Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 21:54
Állat
És amúgy a hoz-teszeken kívül volt valami érdekes? Tetszett? Mi a véredényed?
Tetszett!
Amit jó volt látni, hogy a kézifékes forduló nekem jobban megy mint a pilóták 50%-nak
De tényleg! Tolattak, meg minden... Van videóm is róla...
Ahhoz képest, hogy 17:30-tól írták, és 17:15-re értem oda, és már ment. Hely is alig volt, de nagynehezen találtam egy lyukat itt a végén a fordítónál.
Ami nem tetszett, hogy nem éreztem a kocsik szagát, mert mindent elnyomott a cigifüst. Komolyan mondom, nem is rallyt nézni jöttek a népek, hanem megmutatni, hogyan is kell elszívni a cigit...
Azé az látszott, hogy a WRC-ben van erő, mert a hairpin-ben odaléptek neki aztán csúszott rendesen...
Szegény elsőkerekesek meg a kézifékesnél (már akinek sikerült) csak kivágódott a hátulja és az első kerék meg csak füstölt egyhelyben.
Igazából a nem WRC-k nem izgattak fel annyira, mert elég lassúnak tűntek... Viszont a WRC az aztán tényleg megy, durrig, lángol meg minden!
Ja volt 1-2 Ladás aki kegyetlen látványosan nyomta. Szinte csak keresztben ment, mint egy drift versenyen
Szóval jó volt. De Papa_G áztákúrvás videóin lévő kanyarkombináció valahogy jobban tetszett... (lehet hogy a kommentár miatt :confused:

)