Idézet: zee77 - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 12:41
Hali srácok! Rég jártam erre de nem volt időm rá most is csak azért irok mert szolt a munkatársam hogy anno még a tanner 2 rekordomat megnézte Ákos és egy kicsit kifogásolta a dolgot talán a vágások miatt!! De szerintem ennyi még bele fér :confused: ! Na most pedig felraktam egy ujat mert lenyomot valami cseh gyerek ha jol emlékszem és szeretném ha megnéznétek hogy korrekt-e a replay!!?? Örülnék ha Ákos Te is megnéznéd és véleményezné a dolgot ismét mert nem szeretnék ilyen kanyarlevágós seggfej lenni a Gama-körben!!Előre is köszi mindenkinek!!Csá és jó játékot!
Szia!
Ok, megnézem feltétlenül, de csak hétvégén tudom, viszont jövő héten majd beírom a véleményem a topicba!
Igen, a baj a kanyarok levágásával volt. Nem akartam megóvni az időt, azért írtam be ide! Magyar ember idejét nem óvom meg, honfitársakét nem, pláne, ha az illető még benne is van valamelyik csapatunkban!
Egyébként a 4 kerékkel történő vágás a sok. Jó, belefér, legalábbis szerintem, hogy az ember egy-egy pillanatra lemegy, mert az megeshet, kicsit nem figyel, besokall, ilyesmik, de, hogy direkt keményen átvágjuk a kanyarokat, az sok.
Ne érts félre, nem állt szándékomban leseggfejezni, bocs, ha ezt gondoltad, csak szóltam, hogy inkább ne vágj, ha lehet.