HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2601 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:59

Idézet: Bearnie - A Neandervölgyi - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:55

Semmi nincs ellenemre, de milyen listára vettél fel? :confused:

Kicsit lemaradtam!  :(

Halállistára. :) :D

(Nem is, HWSW-s klánlistára. :) )

#2602 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:02

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:28

...
Itt állok 300as BS skillel, és semmire sem tudom használni. Egyedüli értelmes cuccom a Heartseeker, viszont annyi cucc kell hozzá, hogy tuti nem fogom megkockáztatni a legyártását. Szóval hobbikovácsoknak azt ajánlom, hogy ne akarják minden áron elérni a 300as skillt, mert nem éri meg...sajnos :(

Valami jó egykezes kardot nem tudsz csinálni? :think:

Ha igen, összeszedem az alapanyagot hozzá, ha tudom, és felkérlek egy kovácsolásra. :)

#2603 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:06

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 15:28

Igazad van. Mindneki szeretne 300-as skillt. Viszont utólag rájöttem arra, hogy a maxos BS sem nyújt semmivel sem többet, mint pl 280-as, vagy 270-es. Jó persze tudok olyan cuccokat készíteni, amit alacsony skillel nem lehet, de minek, ha:
1. semmire és senkinek sem jó (radiant cuccok pl. két elemi resistet adnak, persze tűzre pont nem, aminek még értelme is lenne)
2. nincs rá kereslet
3. annyira dárga, hogy nem éri meg elkészíteni egyet sem

Itt állok 300as BS skillel, és semmire sem tudom használni. Egyedüli értelmes cuccom a Heartseeker, viszont annyi cucc kell hozzá, hogy tuti nem fogom megkockáztatni a legyártását. Szóval hobbikovácsoknak azt ajánlom, hogy ne akarják minden áron elérni a 300as skillt, mert nem éri meg...sajnos :(

Pedig az a tőr nekem nagyon kéne :D
Épp összenéztem az árakat, 1 arcanite bar 35G, szal 350-ből ez meg is van :D Azerothian dia még 1X 35g/db szal 700G és persze az apró cucc 730G :D Végülis síma ügy :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2604 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:11

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 15:48

Imperial plate szetthez (magamnak és egy-kér klántársnak kellene, nem eladásra) sajnos 285-ös BS skill kell, a Dark Iron Plate-ről nem is beszélve. :)

Igazából én eddig ami kovácsterméket AHba raktam, az a skillfejlesztés hozadéka volt.

Azt hiszem legutoljára Silvered Bronze Shouldert tettem be AH-ba...szal az sem tegnap volt :D

Imperialt pedig szerintem Akranor tud készíteni, tehát ha minden vágyad abban feszíteni, akkor meg sem kell tanulnod csinálni őket :)

#2605 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:13

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:06

Pedig az a tőr nekem nagyon kéne :D
Épp összenéztem az árakat, 1 arcanite bar 35G, szal 350-ből ez meg is van :D Azerothian dia még 1X 35g/db szal 700G és persze az apró cucc 730G :D Végülis síma ügy :)

Arcanite bar 30-35G, kristály viszont már 20 körül is akad, transmute pedig 5G általában. Szóval itt tudsz spórolni rögtön. Azerothiant pedig 12-15-ért láttam legutoljára, tehát ez is olcsóbb, mint a te verziód :))

500G-vel számolhatsz kb. viszont te, mint rugó tudsz gemeket lopni dögökből, így szinte csak az arcanite-ot kell megszerezned.

#2606 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:17

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:02

Valami jó egykezes kardot nem tudsz csinálni? :think:

Ha igen, összeszedem az alapanyagot hozzá, ha tudom, és felkérlek egy kovácsolásra. :)

Frostguard 16 arcanite barból...erősen felejtős kategória :(
Esetleg Blazing Rapier ez nem olyan rossz. Bár egyetlen előnye a Thras Blade-del szemben, hogy gyorsabb.

Szerkesztette: Péntek 2005. 05. 31. 16:17 -kor

#2607 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:25

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 17:11

Azt hiszem legutoljára Silvered Bronze Shouldert tettem be AH-ba...szal az sem tegnap volt :D

Imperialt pedig szerintem Akranor tud készíteni, tehát ha minden vágyad abban feszíteni, akkor meg sem kell tanulnod csinálni őket :)

De én meg akarom tanulni, ha már egyszer páncélkovács lettem... szakmai büszkeség is van a világon! :)

Egyébként most nézem, az Imperial Plate Helm-hez 295-ös BS skill kell. :omg: 

#2608 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:31

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 17:17

...
Esetleg Blazing Rapier ez nem olyan rossz. Bár egyetlen előnye a Thras Blade-del szemben, hogy gyorsabb.

Ezt még meggondolom, thx. :)

#2609 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:33

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:13

Arcanite bar 30-35G, kristály viszont már 20 körül is akad, transmute pedig 5G általában. Szóval itt tudsz spórolni rögtön. Azerothiant pedig 12-15-ért láttam legutoljára, tehát ez is olcsóbb, mint a te verziód :))

500G-vel számolhatsz kb. viszont te, mint rugó tudsz gemeket lopni dögökből, így szinte csak az arcanite-ot kell megszerezned.

Nem tom, sajna amint látom nem lehet mégse azerothiant lopni... :(
Star ruby-t meg ilyeneket már találtam, de ennél magasabbat soha...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2610 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:40

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:58

Hm... ugyan én nem vagyok varászhasználó, szóval nem tudom, nálatok hogy megy, de azért egy nálam három szinttel magasabb szörnyikével én is alaposan megszenvedek... Most vagyok lvl53-as, lvl55-ösök nem jelentenek gondot (kivéve ha ketten vannak, mert akkor iszkiri :) ), lvl56-osok már keményebbók... Lvl57-esről már nem is álmodom.
Szóval nem harcosnak áll a világ, ne aggódj. :)

A hunter tárgyait nézted? Lehet, hogy egy régi player "kiskarija", és olyan atombrutál tárgyai voltak, amilyenekről kezdő játékos csak álmodhat. :think:

köszi akkor megnyugodtam :D

csak zavart hogy egy +3lvl-es már csak mákkal megy mert ha x-nél több a resist akkor elfogy az életem vagy a manám is gyorsan :D

nem néztema  cuccait de lehet benne valami :D

#2611 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 16:43

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:48

Meg egyébként is, a lootból szerzett tárgyak eladásából sokkal több pénz van, mint a kovácsolásból. Most Un'Goro-ban lvl46-49-es tárgyak esnek már, és azokat elég jó áron el lehet sütni. Mikor tudok én lvl49-es vérteket kovácsolni? :) Majd az Imperial Plate cuccokkal, de ahhoz kell a recept, meg 285-ös skill, ami mind-mind thorium... :) Szóval odébb van.

Un'Goroban legalabb 4 helyen lehet Thoriumot banyaszni, igaz nem kereskedelmi mennyiseget, de ha ott questelsz neha megeri elugrani megnezni hatha ott van. Abbol nehany skillt ossze lehet szedni sztem.
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2612 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 17:36

Ez is elerte,sot meghaladta a 2500 hozzaszolast.

Itt folytatjuk...
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó