HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések III.

#501 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 24. 12:03

Sirály!

Köszi DKG!!! De had kérdezzek még 1-et :) Olyat nem lehet hogy nem csak a rendszergazdákat zárom ki, hanem minden felhasználói csoportra külön állítok be korlátozásokat?

Üdv: Zsül
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#502 Felhasználó inaktív   vassco 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 06:10

Az outlook egyik dbx postaládájára, ha tömöríteni akarom azt írja ki az XP, hogy az outlook vagy másik program használja. Mivel tudom megnézni, hogy melyik program fogja?
Üdv!
VassCo

#503 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 07:55

ezzel meg tudod nezni, hogy mi fogja oket:
http://ccollomb.free.fr/unlocker/

de sztem az msn

Szerkesztette: ion 2005. 05. 25. 08:54 -kor

#504 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 13:19

Azt honnan tudom megtudni, hogy kell-e majd aktiválni egy Winfost vagy nem, felrakás nélkül, csak a telepítőcdjéről megnézni vhogy?

A corporate editiont nem kell aktiválni ugye?
Honnan tudom meg egy  .isonál, hogy corporate az az iso vagy nem?

Szerkesztette: Asker 2005. 05. 25. 13:21 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#505 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 13:30

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 12:03

:) Olyat nem lehet hogy nem csak a rendszergazdákat zárom ki, hanem minden felhasználói csoportra külön állítok be korlátozásokat?

Üdv: Zsül

Most meg ráadásul ez a szemét XP nem engedi megnyitni az MMC-t, pedig be volt csekkolva a rendszergazdák kivételével...

Hogyan tudom visszaadni magamnak a jogaimat? PLZ Help Me!!!
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#506 Felhasználó inaktív   crescent 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 13:33

Hi all!

Mitől lehet vajon az a jelnség, hogy ha pl. word-ben, vagy Acrobat-ban megnyitok akármilyen dokumentumot és lenyomva tartom az egér bal gombját, akkor a proci használat felugrik 100%-ra és amíg el nem engedem, végig annyin is marad.
Nehogy már egy 3500+os teljes kapacitása kelljen egy bal-gomb benyomáshoz, és közben áll az egér?!
Office2003-at (mert meguntam az OfficeXP-m random visszafejlődését és állandó újraaktiválási mizériáját) valamint Adobe Acrobat 6.0-ot használok, de jelenség előfordul excelben is.
XP SP2,  windowsupdate-ről officehoz patchek fent vannak...mi kell még? :confused: 
Merida TFS 300D@Rock Shox Reba Race@Full SLX

#507 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 14:30

Idézet: crescent - Dátum: 2005. May. 25., Wednesday - 14:33

Hi all!

Mitől lehet vajon az a jelnség, hogy ha pl. word-ben, vagy Acrobat-ban megnyitok akármilyen dokumentumot és lenyomva tartom az egér bal gombját, akkor a proci használat felugrik 100%-ra és amíg el nem engedem, végig annyin is marad.
Nehogy már egy 3500+os teljes kapacitása kelljen egy bal-gomb benyomáshoz, és közben áll az egér?!
Office2003-at (mert meguntam az OfficeXP-m random visszafejlődését és állandó újraaktiválási mizériáját) valamint Adobe Acrobat 6.0-ot használok, de jelenség előfordul excelben is.
XP SP2,  windowsupdate-ről officehoz patchek fent vannak...mi kell még? :confused: 

:lol:
ilyet enis tudok csinalni, csak mas kepp.. :D sima windows ablakkal is meg mas programmal is. sztem ez valami windows bug, vagy kitudja. :think:

hogy mi kell meg? vedd meg mindenbol a legjobb hardware-t es talan eleg lesz ahhoz, hogy lenyomva tarts egy jobb eger gombot! :Đ  :bringa:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#508 Felhasználó inaktív   DKG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 15:10

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 14:30

Most meg ráadásul ez a szemét XP nem engedi megnyitni az MMC-t, pedig be volt csekkolva a rendszergazdák kivételével...

Hogyan tudom visszaadni magamnak a jogaimat? PLZ Help Me!!!

Ezt nézd át... : Szoftverkorlátozó házirendek – hibaelhárítás...

Szerk: a lényeg!
A szoftverkorlátozó házirendek nem lépnek életbe, ha a Windows rendszer csökkentett módban indul el. Ha a szoftverkorlátozó házirendekkel véletlenül zároltad a munkaállomást, indítsd újra a számítógépet csökkentett módban, jelentkezz be helyi rendszergazdaként, módosítsd a házirendet, futtassd a gpupdate parancsot, végül indítsd újra a számítógépet, és jelentkezz be a szokásos módon.

