HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések III.

#21 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 12. 19:15

XP Home: NTFS ACL bizgetesre van valami normalis megoldas?

Ezt talaltam, de ez rohej.
Nem akarok semmi extrat, csak a szarul telepulo, juzerkent nem, vagy hibasan futo programok nyugjeit orvosolni. Szerintem ez teljesen alapveto igeny, erre a f*szok kihagyjak az ACL allitasanak a lehetoseget. Ha egyaltalan nem lenne ACL akkor rendben lenne, de van, es igy csak a szopas megy naphosszat...

#22 Felhasználó inaktív   Swen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 09:54

Idézet: PorMacs - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 1:25

Köszi a választ, de sajna az nincs beklikkelve  :confused:
Ez a Local Area Network ikon, és a tray-ben sárga felkiáltójel van rajta; de ha disable-ba teszem, akkor meg nincs neten ... hmm..  :confused:
Amit ki kellett volna pipálnom a tanácsodra, asszem az angolul a "Show icon in notification area when connected" - de ez most is üres.

Nem igazán értem, ki ez/mi ez  :think:  :think:

hát azon nem nagyon kéne felkiáltójelnek lennie...lehet hogy ez kavarhat be

másrészt meg vannak olyan windows bakik, hogy aszthiszi be van kapcsolva s kijelzi, majd ha meg rányomsz hogy télleg jellezze ki akkor meg azért jelzi ;)

#23 Felhasználó inaktív   Swen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 09:56

Idézet: Swen - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 21:48

Üdv

Hogy lehet azt elérni hogy ha csatlakoztatok egy eszközt a géphez, az XP ne telepitse a hozzávaló szoftvert, és ne dobálozzon az eszköz használatra kész szöveggel....

Csak ismereje fel, és kérje a hozzávaló szoftvert, vagy azt se csak legyen az ezköztárban ismeretlen eszközként...

egyébként:
USB Bluetooth-t akarok telepiteni, de ezaz őrült az SP2 óta saját driver+szoftvert alkalmaz, amit semiképp se tudok felülbirálni akárhogy csinálom:

- kitörlöm eszközkezelőből, majd elinditom a saját telepitő cd-t, a folyamat közben az XP felismeri s szépen visszarakja az övét, felmászik az én driver-om is, de ő ugy érzékeli hogy nincs semmiféle eszköz csatlakoztatva...

Előre is köszi a segítséget

Bye

Swen

erre, télleg senki???

#24 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 16:34

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 20:11

xp+sp2 rendszer
virtual daemon 3.1-t használtam 2 emulált meghajtóval
egyszercsak megkergült a progi, állandóan hibát jelzett, stb
mivel nem volt uninstallja, ezért manuálisan távolítottam el, majd kiszedtema  registryből ami erre a progira utalt,
gép ujraindít majd sajátgépbe menvén furcsa látvány fogad, a a 2 emulált meghajtó még mindig ott van, sebaj eszközkezelőben kitöröltem, majd reboot és megint ott vannak, gyanítom hogy vmi registry bejegyzést ki kell törölnöm
melyiket?  :think:

vki vmilyen ötlet?

#25 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 16:40

Idézet: Swen - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 9:56

erre, télleg senki???

Eszközkezelő -> ... -> Illesztőprogram -> Frissítésnél ha beadod neki a cd-n levőt, az nem jó?
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#26 Felhasználó inaktív   Swen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 10:17

Idézet: 1soproni - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 17:40

Eszközkezelő -> ... -> Illesztőprogram -> Frissítésnél ha beadod neki a cd-n levőt, az nem jó?

jól indul,

kirija hogy előző bluetooth driverek letörlése, majd telepitené az övét, s közben ahogy telepiti a tray-en mintha mise történne a windows is dolgozik, irja amit szokott, új hardware, driver telepítése, majd eszköz használtatra, kész...

s csak ezután települ fel az én driverem, igy kettő bluetooth ikon lesz, amiből megint csak a Windowsé működik, amit nem lehet rendesen kezelni...

Ezét kéne vaalhogy ezt letiltani, vagy ilysemi..

#27 Felhasználó inaktív   aXXon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 14. 13:49

na, szoval marha nagy problemam van, ilyennel meg nem talalkoztam, adott egy gep, hozza egy full legalis windows, telepites, utana megadtam neki 4 felhasznalot, jon a bejelentkezo kepernyo eeeeeeeeeeeeeees - jelszot ker mind a 4 felhasznalohoz.... ez miert van? en nem adtam meg egyiknek sem jelszot, plane nem mind a 4nek... mi lehet ennek az oka?

