HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (384 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally (Az első topic folytatása)

#441 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 25. 13:26

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 22:30

Valaki jelentkezzen még a csapatba szombatra mert még van egy üres kormány.

HFRT Team A:
------------------
Agrakos
Falcon77
Sebgutkopf
Tomcat
Blade
?

Pukkandur? Vagy valaki más?

Szombaton céges italozás meg sütögetés lesz, kétlem, hogy este beszámítható állapotban leszek :reszeg:
De köszi, hogy gondoltál rám!

Elkezdtük végre mi is (HRT) felrakosgatni a pro időket.
Remélem nemsokára "láthatóak" leszünk az első 50-ben!

Esetleg Bull?
Hazajött a "friccektől", sztem elindulhatna az Ausztrálon...
Hallod Bull! Tessék indulni szombat este!

Mindjárt felhívom :D
Rfactor forever:-)

#442 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 13:29

Hosszú leszek, de azért, mert régen írtam  ;)
1. gratula Carrnak, hogy rájött a hiba okára, ez megint olyan, amire mi csak azt tudtuk eddig mondani, hogy "érdekes, nekünk megy" , aztán kiderült, hogy jogosan  :p

2. nemtom, hogy akarunk-e csapatot indítani? A csapatversenyt már megnyertük, elindulhatna mindenki, aki akar, és akinek eddig nem nagyon volt módja (Carr, Chris, Pukkandur stb.), egyéniben. Nekünk kettőnknek Sebivel fontos a tűrhető helyezés az összetett első-második hely bebiztosítására, gondolom Ákos szeretne megint legalább második lenni, Tomibá szerintem lazán belejön a MOMOba szombat estig, bár nekem személy szerint továbbra is jobban beválik a Wingman Formula Force, ezek után nagyon kíváncsi lennék egy DFPro-ra, bár annak az ára.. :(
Ha nagyon ragaszkodtok ahhoz, hogy megint földbe döngöljük az ellent csapatilag, akkor persze induljunk  :D

3. Napok óta játszom azt a játékot Alexszel amit PetriV játszott Ákossal: reggel és estére mindig én vagyok a 4., napközben pár órára megelőz  ;)
..Bár örülök annak, hogy úgymond közvetlenül Ákos után vagyok a rangsorban (mi az a 85 mp  :D ), Dave visszatérése "kicsit" megkavarta a kedélyeket: PetriV nagyon nyomul (a tegnapi Noiker II  :eek: ). Kicsit tartok tőle, hogy ha Ákos "csak" Ausztráliában megy, akkor nem fogja tudni a szünet alatt behozni az időket.. (Aranyos amúgy, megnézve a születési időket, hogy Ákos-PetriV-Dave-Alex a 20-22 éves korosztály (Dave a legfiatalabb), aztán én 27, aztán Steely 40!!! - yikes -)

4. KZ régi kérdésére válaszolva (tényleg, KZ a monogramod? Még nem kérdeztem, de régóta izgat  ;) ), igen, van GPS-em, direkt arra a célra vettem, hogy létező utakat térképezzek fel vele. A legolcsóbb készülék amúgy, mivel azt mondták, hogy igazából csak a körítésben és kapcsolódás módjában (pl. BlueTooth vagy nem) van különbség közöttük, ez nemtom mennyire igaz. Tapasztalataim szerint sajnos a magasságértékek eléggé megbízhatatlanok, fékezéskor 5 m-t emelkedem a GPS szerint, meg műholdváltáskor hirtelen ugrik a magasság, szóval csínján kell bánni a kapott adatokkal. Lehet, hogy ez az ugrándozás vízszintes irányban is megnyilvánul, de ott sokkal nagyobb a tűrés - normális sebességgel autózva másodpercenként kb. 20 m-t teszel meg, ehhez képest 5 méter eltérés nem olyan vészes, míg ugyanekkora szintugrás...
Pocket PC-vel használom (i-mate), logolás céljára egy egyszerü ingyenes progit használok. Volt már fenn Destinator is, de hardver reset miatt elszállt és azóta még nem raktam fel újra..

