Idézet: Desorder - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 20:57
ez nekem egy popup ablaknak tunik.

(mint egy reklam, csak nem az. legalabbis a csuszkak miatt gondoltam.

)
Ez biztos hogy nem popup.
Rá lehetett kattintani a Részletek megjelenítése >> gombra, és megmutatta a részleteket.
Ráadásul az állapotsoron tényleg megjelent a kis sárga háromszög hogy az oldal hibás... (Mindez a Microsoft egyik magyar oldalán - hát gratulálok.)
A Norton eltávolítása óta jött elő... És máshol is így jelenik meg.
Sajnos, amióta leszedtem a NAV2002-t, mindenféle hülyeséget csinál az xp, pedig eddig OK volt. (Minden napra egy egzotikus hibaüzenet - olyanok amiket eddig még sosem láttam, és szerintem más se - és ez nem vicc!)
A Norton felidegesített, amikor felraktam (lefagyott). Felidegesített, mikor használtam (lassú volt, gagyi volt, használhatatlan volt.) És most, miután letöröltem (a négy másik komponensével együtt - egyesével), kitakarítottam utána a registryt (500 hibás bejegyzést), azt hittem, hogy már nem idegesíthet soha többet. Hát óriásit tévedtem!...
Attól tartok, a NAV lerántott magával néhány más dolgot is (a registry bejegyzéseit meg az idióta filejait meg persze meghagyta a kis ****** **********, hogy ***** ******* a jó ******* ******.

) Mivel javítsam ki az xp hibáit? Vagy inkább telepítsem újra az egészet?
Ti mit tennétek a helyemben?.....
Ma például egy ilyen üzenetet kaptam, mikor egy 16 bites progit akartam futtatni.
A kulcs, melyre hivatkozik a hibaüzenet: (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\VirtualDeviceDrivers) tök üres! Ez normális dolog? Nektek is üres?