World of Warcraft II.
Elküldve: 2005. 03. 15. 17:00
Írtam a supportnak.
Kíváncsi vagyok, hoyg mennyire gyorsak. Illene pikk-pakk válaszolniuk, ha már havidíjas a cucc...
Elküldve: 2005. 03. 15. 17:02
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 15:42
A weboldalon az írja neked hogy nem aktív az acc?
Azt írta, amíg még ment
Elküldve: 2005. 03. 15. 17:02
Idézet
Handshaking, Succes, majd kidob egy "Disconnected from server" üzenettel.
DETTO
Holnap már mennem kell dolgozni erre ma nem tudok játszani!!!
Kezdek NAGYON pipa lenni! Itt jöhetne az: "És még ezért fizetek is!!!" feeling...
Elküldve: 2005. 03. 15. 17:11
Hivatalos fórumon is anyáznak már az emberek, szóval valszeg sokaknak gondja van a loginnal. GS fórumon is ugyanez a helyzet, pedig ők nem Arathoron játszanak. Ez van, ezt kell szeretni.
(pedig én is csak 5 percre adtam oda tesómnak, cd-t írni afrancba
)
Elküldve: 2005. 03. 15. 17:12
Account Manager oldal:
Kész.
Az ember azt hinné, tanultak a játék megjelenése után kitört regisztrálási lázból és szerverösszeomlásból... de nem.
Gratula, Blizzard.
Persze ez még nem magyarázza meg, miért nem tudok belépni az Arathorra...
Lehet, hogy egy szerverparkról megy az Account Manager oldal és az Arathor (ill. többi szerver) is?
Idézet
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Kész.
Az ember azt hinné, tanultak a játék megjelenése után kitört regisztrálási lázból és szerverösszeomlásból... de nem.
Gratula, Blizzard.
Persze ez még nem magyarázza meg, miért nem tudok belépni az Arathorra...
Szerkesztette: Etele 2005. 03. 15. 17:15 -kor
Elküldve: 2005. 03. 15. 17:30
Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 17:12
Gratula, Blizzard.
Gratula, Blizzard.
Most jött el az első fizetés ideje azoknál akik 11.én vették meg a játékot, valszeg valamit elállítottak a srácok, és megfektetett 1-2 dolgot a rendszerben, szerintem ha ezen túl jutottunk nem lehet már igazán nagy probléma
Elküldve: 2005. 03. 15. 17:42
Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 17:30
Most jött el az első fizetés ideje azoknál akik 11.én vették meg a játékot, valszeg valamit elállítottak a srácok, és megfektetett 1-2 dolgot a rendszerben, ...
Vagy csak szimplán megismétlődik a regisztrálásos móka: nem bírja a szerverük a rohamot. Nem kell semmit elállítani, elég, ha szartak az egészre, és most is ugyanazokkal a paraméterekkel (HW/SW) fut az account szerver, mint egy hónapja.
Idézet
szerintem ha ezen túl jutottunk nem lehet már igazán nagy probléma
Max. a következő befizetési hullámnál, egy hónap múlva. Meg rá egy hónappal. Meg még egy hónappal. Meg...
Idézet
Mondjuk most én is játszanék inkább, ha lehetne...
Vagyunk ezzel így egy páran.
Elküldve: 2005. 03. 15. 18:08
Jut eszembe: szerveösszeomlás/leállás esetén mi lesz az AHban hagyott tárgyaimmal?
Elküldve: 2005. 03. 15. 18:13
Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 19:08
Jut eszembe: szerveösszeomlás/leállás esetén mi lesz az AHban hagyott tárgyaimmal? 
Sztem ketyeg tovább az órád.
Egyébként nem hiszem hogy összeomlottak volna a szerverek, mert vannak elég sokan, akik most is játszanak, egyszerűen loginolni nem lehet... mindenesetre én is azt gondolom, hogy a fizetés a ludas.
Elküldve: 2005. 03. 15. 18:20
Én is azt írtam, hogy az Account szerverük szart be... és gondolom amikor loginolsz, az irányít a szerveredre.
Hát nem tudom hogy ennek örüljek-e.
Idézet
Sztem ketyeg tovább az órád.
Hát nem tudom hogy ennek örüljek-e.
Elküldve: 2005. 03. 15. 18:28
Arathor gond nélkül megy, viszont kíváncsiságból megpróbáltam megnézni az acc-omat, na, ott azt írta ki, hogy "Sorry, service temporarily unavailable..."
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)
Elküldve: 2005. 03. 15. 18:38
Én még mindig nem tudok csatlakozni Arathor-ra. Egyre inkább dühít a dolog, ma lett volna időm játszani, erre tessék.
Elküldve: 2005. 03. 15. 18:45
GS fórumról:
"A beloginolási gond egész Európát sújtja... állítólag (a a phone support azt mondta) ma este kijavítják..."
Ez van.
"A beloginolási gond egész Európát sújtja... állítólag (a a phone support azt mondta) ma este kijavítják..."
Ez van.
Elküldve: 2005. 03. 15. 18:51
Sebaj, nem bánom hogy írtam a supportnak, ugyanis azt is pedzegettem a mailben, hogy ugyan már ezt a napot írják jóvá, mert nem előre bejelentett szerverkarbantartás volt, hanem a Blizzard részéről elkövetett derekas melléfogás.
Elküldve: 2005. 03. 15. 18:57
Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 19:51
Sebaj, nem bánom hogy írtam a supportnak, ugyanis azt is pedzegettem a mailben, hogy ugyan már ezt a napot írják jóvá, mert nem előre bejelentett szerverkarbantartás volt, hanem a Blizzard részéről elkövetett derekas melléfogás.

Bizony
Elküldve: 2005. 03. 15. 20:17
Na most be tudtam lépni, de ez nem vigasztal, mert a délutánom, amit WoW-ra szántam, el lett cseszve.
Elküldve: 2005. 03. 16. 00:05
Remélem megy már mindenkinek, nekem bejön mindkettő, amin azért csodálkozom, mert invalid datát írt a kártyámhoz (pedig nem az), mondom nem baj, majd csak vonnak, ha nem, akkor utána nézek, és hétfőn le is járt elvileg a hónap (febr 11én kezdtem), de most be tudtam lépni.
Az AccMenegment viszont nem megy, bejövő oldalon sok egyéb mellett ez áll:
The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.
Na mindegy, jó éjt!
The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.
Na mindegy, jó éjt!
KomposztWC
Elküldve: 2005. 03. 16. 00:17
Idézet: Grillo - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 0:05
...
Na mindegy, jó éjt!
Na mindegy, jó éjt!
Szia Grillo!
Próbáld Firefox-al. Nekünk is csak azzal sikerült belépni a management oldalra.
Az IE-el eldobja fél perc alatt ....
Bye!
Elküldve: 2005. 03. 16. 11:09
Idézet: Devon Mjsz - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 12:25
khm...
Mi is az a GM?
Mi is az a GM?
GM - Game Master, egy Helper a játékban

Súgó
A téma zárva.