HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések III.

#421 Felhasználó inaktív   kromek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 12. 09:10

Idézet: DKG - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 8:53

Uninstalláld a RealPlayert. Ha még mindig gond van, uninstalláld a kezelőprogramját (ha feltetted), majd a csatlakoztatott kamerád mellett töröld ki az eszközkezelőből is, az USB eszközök közzül, és indítsd újra a sz.gépet. Ezek után csatlakoztasd újra. Ha ezután sem... akkor passz.
Bővebben: USB Problems and Solutions, Troubleshooting...

Kösz a választ.
Most ezzel fogok próbálkozni.

#422 Felhasználó inaktív   sbazsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 12. 09:22

Idézet: eRPeti - Dátum: 2005. máj. 11., szerda - 17:16

Alternatív megoldást ajánlok. Amikor balegérrel klattyolsz akár függőleges , akár vízszintes cellaoldalra (mármint a számozásnál vagy bötüjelnél ), akkor ami számot látsz azt szorozd meg 0,25-el. és annyi milliméter. :typing:

Na ez így nem teljesen jó.
4,5*6 kockák kellenek.
ekkor kijön, hogy 18*24 a szélesség/magasság.
ellenben ekkor sokkal szélesebb a cella, mint a magasság.
:think:
Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó
Snoopy | Fülemüle Étterem | Anna Hotel

#423 Felhasználó inaktív   kromek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 09:47

Idézet: DKG - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 8:53

Uninstalláld a RealPlayert. Ha még mindig gond van, uninstalláld a kezelőprogramját (ha feltetted), majd a csatlakoztatott kamerád mellett töröld ki az eszközkezelőből is, az USB eszközök közzül, és indítsd újra a sz.gépet. Ezek után csatlakoztasd újra. Ha ezután sem... akkor passz.
Bővebben: USB Problems and Solutions, Troubleshooting...

:cool: Kész !
:beer:
Ez volt a probléma . Megoldódott minden gondom:up:
  Köszönöm a segítséget.
:dj: 

#424 Felhasználó inaktív   kromek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 09:50

Idézet: kromek - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 9:47

:cool: Kész !
:beer:
Ez volt a probléma . Megoldódott minden gondom:up:
  Köszönöm a segítséget.
:dj: 

Talán kivétel az hogy most is a Spanyol ablak jön fel :)
:spirit:

#425 Felhasználó inaktív   DKG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 10:00

Idézet: kromek - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 10:47

Kész !
Ez volt a probléma . Megoldódott minden gondom
  Köszönöm a segítséget.

;)  szívesen! A telepítésnél szerintem kérdezte, milyen nyelven menjen és a spanyol szvsz, alapértelmezett volt.

Idézet: sbazsi - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 10:22

Na ez így nem teljesen jó.
4,5*6 kockák kellenek.
ekkor kijön, hogy 18*24 a szélesség/magasság.
ellenben ekkor sokkal szélesebb a cella, mint a magasság.
:think:

Use the following macros to specify the row and column widths in centimeters...

#426 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 13:42

Idézet: kromek - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 10:50

Talán kivétel az hogy most is a Spanyol ablak jön fel :)
:spirit:

Egy spanyol nyelvtanfolyam esetleg? :D :D
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#427 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 16:48

Idézet: DKG - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 8:15

Az NT4-nek nemrészei ezek a fájlok. Inkább a vírusoddal voltak közeli rokonságban.

Köszi!  :) Viszont indításnál nagyon hiányolja őket.

#428 Felhasználó inaktív   Vulpex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 22:07

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 17:48

Köszi!  :) Viszont indításnál nagyon hiányolja őket.

Macecraft Software - The home of jv16 PowerTools and RegSupreme.

Itt találsz két registry takarító programot is.

Én a RegSupreme Pro-t ajánlom. Többször is megmentett már a teljes reinstalltól. Ezzel teljesen kitakaríthatod a registryből a fájlok hivatkozásait, és még sok mást is. A proginak van egy 30 napos próbaverziója, ingyen használható és NEM adware. Magyarul is tud (azt hiszem).

NT 4 alatt nem tudom, hogy mennyire ''biztonságos''... A Win95-öt félig kinyírta, a W98-cal nem tudom hogy áll. (W2000/XP alatt jól működik, nem töröl ki semmi létfontosságút.) Úgyhogy csak óvatosan.

Szerk.: Rossz link miatt.

