HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (96 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? IV.

#821 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 03. 06:38

Érdekes, nekem is se változnak ezek a betűtípusok...

#822 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 13:03

ha valakinek ez a betu tipus (lasd fentebb!) is megvaltozik amikor egy visualstyle-t hasznal, az szoljon kerem! ;) mert lehet csak az en VS-em hianyos nehany code-bol... bar eleg soka VS-t atneztem es semmi elterot nem talaltam eziranyban az enyemhez kepest ... :o
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#823 Felhasználó inaktív   tomsits 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:22

Üdv!
olvasgattam visszafelé, de olyan sok hozzászólás van, hogy egy hétig tartana visszanézni mindet.
a kérdésem eccerű. eccerű? ;)
felinstaláltam az xp plust, és vmi patchelt uxtheme.dll-t de téma váltáskor csak a háttér változik, akkor a tálca átvált classic win stílusra, de az asztal a témának megfelelő lesz. hogyan tudom az egész témát megjeleníteni? tudnátok segíteni, vagy egy magyar nyelvű linket nyomni egy leiráshoz?
én is szeretnék csinálni hasonlókat de még a másokét sem tudom használni. :(
előre is thx.

#824 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:36

Idézet: tomsits - Dátum: 2005. Jun. 4., Saturday - 21:22

Üdv!
olvasgattam visszafelé, de olyan sok hozzászólás van, hogy egy hétig tartana visszanézni mindet.
a kérdésem eccerű. eccerű? ;)
felinstaláltam az xp plust, és vmi patchelt uxtheme.dll-t de téma váltáskor csak a háttér változik, akkor a tálca átvált classic win stílusra, de az asztal a témának megfelelő lesz. hogyan tudom az egész témát megjeleníteni? tudnátok segíteni, vagy egy magyar nyelvű linket nyomni egy leiráshoz?
én is szeretnék csinálni hasonlókat de még a másokét sem tudom használni. :(
előre is thx.

ha SP2-d van akkor ahhoz meg "nincs" (?) jol mukodo uxtheme patcher es azert nem tolti be rendesen.
nemtudom, hogy ha sp1-es patchelt uxtheme.dll-t rax sp2-es xp-re azzal mukodne e... de nem javaslom nagyon mert lehet kek halal lenne belole. mar jartam igy mas dll-el ...de holnapra lehet kiprobalom ugyanis 2 rendszerem van. nemgond ha kek halal lesz. :D

Szerkesztette: Desorder 2005. 06. 04. 20:39 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#825 Felhasználó inaktív   tomsits 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:46

aha. szomorú. sp2-m van.
a patchet innen szedtem: http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhan...SP2-Final.shtml

egyébként jól gondoltam a dolgot. ezek kellene a működéshez?

#826 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:50

Idézet: tomsits - Dátum: 2005. Jun. 4., Saturday - 21:46

aha. szomorú. sp2-m van.
a patchet innen szedtem: http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhan...SP2-Final.shtml

egyébként jól gondoltam a dolgot. ezek kellene a működéshez?

megprobalhatsz tobb ilyet is leszedni, hatha mar letezik jol mukodo sp2-hoz is.  :think: proba cseresznyekk. :D
amugy igen, jol tudod. patchelve engedi csak hasznalni a visualstyle-okat. mert ezek a VS-ek nem tartalmazzak a MS signature-jet... most tvzek ezert nem tudom megnezni, hogy mukodik-e sp1-essel az sp2-es XP-n.. de majd megnezem.. ;) :D 

#827 Felhasználó inaktív   tomsits 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 21:11

thx a gyors segítséget, és várom a a tippeket, ha énis találtok vmit akkor beirom ide.
jó érzés tudni hogy jó úton járok ;) bazz tiszta politikus duma...

#828 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 23:21

Sup al!

Itt az én munkaterületem. Technikailag nem a legjobb, de nekem ez tetszik a legjobban. Összesen 5 configom van, majd azokat is belinkelem.

http://i7.photobucket.com/albums/y277/Aval...rize_config.jpg

#829 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 23:27

Idézet: Avalon - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 0:21

Sup al!

Itt az én munkaterületem. Technikailag nem a legjobb, de nekem ez tetszik a legjobban. Összesen 5 configom van, majd azokat is belinkelem.

Ez nagyon ott van!!!
Meg szabad tudni a betűtípus nevét? :respect:
Kép

#830 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 07:00

Idézet: jazzkifli - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 0:27

Ez nagyon ott van!!!
Meg szabad tudni a betűtípus nevét? :respect:

Köszi. A betötípus Bradley Hand ITC. Ha adsz egy mail címet szivesen elküldöm.

Avalon

#831 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 09:05

Idézet: Avalon - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 0:21

Sup al!

http://i7.photobucket.com/albums/y277/Aval...rize_config.jpg

Naagyon tetszetős!  :up:  ;)
Véleményem szerint ez beletartozik azon kevés desktop-ba, amelyiken jól mutat a megvastagított tálca. (ne értse senki félre, ha másnak is ilyen van, lehet hogy neki is beletartozik :D)
A systray-ben az MBM kijelzi ugye a hőmérsékleteket... Azt a 21°C (gondolom alaplap) és 55°C (valószínűleg prockó) párost hogy érted el?  :) Nekem 55°C-os prochő mellett az alaplap is megvan 45-46 fokos.

szerk.: Civ3 forever!  :)

Szerkesztette: Paracelsus 2005. 06. 05. 09:06 -kor

Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#832 Felhasználó inaktív   nyuszivagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 09:07

Hellokanyaloka!

Egy olyan kérdésem/kérésem lenne, hogy kéne az ObjectBar 1.6 enhanced version (nem a shareware). Ha esetleg vki el tudná küldeni vagy mondana egy linket akkor nagyon-nagyon köszönöm neki!!!

Üdv: nyuszivagy

#833 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 09:51

Idézet: tomsits - Dátum: 2005. jún. 4., szombat - 22:11

thx a gyors segítséget, és várom a a tippeket, ha énis találtok vmit akkor beirom ide.
jó érzés tudni hogy jó úton járok ;) bazz tiszta politikus duma...

Nekem is sp2-m van én a B@ldrick-féle pack-ban lévő dll-t használom azzal tökéletesen működik: http://web.axelero.h...by_B@ldrick.zip
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#834 Felhasználó inaktív   tomsits 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 20:37

Idézet: Cathfaern - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 10:51

Nekem is sp2-m van én a B@ldrick-féle pack-ban lévő dll-t használom azzal tökéletesen működik: http://web.axelero.h...by_B@ldrick.zip

figy te melyik dll-re gondolsz?
nem a uxtheme.dll-t kell átirni? ugyanis amit küldtél abban ezt nem találom.

#835 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 21:16

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 10:05

Naagyon tetszetős!  :up:  ;)
Véleményem szerint ez beletartozik azon kevés desktop-ba, amelyiken jól mutat a megvastagított tálca. (ne értse senki félre, ha másnak is ilyen van, lehet hogy neki is beletartozik :D)
A systray-ben az MBM kijelzi ugye a hőmérsékleteket... Azt a 21°C (gondolom alaplap) és 55°C (valószínűleg prockó) párost hogy érted el?  :) Nekem 55°C-os prochő mellett az alaplap is megvan 45-46 fokos.

szerk.: Civ3 forever!  :)

Szia.

Hehe, nem is figyeltem rá, h a MBM értékeit kint hagytam a tálcán. Nos az alaplap (valójában az az északi híd) nekem olyan 34-38 fok körül van. (A procim 2800+@3200+, és egy HT-101-gyel van lehütve, de a rajta lévő venti csak 30%-on jár, így az 55°C 27°C-os szoba mellet nem rossz.) Az a 21 az nem fok, hanem %, a proci kihasználtsága. :) Megtévesztő.

Nos a tálcát pedig nagyon régóta használom így, mivel feledékeny ember lévén, mindig elfelejtem, hogy milyen nap is van ma. Viszont amikor a tálca csak egy soros, akkor ez nem látszik. Azért is jobb így sztem, mert a sok ikon így nem foglalja el a tálca nagy részét. Nem tetszik, amikor a tálca 50%-a az óra melleti ikonokkal van tele. 

Jaja, éljen a Civ3.

Ps.: Alig várom a Civ4-t!

Avalon

#836 Felhasználó inaktív   [Black] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 21:49

Hi All!

Egyik haverom felrakta az UXpatchert WindowsXP SP1-es vidózára. Újraindítás után megpróbált egy témát használni, és erre azt írta ki a windows hogy a rundllben kivétel történt, és nem tölti be a témát. Mi lehet a gond?

Köszönöm

Black :respect:
Linux felhasználónak lenni egy olyan életet jelent, mintha egy nagy, ácsokból és építészekbõl álló családdal laknál együtt. Minden reggel, amikor felkelsz, a ház egy kicsit megváltozott. Lehet, hogy egy új torony épült, vagy néhány falat elmozdítottak. Vagy esetleg valaki ideiglenesen eltüntette a padlót az ágyad alól.

#837 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 22:22

Ugyanez történik nálam is ha Megjelenítés tulajdonságai -> Asztal fülre kattintok. Ugy emlékszem én nem cseréltem .dll t .. :think: A kérdésem hasonló :)

#838 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 22:49

sp2-es átírt dll-t tudok adni!

Üdv

#839 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 23:06

Idézet: tomsits - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 21:37

figy te melyik dll-re gondolsz?
nem a uxtheme.dll-t kell átirni? ugyanis amit küldtél abban ezt nem találom.

Arra, ott van a visual styles mappában.
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#840 Felhasználó inaktív   Jóqtya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 11:12

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. jún. 2., csütörtök - 21:59

amugy errol lenne szo.

a radiobutton-nal definialva van a font a VS-ben, ezert az jo is.. a group box -nak is definialva van meg sok mindennek de ennek ellenere a sima szoveget nem valtoztatja meg. a kepen ez lathato is. ezt kellene valahogy megcsinalni.  :rolleyes:

Hali
Te hogy csináltad, hogy ez a betűtípus (majdnem) mindenütt látszik? Én a WinBlinds-ban állítottam be, de nem mindenütt ilyen, és nem tudom a méretet és a vastagítást levenni. Az asztal beállításainál meg sem jelenik ez a betűtípus.
Unom a pincért a sarki bárban, unom a tévét a hotelszobában, unom a nőt, aki nem harap, csak karmol, unom az embert, aki mindent összebarmol, unom a káoszt, unom a rendet, unom a zajt, unom a csendet, unom a hóhért, unom a dajkát, unom a szüzet és unom a szajhát, unom az elejét, unom a végét, unom a háborút, unom a békét, unom a négert, unom a sárgát, unom a zsidót és unom az árját, unom a doktort, unom a gyógyszert, unom a szexet és unom az óvszert...

Téma megosztása:

• (96 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.