5. Taliügyben: húsvét hétfő este végülis megyek a szokásos hétfői Ráday-klubos karaokemra, meg amúgy is csak 6 körül érkezem eleve, úgyhogy a legutóbbi hasonló felvetésem tapasztalatai alapján annyira nem bízom abban az estében.. Kedden este elvileg dolgozom, de nem dől össze a világ, ha nem megyek, úgyhogy perpill kedd este 6-ot javaslom találkára (miattam lehet később is). A valószínűleg leginkább érintett 3-as mit szól hozzá? A helyszín nekem mindegy, most mondjon valaki más..  ;)
..Viszont rájöttem (heuréka), hogy vasárnap még versenynap az Eger ralin, és valószínűleg meg tudom oldani, hogy viszonylag korán elinduljak a szamárral Pestről. Ez ugye két dolgot jelent: 1, mennék; 2, tudnék vinni valaki(ke)t. Most már csak egy hülyebiztos találkahely meg egy korrekt útidőbecslés hiányzik a boldogságomhoz :)
Tomibá, kösz a Zagyvaróna tippet, majd megnézem, hogy merre van, de addig is: melyik ralihoz tartozik a szakasz? Illetve a fórumot látogató valódi ralisokat kérdem, hogy van-e nekik/a környezetükben/hozzáférhetően pár méteres felbontású térkép/gps log valódi raliszakaszokról? Gondolom itthon nem tesznek WRC szintű gps-t a kocsikba...

6. Hejjesirás: nekem az egyelőre/egyenlőre tévesztés csípi a szemem.
Egyelőre: eddig a pillanatig.
Egyenlőre: egyenlő részekre/darabokra, ugyanolyanra stb.

Majd még eszembe jut, hogy mit hagytam ki..
TRally fejlesztő - http://hszk.bme.hu/~s8554dea

#443 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 13:43

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 14:29

4. KZ régi kérdésére válaszolva (tényleg, KZ a monogramod? Még nem kérdeztem, de régóta izgat  ;) ), igen, van GPS-em, direkt arra a célra vettem, hogy létező utakat térképezzek fel vele. A legolcsóbb készülék amúgy, mivel azt mondták, hogy igazából csak a körítésben és kapcsolódás módjában (pl. BlueTooth vagy nem) van különbség közöttük, ez nemtom mennyire igaz. Tapasztalataim szerint sajnos a magasságértékek eléggé megbízhatatlanok, fékezéskor 5 m-t emelkedem a GPS szerint, meg műholdváltáskor hirtelen ugrik a magasság, szóval csínján kell bánni a kapott adatokkal. Lehet, hogy ez az ugrándozás vízszintes irányban is megnyilvánul, de ott sokkal nagyobb a tűrés - normális sebességgel autózva másodpercenként kb. 20 m-t teszel meg, ehhez képest 5 méter eltérés nem olyan vészes, míg ugyanekkora szintugrás...
Pocket PC-vel használom (i-mate), logolás céljára egy egyszerü ingyenes progit használok. Volt már fenn Destinator is, de hardver reset miatt elszállt és azóta még nem raktam fel újra..

6. Hejjesirás: nekem az egyelőre/egyenlőre tévesztés csípi a szemem.
Egyelőre: eddig a pillanatig.
Egyenlőre: egyenlő részekre/darabokra, ugyanolyanra stb.

Majd még eszembe jut, hogy mit hagytam ki..

Középsuliban így hívtak, ott ragadt rám.... (Ezzel persze nem válaszoltam a kérdésre :D )
Egyenlőre nem muszály míndent elárúlnom :D  :D  :D

Más: mennyire vagy benne a PDA témában? Sulinetben akarok esetleg HP rx3715-öt venni. 108eFt. Ajánlod?

Szerkesztette: KZKZKZ 2005. 03. 25. 13:45 -kor

k s

#444 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 14:03

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 14:43

Középsuliban így hívtak, ott ragadt rám.... (Ezzel persze nem válaszoltam a kérdésre :D )

Más: mennyire vagy benne a PDA témában? Sulinetben akarok esetleg HP rx3715-öt venni. 108eFt. Ajánlod?

Szeretsz titkolózni :rolleyes:  :D

..A PDA témára: jobbára semennyire nem vagyok otthon benne. Van egy, mert megtetszett és ledolgoztam az árát ( :D ), amíg fejlesztettem rá. A nevezett HP modellt egyáltalán nem ismerem, de úgy általánosságban a HP-kkel szemben kicsit fenntartásaim vannak, picit nagyobb a márkaimidzs ( :) ) mint a technológiai fejlettség..

#445 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 14:37

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 14:03

Szeretsz titkolózni :rolleyes:  :D

.... szerintem Zoli ! Arra ráteszem az eddigi RBR rank pontjaimat!! :D
Kovács vagy Kiss....:dance:

Ha frankóra mondod a vasárnapot (Eger) én benne vagyok. Mondjuk több ombrét
is szivesen látnél a HFRT-ből.
Egy bibi van. Vasárnap csak két szakaszt láthatunk vagy maximum (neccesen) hármat.
A másik, igen korán kell elindulni ,hogy időben odaérjünk ahhoz, hogy a szakaszon belül
jó helyre kerüljünk a 8 órai kezdéshez .
Tehát az optimális indulás reggel 5 órára tehető Budapestről. :think:

Ki mit mond?