Szerkesztette: DKG 2005. 05. 25. 15:16 -kor

#509 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 25. 15:14

Idézet: Asker - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 14:19

Azt honnan tudom megtudni, hogy kell-e majd aktiválni egy Winfost vagy nem, felrakás nélkül, csak a telepítőcdjéről megnézni vhogy?

A corporate editiont nem kell aktiválni ugye?
Honnan tudom meg egy  .isonál, hogy corporate az az iso vagy nem?

Kérdezd meg attól akitől származik... :Đ

#510 Felhasználó inaktív   crescent 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 15:58

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 15:30

:lol:
ilyet enis tudok csinalni, csak mas kepp.. :D sima windows ablakkal is meg mas programmal is. sztem ez valami windows bug, vagy kitudja. :think:

hogy mi kell meg? vedd meg mindenbol a legjobb hardware-t es talan eleg lesz ahhoz, hogy lenyomva tarts egy jobb eger gombot! :Đ  :bringa:

hát..elég szánalmas 1 bug... :omg:
Merida TFS 300D@Rock Shox Reba Race@Full SLX

#511 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:41

A Volume License mit jelent? AZ jó vagy nem?
ebben naon :lama: vok
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#512 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 22:06

Leszedtem pár programot a géprol, és azota minden betu doltbetu lett, de nem értem miert. Kulonosebb indok nincs, windows ill megjelenitesi beallitasok jok. Ötlet?
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#513 Felhasználó inaktív   shrek82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 06:40

Sziasztok!
Lehet, h volt már ilyenről szó a topicban, de most nem olvasok vissza, ezért ellnézést! Találkozott vki már olyannal, hogy miután betöltődik az XP, kiír egy hibaüzenetet, hogy IPcímütközés van a hálózaton egy másik rendszerrel! Hónapokig semmi baj nem volt vele, egyik pillanatról a másikra történt.. Egyszer már volt ilyen, akkor a kedves szolgáltatóm mindössze annyit tudott tanácsolni, hogy gyaluljam le a gépet.. De ezt most nem szeretném..
Kép

#514 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 08:34

Idézet: shrek82 - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 7:40

Sziasztok!
Lehet, h volt már ilyenről szó a topicban, de most nem olvasok vissza, ezért ellnézést! Találkozott vki már olyannal, hogy miután betöltődik az XP, kiír egy hibaüzenetet, hogy IPcímütközés van a hálózaton egy másik rendszerrel! Hónapokig semmi baj nem volt vele, egyik pillanatról a másikra történt.. Egyszer már volt ilyen, akkor a kedves szolgáltatóm mindössze annyit tudott tanácsolni, hogy gyaluljam le a gépet.. De ezt most nem szeretném..
Kép

Állítsd át automatikusra az ip-cím kérést az oprendszeredben. (Vagy a routerben, ha azt is használsz.)
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#515 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 09:02

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 23:06

Leszedtem pár programot a géprol, és azota minden betu doltbetu lett, de nem értem miert. Kulonosebb indok nincs, windows ill megjelenitesi beallitasok jok. Ötlet?

Valoszinuleg az egyik program eltavolitotta azt a betutipust, amit hasznaltal. Nezd meg a Windows\Fonts konyvtarban, vagy allits be masik betutipust.

#516 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 15:04

Verdana volt beallitva, az meg meg is maradt.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#517 Felhasználó inaktív   A.I. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 09:14

A következő kérdésre keresnék választ :

az explorer ablakok méretét , hol tudom szabályozni ?
az első ablak még teljes képernyős , de ha abból nyitok új ablakokat , mind más -méretű , kis ablak ...
"Egy aszteroidamezőben a sikeres navigáció esélye hozzávetőlegesen 3720:1"

#518 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 09:37

Az Internet Explorer ablakokra celzol? Hat azt hiszem a legbiztosabb modszer az, ha a registry-ben irasvedettre allitod a megfelelo kulcsot, miutan megnyitod az IE-t, beallitod a meretet es becsukod (igy megjegyzi az utolso beallitast - es ekkor le kell irasvedette tenni a registryben).

#519 Felhasználó inaktív   shrek82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 20:35

Idézet: A.I. - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 10:14

A következő kérdésre keresnék választ :

az explorer ablakok méretét , hol tudom szabályozni ?
az első ablak még teljes képernyős , de ha abból nyitok új ablakokat , mind más -méretű , kis ablak ...

Sztem inkább használj firefoxot, és abban van lehetőség a több füles böngészésre.. Nagyon jó!!

Bocs, hogy OFF!

Kép

#520 Felhasználó inaktív   knifemaster 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 06:38

Jónapot,
ha alaplapcserét hajtok végre,akkor mindenképpen újra kell telepíteni az XP-t?
Mert nekem úgy rémlik,mintha nem kellene,de lehet,hogy nem minden esetben igaz ez... :think:
Nem hülye vagyok,csak tudatlan....

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.