HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (384 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally (Az első topic folytatása)

#481 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 26. 23:26

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 0:14

Hi!
Na túl vagyok a versenyen.
Az első New Bobs pályán végig vezettem a csoportom de a finish előtt keresztbecsúszott
a gép... elütöttem a nézőket és + 20m p. :mad:  :reklamacio:  :omg:
Nem voltam ideges...

Figyi én az east-westen az utolsó S kanyarban a cél előtt 100m-re borultam fel és egész tűrhető időm volt. Majd az east-west II-n 2 help-em volt +40sec.  :(  Az első borulás olyan helyen volt ami nem egy kockázatos hely erre ideges lettem és utána az első hajtűben becsúsztam a szakadékba. A gond bajjal jár!  :mad:

Lényeg, hogy túl vagyunk ezen a horror rally-n!  :D  A csapat cím több mint valószínű, hogy megvan és ha jól számolok akkor talán az egyéni 2. helyemet is megőríztem a borzalmas szereplésem ellenére steely előtt.  :tooth:  :Đ

A győzelemért pedig gratula Szabinak!!!  :respect:
My photos

#482 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 23:36

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 0:26

Hasonlóképpen gratula Szabi!!!!  :)

Hú, hát nekem sem volt egy könnyű estém:
East-West-en úgy sodródtam le egy jobbosban, hogy a 2 első kerék a levegőben volt, és emiatt nem bírt kijönni az árokból úgyhogy help lett a vége és volt egy másik helpem NewBobs-on, 1,3 km-el a vége előtt, ott is lecsúsztam és nem bírtam visszajönni!  :reklamacio: :mad:

Na, de nem siránkozom tovább, jó volt azért gémelni egyet ismét online!!!
Srácok, őszintén örülök, hogy egy olyan kis közösség tagja lehetek, amelyik virtuális rallyban, bizony sok borsot tör a VILÁG orra alá!!!  :respect: :up:

#483 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 23:38

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 23:26

Figyi én az east-westen az utolsó S kanyarban a cél előtt 100m-re borultam fel és egész tűrhető időm volt. Majd az east-west II-n 2 help-em volt +40sec.  :(  Az első borulás olyan helyen volt ami nem egy kockázatos hely erre ideges lettem és utána az első hajtűben becsúsztam a szakadékba. A gond bajjal jár!  :mad:

Lényeg, hogy túl vagyunk ezen a horror rally-n!  :D  A csapat cím több mint valószínű, hogy megvan és ha jól számolok akkor talán az egyéni 2. helyemet is megőríztem a borzalmas szereplésem ellenére steely előtt.  :tooth:  :Đ

Valami részletes eredménytabella van már vagy csak holnapra lesz?

A Falcon abszolut első lett a bajnokságban? :up:  Gratula!
És persze neked is Sebgutkopf :)

C.

#484 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 23:38

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 21:08

Ja, és Ákos: még van tizenöt ausztrál másodpercem talonba  :D

Ja, és Szabi: még remélem, hogy nekem is van kb. 8-10mp-m majd Ausztráliában!  :)
Még nem mentem Junnilainen setuppal East-West-en, Newbobs1-2-n és Greenhills-en sem, szóval, még remélem fogok javulni!

#485 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 23:53

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 0:38

Ja, és Szabi: még remélem, hogy nekem is van kb. 8-10mp-m majd Ausztráliában!  :)
Még nem mentem Junnilainen setuppal East-West-en, Newbobs1-2-n és Greenhills-en sem, szóval, még remélem fogok javulni!

Azt a talont úgy értettem, hogy még nem töltöttem fel, most feltöltök egy párat  :D
..Viszont az ausztrál Junnilainen setupok nem olyan jók.. Kicsit valóságtól elrugaszkodottak.. Sokat finomítottam rajtuk az ízlésemhez - először is lejjebb tettem őket vagy 2-3 centivel, iszonyú magasak...
TRally fejlesztő - http://hszk.bme.hu/~s8554dea

#486 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 00:26

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 0:53

Azt a talont úgy értettem, hogy még nem töltöttem fel, most feltöltök egy párat  :D
..Viszont az ausztrál Junnilainen setupok nem olyan jók.. Kicsit valóságtól elrugaszkodottak.. Sokat finomítottam rajtuk az ízlésemhez - először is lejjebb tettem őket vagy 2-3 centivel, iszonyú magasak...

Szerintem az alap ausztrál Junnilainen setup-ok borzalmasak. Puha az autó és még csúszkál is. Nem semmi a srác, hogy ezt így tudja konrtollálni.

Mondjuk ami feltűnt hogy ő nagyon kihúzatja a fokozatokat főleg kanyarokban.
My photos

#487 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 00:35

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 0:38

Valami részletes eredménytabella van már vagy csak holnapra lesz?

A Falcon abszolut első lett a bajnokságban? :up:  Gratula!
És persze neked is Sebgutkopf :)

C.

Már meg van az eredmény a fog oldalán van a zip-ben az xls és a végső bár nem hivatalos eredmény.
My photos

#488 Felhasználó inaktív   FOG>Serio 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 27. 00:37

Here are the results:
http://www.friendly-online-gamers.net/foru...ype=post&id=434
Congratulations Falcon77, Sebgutkopf and for the 1. place as a Team :respect: You are the fastest

Well done everyone and thanks for taking part of this season and make it more interesting to all of us ;)

#489 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 01:39

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 22:21

Még 1* köszönöm a gratulációkat. Mégsem tudtam megállni, hogy ne játsszak ma is egy kicsit ;) .De azért csak visszafogottan. Nekem is tetszenek a magyar zászlók sorban. Remélem nemsokára a te neved is ott lesz az első 10-ben Papa_G!
Sokat gondolkodtam, hogy most Mo-n élnek a legjobbak vagy inkább a legfanatikusabbak, hogy ennyire vernek mindenkit? Na mind1 a lényeg a lényeg, hogy továbbra is 1. vagyunk és előreláthatólag ez még 1 jóideig így is marad. Már csak a teamben kellene az a 2. hely a HRTnek! Vagy ne legyünk telhetetlenek?  :cool:

Hát az első 10-nek én is örülnék :)
Egyenlőre a 20 reálisabbnak tűnik, de mióta megérkeztem ehhez a két észt fiatalemberhez, azóta húzom őket magammal.
mondjuk az utóbbi 1 hétben csak naponta 1-1 szakaszon tudtam menni (ma pl. egyet se), úgyhogy nagyon nem félek, csak már megint vissza kell szerezni a 27. helyet. 5-ödszörre. ehh
A siker titka biztos a fanatizmusban is kereshető, sőt. De azért a magyar mindíg egy okos és más jó képességekkel megáldott nép volt. A vb-n is szerintem csak azért nincs egy sem mert nem tudnának kesst hozni. Szegény ország.
És csak nyugodtan legyünk telhetetlenek. Az sose árt. És már csak 171,54 mp  kell a második helyhez -ezt számológéppel számoltam. ennyire azért nem okos a magyar :) legalábbis a magamfajta-, és ez napról napra csökken. Úgyhogy gyííí! :paci:  szerintem. :D
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#490 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 10:46

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 2:39

És csak nyugodtan legyünk telhetetlenek. Az sose árt. És már csak 171,54 mp  kell a második helyhez -ezt számológéppel számoltam. ennyire azért nem okos a magyar :) legalábbis a magamfajta-, és ez napról napra csökken. Úgyhogy gyííí! :paci:  szerintem. :D

Hú! Ez nagyon pontos info volt! Márcsak 171,54 mp?! Szerencsére mostanában nagyon megálltak GVRCék(pedig eddig igyekeztek utolérni a HFRTt, de hiába, elfogyott a lendület :D ), úgyhogy valóban nem reménytelen az eset! Ha a 7végén ráérsz és nyomod, biztos sikerül az a 27. hely ;) vagy akár még jobb is!
SZIA!

#491 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 11:12

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 11:46

Hú! Ez nagyon pontos info volt! Márcsak 171,54 mp?! Szerencsére mostanában nagyon megálltak GVRCék(pedig eddig igyekeztek utolérni a HFRTt, de hiába, elfogyott a lendület :D ), úgyhogy valóban nem reménytelen az eset! Ha a 7végén ráérsz és nyomod, biztos sikerül az a 27. hely ;) vagy akár még jobb is!

Hát igen, itt a ráéréssel vannak kicsike problemák. De azért csak szorítok időt. :)
3 japán szakaszt még ki kell autóznom. ésakkor remélem a 25. lesz a pozíció. Legalábbis nem nyugszom addig :D
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#492 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 18:15

Gratolok én is Falconnak és Sebgutkopfnak az online vbs eredményeiért + mindenkinek aki egyáltalán részt vett :respect:  :up: . Előreláthatólag indul még ilyen? Ha igen akkor a kövön szívesen részt vennék. Feltéve ha addig bekötik a szélessávot, mert kb. három hete rendeltem meg, de azóta semmi :reklamacio:  :confused: ! Nem egy kapkodó idegbetegek... :)
SZIA!

