Az éjel sikerült megmérettetni magam egy nemzetközi mezőnyben is.
Az rbr-online-on volt a verseny, 57 induló volt, ebből 27 volt a WRC, 22 N-es és 8 db S1600-as, tehát komoly mezőny verbuválódott össze. Jómagam egy gyári N-es EVO VII-essel indultam.
A versenynek kormány nélkül és manuális váltóval kellett nekivágnom, ami külön nehezítette a helyzetemet. Az autóbeállítást Tomibá végezte amiért külön köszönet jár neki és ami igen jól sikerült, ráadásul sikerült is kipróbálnom a verseny előtt. A tervem az volt, hogy végig kell érnem, úgyhogy ennek megfelelően kezdtem neki Pirkának. Jól is ment a dolog, amig az utolsó előtti kanyarban becsúsztam egy kicsit a patakba, és az első lökhárítóm ott maradt. Mivel kijönni nem tudtam, a nézők húztak ki. (Ezúton is köszönöm nekik) Meg is ijedtem közben, mert füstölt az autó. Belülről viszont minden rendben volt. 37. helyre kerültem, az első N-estől 50 mp-re.
A következőkre elterveztem, hogy mostmár minimális kockázatot sem vállalok. Ennek ellenére Sipiren abszolút 13. N-ben 3., Noikeren abszolut 11. N 2. időt mentem. A szervízpark elötti utolsó szakasz Tanner volt. Itt abszolút 5. és N 1. idő volt a nevem mellett. Ekkor még 36-an voltak a versenyben. Tehát jópár WRC-t sikerült magam mögé utasítani

Ekkor eszembe jutott kedvenc pilótám

.
Nekikezdtem Ausztráliának, de ezeken a pályákon a billentyűzettel nagyon könnyű hibázni ezért óvatosra vettem nagyon. Tényleg nagyon óvatosan mentem, de úgy látszik más is, mert a 4 gyorsból 3-on abszolút 4. voltam. Ekkorra viszont világossá vált, hogy az összetettben is a 4. helyen állok a sok kieső miatt. Ráadásul a 3. hely 9,4 mp-re volt egy N-es versenyző személyében.
Úgy gondoltam mivel esős angol pályák jöttek, megyek egy közepeset, lássuk mit tud vizen a gyermek. És hát 1,5 mp-cel kikapott. Gondoltam akkor egy keményebb futammal van esélyem és odatettem a vasat Harwood Forest II-n. Jól sikerült a dolog, mert Abszolút 1. időt mentem, 14-et adva ezzel szlovák barátunknak, amivel a 2. helyre kerültem összetettben, egy WRC kiesése miatt.
De mivel veszélyben éreztem a helyezésem, gondoltam megyek még egy félig erőset aztán az utolsót elspórolom, ha lesz megnyugtató előnyöm. Elszámítottam magam.

Egy bal 3 tempós kanyarba túl nagy sebességgel érkeztem meg és beleszálltam egy fába. Az autó kigyulladt és porig égett. Szerencsére én és a navigátorom megusztuk a nagyobb bajt, bár nekem egy kicsit fáj a lábam.

A versenyt 5-en fejezték be, ez is mutatja annak nehézségét, bár ez tudom nem kifogás a hibámra. Levontam a tanulságot, ami a soron következő futamon biztosan hasznomra lesz.
Szeretném megköszönni a támogatóimnak: Kis és Nagy Kereskedelmi Kfjkbtc; Fülig Jimmy és társai BT, és akik a szervíz hátteret adták: Tim úr és csapata. Köszönöm nekik.
Eredmények
Szerkesztette: Papa_G 2005. 08. 11. 00:30 -kor
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
R A L L Y ! ! ! ! ! ! :) nameg Szia!