Időterv:  ITT

Üdv. C.

#446 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 15:07

Sebi ! 22:00-kor van a  verseny?

Be tudnál nevezni engem afféle palikos tempójú versenyzőnek?
Persze előtérbe helyezem az aktívabb online VB-seket. :up:
Mondjuk a tempóm a csapatbajnokság végkimenetelét aligha befolyásolja. :)

Többiek:
Egy kérdés . Valamelyik Miskolci kolléga mondott valami jó szakaszt az Eger rallyra ,hogy ő
oda menne. Ki volt az és mit írt ?
Már próbáltam utánna nézni ki volt, de nem találtam... :confused:

help.

C.

#447 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 15:43

Csapat ügyben.
Szerintem jól mutatna még utoljára tönkre verni a bandát szombaton csapatban. Ákos végül azt mondta, hogy eljön tehát készült rendesen.

Chris simán benevezlek a csapatba a hiányzó helyre. Úgyis az első 4 idő számít a csapat szempontból, amit alapesetben Ákos, Szabi, Tom és én be is töltünk!  :D  :cool:
De azért jó a backup ha valaki egyszer-egyszer elszáll.

Akkor lejelentem a listát:

HFRT Team A:
------------------
Agrakos
Falcon77
Sebgutkopf
Tomcat
Blade
ChrisX

Akit érdekel és csak úgy egy örömcsapatáshoz van kedve akkor este 22:30-kor megint csinálok szervert. Szerintem nem teszek be jelszót se hadd legyen nyilvános.
My photos

#448 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 15:47

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 16:07

Sebi ! 22:00-kor van a  verseny?

Igen szombaton 22:00.

A szerver beosztás pedig a FOG oldalon lesz fent holnap délutánra.
My photos

#449 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 15:49

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 14:43

Annak idején, amikor először láttam a nickedet esküdni mertem volna, hogy egy tök mindegy csak gyorsan regeld magad nicket adtál meg és begépelted, hogy kzkzkz.

Ha középiskolai akkor pedig valami gépírás tanulós sztorira gondolnék, de csak és kizárólag az ismétlődés miatt. :rolleyes:

Jobb ha elárulod, mert ha mi kezdünk el találgatni...  :D
My photos

#450 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 15:50

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 15:37

Ha frankóra mondod a vasárnapot (Eger) én benne vagyok. Mondjuk több ombrét
is szivesen látnél a HFRT-ből.
Egy bibi van. Vasárnap csak két szakaszt láthatunk vagy maximum (neccesen) hármat.
A másik, igen korán kell elindulni ,hogy időben odaérjünk ahhoz, hogy a szakaszon belül
jó helyre kerüljünk a 8 órai kezdéshez .
Tehát az optimális indulás reggel 5 órára tehető Budapestről. :think:

Ki mit mond?  

Időterv:  ITT

Üdv. C.

Sajna vasárnap húsvéti családi roadshow-n leszek.  :(
Örülök, ha túlélem!  :D
My photos

#451 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 15:56

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 14:29

PetriV nagyon nyomul (a tegnapi Noiker II  :eek: ). Kicsit tartok tőle, hogy ha Ákos "csak" Ausztráliában megy, akkor nem fogja tudni a szünet alatt behozni az időket.. (Aranyos amúgy, megnézve a születési időket, hogy Ákos-PetriV-Dave-Alex a 20-22 éves korosztály (Dave a legfiatalabb), aztán én 27, aztán Steely 40!!! - yikes -)

Egy darabig biztosan még biztosan 3. lesz. Eddig kb 15 sec-et gyűjtött, amit fel fog rakni. Így a szünet után mindenképpen rákényszerül, hogy franciaországba menjen.

Szombaton viszont nem sok ellenfele lesz!  :cool:  :up:
My photos

#452 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 15:58

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 16:50

Sajna vasárnap húsvéti családi roadshow-n leszek.  :(
Örülök, ha túlélem!  :D

Mármint Április 3-án vasárnap??

#453 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 16:04

Egy kérdés . Valamelyik Miskolci kolléga mondott valami jó szakaszt az Eger rallyra ,hogy ő
oda menne. Ki volt az és mit írt ?
Már próbáltam utánna nézni ki volt, de nem találtam... :confused:

help.

C.

