: T-lore - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 22:05
Ne mondd nekem, hogy nem fejlődik rohamosan, mert a legújabb MVA-PVA panelesekben is állandóan jelennek meg az egyre jobb paraméterek és technológiák, ebből következik, hogy a régebbieknek csökken az áruk.
Az MVA/PVA fronton az utóbbi 3 évben nem jelent meg semmi újdonság, jobb paraméterek, eltekintve a mostani áttöréstől ("overdrive"). Olvasgassál csak:
Link!
Idézet: T-lore - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 22:37
Az említet monitorral kapcsolatban valóban igazad van, de én arra gondoltam, ami NEKEM, tehát szubjektív szempontokból megfelel. Nevezhetjük ezt "félprofinak", vagy nem tudom minek.. Lehet én vagyok csak kukacoskodó, vagy túl nagy igényeim vannak, de a másik oldalom meg ott áll az, hogy mégiscsak nem kevés pénzről van szó.. Gondolom érted miről beszélek. És azok amiket néztem még számomra nincsennek elérhető árban..
Na, mondj már egyet, alig várom! Mi az, ami Neked megfelelne? Miket néztél? Azt ne mond, hogy most is egy félprofi CRT-vel nézel farkasszemet, mint ez:
Link!
Idézet: T-lore - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 22:37
Szal lehet rámférne egy FW frissítés, hogy naprakész legyek mindenben.
De tudod úgy van ez sokaknál, hogy amikor van minden, akkor kiesnek a dolgokból.. És csak akkor járnak utána újra, mikor vásárlás előtt állnak. Gondolom ezt meg lehet érteni.
Vajon miért van az az érzésem, hogy Te soha nem is voltál benne a "dolgokban"? Beszélsz, csak beszélsz össze-vissza, nem olvasod amit már előtted rég leírtak, majdnem minden mondatodat megcáfolja valaki, de ez nem zavar, csak írod az újabb hülyeségeket. Nem bántásból kérdezem, de muszáj ezt?
Szerkesztette: Racecam 2005. 05. 04. 00:56 -kor