Szerkesztette: SonicXP 2005. 05. 12. 22:10 -kor

#429 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 12. 23:52

Idézet: DKG - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 7:15

A Catalyst telepítése előtt rakd fel a .NET-keretrendszer 1.1 -et. Kell hozzá.

Kössz a segítséget, így már sikerült felraknom, a legalább egy tucat sikertelen élmény után.

még egy kérdés az sp2-höz: indításkor nem indítja el a win-t, hanem megjelenik (az egyetlen) felhasználói fiók és csak akkor tölti be a win-t, ha rákattintok. jelszó nincs. Mit kell csinálni, h ez ne jelenjen meg és egyből betöltse a wint?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#430 Felhasználó inaktív   DKG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 07:50

Idézet: gene - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 0:52

Kössz a segítséget, így már sikerült felraknom, a legalább egy tucat sikertelen élmény után.

még egy kérdés az sp2-höz: indításkor nem indítja el a win-t, hanem megjelenik (az egyetlen) felhasználói fiók és csak akkor tölti be a win-t, ha rákattintok. jelszó nincs. Mit kell csinálni, h ez ne jelenjen meg és egyből betöltse a wint?

Felesleges bejelentkezés induláskor...

#431 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:12

Idézet: SonicXP - Dátum: 2005. máj. 12., csütörtök - 23:07

Macecraft Software - The home of jv16 PowerTools and RegSupreme.

Itt találsz két registry takarító programot is.

Én a RegSupreme Pro-t ajánlom. Többször is megmentett már a teljes reinstalltól. Ezzel teljesen kitakaríthatod a registryből a fájlok hivatkozásait, és még sok mást is. A proginak van egy 30 napos próbaverziója, ingyen használható és NEM adware. Magyarul is tud (azt hiszem).

NT 4 alatt nem tudom, hogy mennyire ''biztonságos''... A Win95-öt félig kinyírta, a W98-cal nem tudom hogy áll. (W2000/XP alatt jól működik, nem töröl ki semmi létfontosságút.) Úgyhogy csak óvatosan.

Szerk.: Rossz link miatt.

Köszi, kipróbálom.

#432 Felhasználó inaktív   mann 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 20:14

Segastok, kellene kis segitseg, lehet volt mar rola szo, de nincs idom vegigolvasni mindent :)
Szal xp-ben hol es mit kellene beallitanom, hogy bizonyos userek ne tudjak piszkalni az internetbeallitasokat? (gondolom policybeallitas, de hol es pontosan mit kell irni?)
Koszi elore is...

#433 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 21:05

srácok van olyan pach ami beteszi a pure XP-be az USB2.0 támogatást?
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#434 Felhasználó inaktív   Melinda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 22:16

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 22:05

srácok van olyan pach ami beteszi a pure XP-be az USB2.0 támogatást?

Talán ez:
http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=hu

Idézet

USB 2.0 támogatás a Windows XP rendszerben
A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Cikkazonosító : 312370
Utoljára ellenõrizve : 2004. július 22.
Ellenõrzés : 1.0
Ezen az oldalon
A Jelenség
Oka
A Megoldás
Állapot
További Információ
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:

A Jelenség
Az alábbi jelenségeket tapasztalhatja: • A nagysebességű USB 2.0 rendszerű eszköz nem működik nagysebességű üzemmódban.
• Egy nagysebességű USB 2.0 rendszerű eszköz üzembe helyezése az alábbi figyelmeztetések valamelyikének megjelenésével járhat:
Az eszköz (Általános USB hub) nagy sebességű USB-eszköz, és kisebb sebességgel fog működni, ha nem nagy sebességű porthoz csatlakoztatja.

Nagy sebességű USB-eszköz van nem nagy sebességű USB-hubhoz csatlakoztatva. Nagy sebességű USB-eszköz van csatlakoztatva egy nem nagy sebességű USB-hubhoz.
• Egy EHCI szabványnak megfelelő USB állomásvezérlő egy sárga körbe ágyazott felkiáltójelet ábrázoló ikonnal vagy a 28-as állapotkóddal jelenik meg az Eszközkezelőben.