Én voltam szerintem.
Én azt Mondtam, hogy a Rozsnak-Bátor szakaszra megyek a Bátor felöli végére, vasárnap.
Mert ott van két vagy három olyan kanyar amire kiváncsi vagyok, hogy mennek el ott az ótók.
ezek kb. jobb3-asok, de lehet, hogy 4, és a közepén van egy igen nagy hupli. Egy hegy. olyan hogy 30-40-el mentunk át rajta és azt mondtam: bazze.
De egyébként lehet hogy elspórolják. Fogalmam sincs. mondjuk ez mindenhol lehetséges.
de tudok más szakaszról is mondani valamit ha érdekel.
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#454 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 16:16

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 14:40

Van még egy mondanivalóm.
Voltam nemrég megnézni a szakaszok egy részét. Mármint az eger rally szakaszairól van szó.
Igazából a jó kanyarválasztás általában lutri,úgyhogy csak azt mondom amit láttam.
A második napi Roznak-Bátor gyorsnak csak a bátorhoz közeli részét néztem meg de az úgy érdekesnek tűnt.
mielött beérne az út bátorba, igen dobálós rész van ott. van vagy 2-3 jobb 3 vagy 4 körüli kanyar, aminek a közepe eldob. de igazából az úton van ott egy hegy. Nem tudom hogy fognak ott menni az autók, mindenesetre szerintem én odamegyek. Ezt csak úgy mondtam. :D
Voltam a többi szakaszon is már, úgyhogy ha valakit érdekel mi van hol, akkor kérdezzen nyugodtan :)

...Megvan!!! ASIfan papagi volt!!

#455 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 16:18

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 16:04

Én voltam szerintem.
Én azt Mondtam, hogy a Rozsnak-Bátor szakaszra megyek a Bátor felöli végére, vasárnap.
Mert ott van két vagy három olyan kanyar amire kiváncsi vagyok, hogy mennek el ott az ótók.
ezek kb. jobb3-asok, de lehet, hogy 4, és a közepén van egy igen nagy hupli. Egy hegy. olyan hogy 30-40-el mentunk át rajta és azt mondtam: bazze.
De egyébként lehet hogy elspórolják. Fogalmam sincs. mondjuk ez mindenhol lehetséges.
de tudok más szakaszról is mondani valamit ha érdekel.

ja közben meglettél.... ;)

Értem . Hááát ahogy mondod biztos ,hogy lefékeznek 50 re és átgurulnak rajta (kinyomott kuplungal) :p
Szerintem tempósabb kellene. Nem?

#456 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 16:19

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 17:16

...Megvan!!! ASIfan papagi volt!!

bionyám. :)
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#457 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 16:28

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 17:18

ja közben meglettél.... ;)

Értem . Hááát ahogy mondod biztos ,hogy lefékeznek 50 re és átgurulnak rajta (kinyomott kuplungal) :p
Szerintem tempósabb kellene. Nem?

Az az igazság, hogy tempós kanyar aszfalton nem olyan látványos, ha nem dobál. legfeljebb egy-kettő autó.
Viszont van még egy hajtű féleség ahol tavaly álltam, sőt idén is megyek szerintem, na ott rengetegen lesznek, a közönségjátékosok -amiből mostmár van egy pár- biztos ráhúzzák a racsnit.
tempó után jön aztán tavaj voltak érdekes féktávok is.
ez a Bükszéktető-terpes nevezetű szakaszon van. ebben még az is jó, hogy ez egy elágazás, és nem kell felmenni a pályára korán, hanem vezet oda egy út. Nevezetesen Pétervásáráról.
A többiről is tudok regélni csak most az összeset nincs kedvem leírni. esetleg kérésre :)

1ébként ott Bátornál dobál az egész út és hátha. De igazából nem tudom mi lesz. Megnézem az elsőt, ha nem jó akkor ugyis átmegyek valahova.

#458 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 17:38

Egy kérdés . Valamelyik Miskolci kolléga mondott valami jó szakaszt az Eger rallyra

Helyesírás:  Miskolci=miskolci :D

Múltkor Bullal beszélgettünk és felvetődött egy miskolci ( :D ) találkozó ötlete.
Messze van Bp., hát legyünk Miskolcon!
Szerintem a fővárosi csapattalikat űberelni tudjuk létszámban, kb 8-10 főt saccolok, vagy több is.
Hát igen, Miskolc a rally egyik fellegvára. :up:

Természetesen ha összejönne egy ilyen találkozó szívesen látunk Mindenkit, bárhol is lakik.
Még 2005-ben megszervezzük :D

#459 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 17:41

Idézet: pukkandur - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 17:38

Helyesírás:  Miskolci=miskolci :D

:pokeas2:  :bringa:

Jogos,jogos! :)

#460 Felhasználó inaktív   pukkandur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 18:30

Illegal Alien! Gratulálok a világranglistás helyedhez! Épp szólni akartam, hogy feltölthetnéd a 3 ausztrál pályát, de látom már megtörtént :respect:
A HRT jó vásárt csinált Veled is :D

Téma megosztása:

• (384 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »