Elküldve: 2005. 05. 09. 18:21
szasztok, tudom, 80x lerágott csont, de tudna valaki linkelni oldalt, ahol utánanézhetek, hogy FN+film, mva, pva meg egyéb kutyaf@sz@ melyik miben jó? rájöttem, hogy fn+film kevés szín, de jó válaszidö. Ezt valami overdrive-al érik el, erre most itt látom, hogy mva+overdriveról beszéltek, ez ugyanaz? Nekem 19" moncsi kéne 100-120 körül (talán sulinetben, de ha nincs akkor veszek ott mást). 1280x1024 sztem ekkora felülethez a pont jó felbontás, tehát 1600x1200-asat ne ajánljatok. Ha van olyan amin lehet használni torzítás nélkül a többi felbontást (fekete csíkokkal) föleg az érdekelne. Ritkán játszom, de ha igen, azért örülnék ha nem fogna vissza. Idegesít a tft-k képe b@ssz@ a szemem öszintén megvallva, de sztem megszoknám, ez a jövö. Leginkább netezek azért a színhü megjelenítést inkább részesíteném elönyben, de ha ehhez jó reakcióidö járulni, azt jónéven venném. Nagy fényerönek is nagyon örülnék, mert most egy szaros fujitsu siemens crt-m van, amik arról híresek, hogy kurv@ sötétek, ezért ettöl a márkától óvakodnék, ha lehet, de nem vagyok semmi jónak az elrontója, ha azt ajánljátok.