Oka
A jelenségek oka, hogy a Windows XP nem támogatja az EHCI rendszerű állomásvezérlőket.
Vissza az elejére

A Megoldás
A probléma megoldásához szerezze be a legfrissebb Windows XP szervizcsomagot. További információt a Microsoft tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A legfrissebb Windows XP szervizcsomag beszerzése
Vissza az elejére

Állapot
A Microsoft megerősítette a hiba létezését a cikk elején felsorolt Microsoft-termékekben. A probléma első javítása a Windows XP Service Pack 1 szervizcsomagban jelent meg.
Vissza az elejére

További Információ
Az USB 2.0 szabvány támogatásáról további információkat talál a Microsoft következő webhelyén:
USB 2.0 támogatás a Windows XP rendszerben
A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Cikkazonosító : 312370
Utoljára ellenõrizve : 2004. július 22.
Ellenõrzés : 1.0
Ezen az oldalon
A Jelenség
Oka
A Megoldás
Állapot
További Információ
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:

A Jelenség
Az alábbi jelenségeket tapasztalhatja: • A nagysebességű USB 2.0 rendszerű eszköz nem működik nagysebességű üzemmódban.
• Egy nagysebességű USB 2.0 rendszerű eszköz üzembe helyezése az alábbi figyelmeztetések valamelyikének megjelenésével járhat:
Az eszköz (Általános USB hub) nagy sebességű USB-eszköz, és kisebb sebességgel fog működni, ha nem nagy sebességű porthoz csatlakoztatja.

Nagy sebességű USB-eszköz van nem nagy sebességű USB-hubhoz csatlakoztatva. Nagy sebességű USB-eszköz van csatlakoztatva egy nem nagy sebességű USB-hubhoz.
• Egy EHCI szabványnak megfelelő USB állomásvezérlő egy sárga körbe ágyazott felkiáltójelet ábrázoló ikonnal vagy a 28-as állapotkóddal jelenik meg az Eszközkezelőben.

Oka
A jelenségek oka, hogy a Windows XP nem támogatja az EHCI rendszerű állomásvezérlőket.
Vissza az elejére

A Megoldás
A probléma megoldásához szerezze be a legfrissebb Windows XP szervizcsomagot. További információt a Microsoft tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A legfrissebb Windows XP szervizcsomag beszerzése
Vissza az elejére

Állapot
A Microsoft megerősítette a hiba létezését a cikk elején felsorolt Microsoft-termékekben. A probléma első javítása a Windows XP Service Pack 1 szervizcsomagban jelent meg.

Szerkesztette: Melinda 2005. 05. 13. 22:19 -kor

#435 Felhasználó inaktív   szasko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 00:47

Idézet: paler - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 17:58

Hali.

Van egy nagy problémám, remélem tudtok segíteni.(nem biztos hogy jó helyre irok, de sürget az idö)

Voltam egy olyan weboldalon ahol a expoler blokolta a felugró abalkot. Erröl az oldalról le szerettem volna tölteni egy progi, de az oldalt eltakarta egy szövegdoboz szerüség, amiböl egy nyíl mutatott a blokra, és kérte hogy telepitsem az ActivX-t. Hát én vesztemre ráklikeltem, és feltelepített egy keresö sávot (AZESEARCH) a gépre egy tuccat link hivatkozással. Ezt szeretném eltávolítani. Probáltam a vezérlöpult\szoftverek telepítése,törlése helyröl törölni, de itt nem szerepel a program. Probáltam a RegCleaner progival, de ez is csak a Szoftverek menübe mutatja, az eltávolítási menüben viszont nem.
A Szoftverek menüböl hiába törlöm, nem ér semit. Probáltam még csökkentet módba a hozzátartozó összetevök összevadászgatássával, de igy sem jártam sikerrel.
Azért fontos a dolog mert  munkahelyi gépröl van szó, és bármikor odaülhet a büro, és ha csak a Windows Intézöt nyitja meg, ott is megjelenik az eszközsor alatt ez a keresö. És ez nagy lebukta lenne.
Ráadásul erotikus oldalkra mutató linkeket is tartalmaz jócskán. Valamikor az asztalra is kirak pár ikont. Tutti lebukás. :omg:
A géppen német WindowsXP van. Újra telepítésröl szó se lehett.
Kérlek segísetek, ha van valakinek valami használható ötlete írjon.(lehet hogy valaki már járt ilyen cipöbe, és sikerült újratelepítés nélkül letörölnie az ilyen progikat.)
Ide linkelem az oldalt, ha valakinek nem teljesen világos miröl is írtam.
Klikk
Segitséget elöre is köszönöm. :respect:

A szituáció hasonló.
Adva van egy munkahelyi gép. Egy ősi hun kalandozó vérrel megáldott munkatárs/sak/.
És adva van egy beszopott TOOlbar aminek nincs unistalációja, egy roh@dt norális mappája sem.

Ad-aware nem tisztítja. Avast,Spybot,Microsoft Beta-hüyeség detto.  /legalább is itt/

Fent van az Explorer a gépen, de mi Avant Browserrel netezünk.

Az Avantban nem jelenik meg, de ez a rákos még a sájátgépet sem hagyja nyugodni.

Fresi! 
Ismeretlenül is, de még egy ötlet?

/ itt nem tudok képet beszurni, de ez a rák Mr.Anderson itt megtekinhető:
http://forum.index.h...ticle?t=9124417 /

#436 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 08:44

Idézet: szasko - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 1:47

A szituáció hasonló.
Adva van egy munkahelyi gép. Egy ősi hun kalandozó vérrel megáldott munkatárs/sak/.
És adva van egy beszopott TOOlbar aminek nincs unistalációja, egy roh@dt norális mappája sem.

Ad-aware nem tisztítja. Avast,Spybot,Microsoft Beta-hüyeség detto.  /legalább is itt/

Fent van az Explorer a gépen, de mi Avant Browserrel netezünk.

Az Avantban nem jelenik meg, de ez a rákos még a sájátgépet sem hagyja nyugodni.

Fresi! 
Ismeretlenül is, de még egy ötlet?

/ itt nem tudok képet beszurni, de ez a rák Mr.Anderson itt megtekinhető:
http://forum.index.h...ticle?t=9124417 /

A felsoroltak mind képesek leszedni csak tudni kell használni azokat!

Nem véletlenül a messenger plus toolbarja került fel? Szedd le a messenger plus-t, utána takarítsd ki a gépet! Majd ha kell, akkor visszateheted a plus-t  persze elolvasha, hogy mit is kérdez az elején  ;)
A link nem jön be!

#437 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 13:25

Hi!

win sp1-nél nem volt "startup" menu a vezérlőpultba mikor telelpítettem, de miután mindent felraktam (directx, driverek, programok) megjelent.
Most az sp2-nél is felraktam azokat a progikat, amiket mindig is szoktam, de most nem jelent meg. Azért kellene, mert mikor felraktam az ATI drivert, megkérdezte hova tömörítse ki, majd fel lett rakva, de miden ujraindításnál, megjelenik az a könyvtár kinyitva. Engem kicsit zavar. Az sp1nél a startup-ban löttem ki, itt (sp2nél) hogy csináljam?

köszi.
és bocs a fárasztó kérdésekért  :respect:  :respect:
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#438 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 18:18

Idézet: gene - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 14:25

Hi!

win sp1-nél nem volt "startup" menu a vezérlőpultba mikor telelpítettem, de miután mindent felraktam (directx, driverek, programok) megjelent.
Most az sp2-nél is felraktam azokat a progikat, amiket mindig is szoktam, de most nem jelent meg. Azért kellene, mert mikor felraktam az ATI drivert, megkérdezte hova tömörítse ki, majd fel lett rakva, de miden ujraindításnál, megjelenik az a könyvtár kinyitva. Engem kicsit zavar. Az sp1nél a startup-ban löttem ki, itt (sp2nél) hogy csináljam?

köszi.
és bocs a fárasztó kérdésekért  :respect:  :respect:

Startup magyar megfelelőjeként "indítópult"?
Esetleg futtatás -> msconfig -> Automatikus indítás
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#439 Felhasználó inaktív   szasko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 19:45

Idézet: pgyafi - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 9:44

A felsoroltak mind képesek leszedni csak tudni kell használni azokat!

Nem véletlenül a messenger plus toolbarja került fel? Szedd le a messenger plus-t, utána takarítsd ki a gépet! Majd ha kell, akkor visszateheted a plus-t  persze elolvasha, hogy mit is kérdez az elején  ;)
A link nem jön be!

Ad-aware, Avast,Spybot,Microsoft Beta verzóját már próbáltam, mint írtam...

/megköszönöm azt is ha elárulod, hogy lehet vírust irtani ezekkel. biztos van trükköd rá hisz "A felsoroltak mind képesek leszedni csak tudni kell használni azokat!"/

a gépen MSN messenger 7.0 van. /és az erededi verzió/

megpróbálom.

KÖSZÖNÖM! DE TÉNYLEG!!!

#440 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 20:21

Idézet: Melinda - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 22:16

Melinda köszi, de sajnos ez a patch is várja az SP1-et. az a helyzet, hogy van egy olyan spéci videoharverem amihez a drivertámogatás már mexünt, és adirver mqködésképtelenné válik az sp1/sp2 teleítése után.  :reklamacio:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »