Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 22:21
PL East-Westen a rajta utáni hosszú egyenes végén (a jobb-bal-jobb stb. kombináció előtt).
Az egyesen végén padlóféket nyomtok, vagy nem teljeset?
Én úgy vettem észre, hogy ha nem nyomom csutkára, akkor jobban lassul.
A másik meg, hogy akkor is gyorsabbnak tűnök, ha a kanyarokban nem csúsztatom, nem vágom ki a seggét...
Ezeket csak azért kérdem, mert nem értem a srác aki EW-n tartja a rekordot, hogy tud 1:41-et menni az első szektorban, annak ellenére hogy keresztben megy, meg néha feleslegesen kidobja a kocsi seggét...
HELP!

Ez a játék télleg nagyon hasonlít a valósághoz.
Van a rankos verzió amit Sebi-ék csinálnak ( minden tisztelet megilleti őket) hogy egy adott pályát a végletekig begyakorolnak ott beszélhetünk arról hogy hogyan mikor mennyit milyeníven. Ez inkább hasonlít a pályaversenyzéshez mert az csak arról szól ki milyen pontos. Ez megoldható az életben is rallyn pályán egyaránt.
Van a valósághoz közelebbi a tudatos "véletlen" hiszen a valóságban nincs lehetőség túlságosan begyakorolni a pályát és körről körre szinte teljesen más. A rallyban 2-3-4-ből fel kell írni le kell ellenőrizni aztán verseny. Sokat még nem mentem komoly rallyn de tapasztalataim alapján úgy néz ki a dolog az nyer aki a leggyorsabban javítja ki a hibáit és alkalmazkodik az itinertől eltérő helyzetekhez.
Persze a halálrutinos itinerírók sokmindent beleírnak amit mások nem de ez egy külön szakma.
PL Gyöngyöspatán volt úgy hogy száraz pályát írtunk vizeset versenyeztünk csak a kanyarok iránya stimmelt.
Nyilván az a legjobb ha nem csúszik a fékpont mert nagyobb a lassulás a kigyorsítás meg véletlenül sem csúszik, de ez random dolog ha csúszik akkor az a helyzet van arra kell reagálni.
Szerkesztette: Tomibá 2005. 08. 14. 10:47 -kor