#493 Felhasználó inaktív   Tomibá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 20:04

Sziasztok lányok.!
Először is nagyon nagy grat mindenkinek ahogy az előttem szólók én is csak azt tudom írni hogy a magyarok uralják irányítják a versenyt. :respect:
Egyik csapás a másik után.
:shoot:
Először a kormányom.
Tegnap nem arra mentem amerre akartam a MOMO ellenére sem.
Kib@szottul szaggatott helyenként ami eddig nem volt jellemző.
Mára kiderült a turpiszság vírusos volt a vinyó mert fel is adta dobhatom a fr@ncba.
Most egy régi 3GB-os vincsim van kedden vehetek egy másikat.
Hát ez van.
Lada Samara 1.5 Kit Car  http://www.rallymanus.atw.hu/

#494 Felhasználó inaktív   Kess 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 00:25

Ezt mindenkinek kötelezö letölteni.

http://www.bhmotorsp...om/getMovie/466

#495 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 07:46

Idézet: Kess - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 1:25

Ezt mindenkinek kötelezö letölteni.

http://www.bhmotorsp...om/getMovie/466

Már linkeltem be, de tényleg szuper :up:
Rfactor forever:-)

#496 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 07:58

Végre van egy kis szabadidő ezért du nyomni fogom ezerrel :drive:
A lányok meg csak várjanak, én nem fogom Őket öntözgetni :D
Rfactor forever:-)

#497 Felhasználó inaktív   Tomibá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 12:01

Sziasztok.
Egy privát kérésem lenne ill van valaki felé aki tud angolul.
Van ez az olaszok által létrehozott rally.
Valamilyen oknál fogva nem tudok csatlakozni.
A kérésem az hogy lépésről lépésre le kellene fordítani persze csak a lényeget a sallang nem kell.
Előre is köszönöm.
Lehet hogy csak én vagyok béna de nekem nem megy.
:respect:  :up:
Lada Samara 1.5 Kit Car  http://www.rallymanus.atw.hu/

#498 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 15:29

Idézet: pukkandur - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 8:58

Végre van egy kis szabadidő ezért du nyomni fogom ezerrel :drive:
A lányok meg csak várjanak, én nem fogom Őket öntözgetni :D

Jó döntés :up: !! Rettegj GVRC :) !
SZIA!

#499 Felhasználó inaktív   zee77 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 11:41

Hali srácok! Rég jártam erre de nem volt időm rá most is csak azért irok mert szolt a munkatársam hogy anno még a tanner 2 rekordomat megnézte Ákos és egy kicsit kifogásolta a dolgot talán a vágások miatt!! De szerintem ennyi még bele fér :confused: ! Na most pedig felraktam egy ujat mert lenyomot valami cseh gyerek ha jol emlékszem és szeretném ha megnéznétek hogy korrekt-e a replay!!?? Örülnék ha Ákos Te is megnéznéd és véleményezné a dolgot ismét mert nem szeretnék ilyen kanyarlevágós seggfej lenni a Gama-körben!!Előre is köszi mindenkinek!!Csá és jó játékot!

#500 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 11:57

Idézet: zee77 - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 12:41

Hali srácok! Rég jártam erre de nem volt időm rá most is csak azért irok mert szolt a munkatársam hogy anno még a tanner 2 rekordomat megnézte Ákos és egy kicsit kifogásolta a dolgot talán a vágások miatt!! De szerintem ennyi még bele fér :confused: ! Na most pedig felraktam egy ujat mert lenyomot valami cseh gyerek ha jol emlékszem és szeretném ha megnéznétek hogy korrekt-e a replay!!?? Örülnék ha Ákos Te is megnéznéd és véleményezné a dolgot ismét mert nem szeretnék ilyen kanyarlevágós seggfej lenni a Gama-körben!!Előre is köszi mindenkinek!!Csá és jó játékot!

Szia!

Ok, megnézem feltétlenül, de csak hétvégén tudom, viszont jövő héten majd beírom a véleményem a topicba!
Igen, a baj a kanyarok levágásával volt. Nem akartam megóvni az időt, azért írtam be ide! Magyar ember idejét nem óvom meg, honfitársakét nem, pláne, ha az illető még benne is van valamelyik csapatunkban!  :)
Egyébként a 4 kerékkel történő vágás a sok. Jó, belefér, legalábbis szerintem, hogy az ember egy-egy pillanatra lemegy, mert az megeshet, kicsit nem figyel, besokall, ilyesmik, de, hogy direkt keményen átvágjuk a kanyarokat, az sok.
Ne érts félre, nem állt szándékomban leseggfejezni, bocs, ha ezt gondoltad, csak szóltam, hogy inkább ne vágj, ha lehet.

Téma megosztása:

• (384 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.