#28 Felhasználó inaktív   PorMacs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 21:44

Idézet: Swen - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 9:54

másrészt meg vannak olyan windows bakik, hogy aszthiszi be van kapcsolva s kijelzi, majd ha meg rányomsz hogy télleg jellezze ki akkor meg azért jelzi ;)

Köszi, jelen esetben ez jött be: néhány ki/bekapcs + restart >> és most már rendben van!  :respect:
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
:::gigaByTe K8NSC 939-nForce3 250;AMD Athlon64 3500+ Venice;ThermalRight XP-90;Zalman MF-2;MSI AGP Nvidia 7600GT 256MB DDR2;KingMax 2x512MB DDR PC3200;Samsung 250GB(ide)+500GB(sata);LG GSA-4082B combo;Samsung SH-S203D SATA DVD-RW;Samsung 226BW 22" LCD; ChiefTec BG-02B-B-SL; D-Link Di-524; D-Link DWL-G510 etc:::

#29 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 09:14

Sp2-vel telepult directx9c-t hogyan tudom lecserelni egy kulso installos dx9c-re?
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#30 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 09:14

...

Szerkesztette: PeppeR 2005. 03. 16. 09:29 -kor

Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#31 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 09:28

...

Szerkesztette: PeppeR 2005. 03. 16. 09:29 -kor

#32 Felhasználó inaktív   PorMacs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:04

Idézet: PeppeR - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 9:14

Sp2-vel telepult directx9c-t hogyan tudom lecserelni egy kulso installos dx9c-re?

Ezt keresed? http://www.download.com/Microsoft-DirectX-...tml?tag=lst-0-4
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
:::gigaByTe K8NSC 939-nForce3 250;AMD Athlon64 3500+ Venice;ThermalRight XP-90;Zalman MF-2;MSI AGP Nvidia 7600GT 256MB DDR2;KingMax 2x512MB DDR PC3200;Samsung 250GB(ide)+500GB(sata);LG GSA-4082B combo;Samsung SH-S203D SATA DVD-RW;Samsung 226BW 22" LCD; ChiefTec BG-02B-B-SL; D-Link Di-524; D-Link DWL-G510 etc:::

#33 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:13

Idézet: PorMacs - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 10:04

Nem.

Egy remover programot keresek, amivel az sp2-vel telepult dx9c-t tudom felulirni egy normal installos dx9c-vel. Azt hiszem eleg valamit a registry-ben buheralni es akkor vegigfut a telepito.

#34 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:35

Idézet: PeppeR - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 10:13

Nem.

Egy remover programot keresek, amivel az sp2-vel telepult dx9c-t tudom felulirni egy normal installos dx9c-vel. Azt hiszem eleg valamit a registry-ben buheralni es akkor vegigfut a telepito.

Ha felulirni akarod, akkor ezzel elvileg megoldhato:
DirectX Backdate

egyeb:
DirectX Eradicator
DirectX 9.0 Uninstaller
DirectX Happy Uninstall

Megkerdezhetem, miert kell "normal installos dx9c"?

#35 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 11:50

Idézet: ion - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 10:35

...

Az "egyeb" programok nem mukodnek, azokat mar probaltam. Felulirni sem sikerult ezzel a nemet programmal.

Hogy miert akarom felulirni?

Elkepzeles az egesz, lehet teljesen butasag. Van egy jatek, a world war II sniper. Tokeletesen fut, csak eppen hangok nincsenek alatta. Se zene, se effekt, se semmi. Arra gondolok, hogy az sp2-be integralt directx verzioval nem tud megbaratkozni. Olvastam valahol, hogy van egy lista, amin felsoroljak a teljesen kompatibilis jatekokat. Ezen persze nincs fennt az ww II sniper. A jatekhoz kiprobaltam a patchet, kiprobaltam tort verziot is, eredetit is, nem jo.

Ha magatokhoz tertetek, akkor lehet mondani... :)

#36 Felhasználó inaktív   sbazsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 12:01

Idézet: PeppeR - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 10:13

Nem.

és ennek mi értelme van? :think:
Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó
Snoopy | Fülemüle Étterem | Anna Hotel

#37 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 12:03

Idézet: sbazsi - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 12:01

és ennek mi értelme van? :think:

elobb irta...

Idézet

Elkepzeles az egesz, lehet teljesen butasag. Van egy jatek, a world war II sniper. Tokeletesen fut, csak eppen hangok nincsenek alatta. Se zene, se effekt, se semmi. Arra gondolok, hogy az sp2-be integralt directx verzioval nem tud megbaratkozni. Olvastam valahol, hogy van egy lista, amin felsoroljak a teljesen kompatibilis jatekokat. Ezen persze nincs fennt az ww II sniper. A jatekhoz kiprobaltam a patchet, kiprobaltam tort verziot is, eredetit is, nem jo.

#38 Felhasználó inaktív   sbazsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 12:10

Idézet: ion - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 12:03

elobb irta...

hmm, ugy latszik meg korabban frissítettem az oldalt.
sorry...

minden mas progival remekul mukodik, vagy mashol is gond az audioval?
Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó

#39 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 12:27

Idézet: sbazsi - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 12:10

minden mas progival remekul mukodik, vagy mashol is gond az audioval?

Minden mas alkalmazasnal, jateknal hiba nelkul mukodik. Csak ennel az egynel van gond.

#40 Felhasználó inaktív   sbazsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 12:30

hmm, akkor nem feltétlen ez a gond, még az lehet, hogy először amikor telepítetted a játékot, akkor rosszul állított be valamit, és utána hiába cserélgetted a verziókat, az a beállítás valahol megmaradt.

de egy próbát megér mindenképp!

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.