HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2561 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 31. 11:57

Nekem ettől az útszéli, lenéző alpári stílustól igencsak kinyílna a zsebemben a bicska, sg-n nem olvasok ilyet, egyesek mit nem képzelnek magukról...

#2562 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 12:01

Idézet: Bearnie - A Neandervölgyi - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 10:49

A többiektől Bocsi.

Igen igen meg folytasd te is a topic szetoffolasat, meg a masik ember kioktatasat, meg az anyazast...

PRIVAT-ot nem ismeritek?
Total szanamas mar ahogy itt fikazzatok egymast
Huzzon el mindenki privatban megbeszelni a problemait a massikal, mert pl engem egyatalan nemerdekel hogy ki kit ruhell itt jobban, es meg vagyunk gondolom ezzel igy nehanyan.
Kezd unalmas lenni, hogy sokan azt hiszik nekik van igazuk attol hogy ovek az utolso szo...
Meg azis kezd unalmas lenni, hogy minderol szol mar ez a nyomorult thread csak arrol nem amirol kene.

Nem, nincs szar napom, mielott valaki megkerdzene, de olvasson vissza mindenki egy hetet, aztan dontse el mennyi volt a jatekkal kapcsolatos hozzaszolas, mennyi volt a masik ember baszogatasa, meg mennyi volt az offtopic...aztan dontse el mindenki, hogy normalis e ez, hogy meg azutan sem birjatok ezt befejezni, hogy nyomatekosan megkertek ra benneteket valaki. ez vicc.

Most akinek van szikranyi esze, az nem flamel tovabb a masikra, hanem megkeresi hogy van a PÜ gomb... aztan hasznalja azt.
:down:  :down:  :down:  :down:  :down:
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2563 Felhasználó inaktív   Bearnie - A Neandervölgyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 31. 12:16

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 13:01

Most akinek van szikranyi esze, az nem flamel tovabb a masikra, hanem megkeresi hogy van a PÜ gomb... aztan hasznalja azt.
:down:  :down:  :down:  :down:  :down:

Bocs!

Igaz, ezt PÜ-ben is elküldhettem volna.

Megkövetlek.

Részemől ennyi.
-=WoW=-

BloodScalp (PvP)

Osonka - Lvl 21 Human Female Rouge (Mining / Engineering)
Vöröserik - Lvl 19 Dwarf Male Warrior (Mining / Blacksmithing)
Jótündér - Lvl 3 Human Female Mage (Tailoring / Enchanting)
Tréningatya - Lvl 2 Human Male Priest (Herbalism / Alchemy)
Woszem - Lvl 4 Night Elf Female Hunter (Skinning / Leatherworking)

Arathor (PvE)

Brutalina - Lvl 4 Troll Female Shaman (Skinning / Leatherworking)
TwoLock - Lvl 3 Tauren Male Warrior (? / ?)

#2564 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 12:35

Kérdés: off-nak minősül, ha olyat kérdezek, a trade jellegű?

Tehát pl. szükségem lenne egy adott cuccra, és megkérdezem itt, hogy van-e valakinek eladó, vagy olyat kérdezek, hogy van-e valakinek egy eladó jobb páncélja, stb....az offtopic, vagy elfér?
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2565 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 12:39

Idézet: Bearnie - A Neandervölgyi - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 12:49

...
Tisztelt Etele!

Te mindig józan és higgadt voltál. Mivel hozott ki ennyire a sodrodból?
...

Elismerem, hogy az ingerküszöböm a béka feneke alatt van mostanság (hogy miért, az nem tartozik a nagy nyilvánosságra). :( Nem mentségképpen, persze.
Most már sajnálom, hogy engedtem az ócska provokációnak... :( Még ha nem is vettem komolyan a kölyköt.

Így visszaolvasva, elnézést kérek minden kedves WoWos kollegától az offolás miatt. :(

Egyébként - ahogy írtam is már - a jövőben negligálom az ominózus entitás további reakcióit.

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 31. 12:42 -kor

#2566 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 12:40

Idézet: Archon - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 13:35

Tehát pl. szükségem lenne egy adott cuccra, és megkérdezem itt, hogy van-e valakinek eladó, vagy olyat kérdezek, hogy van-e valakinek egy eladó jobb páncélja, stb....az offtopic, vagy elfér?

Az ON. :)
Még jobb, ha a keresett cikk mellé kirakod az allakhazamos/thottbottos linket is, így mi is okulunk a dologból. :)

#2567 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 12:45

Idézet: Archon - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 11:35

Szerintem ez siman nem off :)
Én mondjuk ezt ugy szoktam kivitelezni, hogy kinezek valami cuccot ami tradeskillel eloallithato, aztan osszeszedem az alapanyagokat, es megcsinaltatom valakivel a guildbol akinek olyan tradeskillje van.
Mondjuk ez a modszer arra nemjo, hogy dropbol jovo cuccot tudjak venni valakitol. Altalaban mielott valaki berak valamit az AH-ba belinkeli csatira, hogy kell e vkinek. Mondjuk olyan is volt hogy reklamoztam valami receptet,a kutyanak se kellett, aztan beraktam az AH-ba. Megyek nezegetem mi van, aztan latom hogy Akranor nagy erovel bidelt a cuccomra, mert csak nyomta a bid-et mint suket a csengot, megse nezte kie... mondjuk ugy konnyu, hogy a jatekban nala van liberia egesz eves koltsegvetese  :cool:

Olyan is ferdult mar elo, hogy meglattam valami cuccot az AH-ban, amit valaki berakott a guildbol, aztan keresre kiszedte, es egesz barati aron odaadta.
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2568 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 12:49

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 13:45

... Megyek nezegetem mi van, aztan latom hogy Akranor nagy erovel bidelt a cuccomra, mert csak nyomta a bid-et mint suket a csengot, megse nezte kie... mondjuk ugy konnyu, hogy a jatekban nala van liberia egesz eves koltsegvetese  :cool:
...

Jóhogy, lassan már teherautókonvojjal hordja a thoriumot az AHba. :D  :D

RE: gyakorló zárat vagy mit (lockpick skill fejlesztésére) ugye tudnak a klános gépészek csinálni? Ha küldök alapanyagot, lesz olyan kedves valaki, hogy legyárt nekem valamennyit? :think: Vagy nem éri meg pöcsölni ezzel? :think:

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 31. 12:51 -kor

#2569 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 12:54

Na ezert nem lehet normalisan thoriumot banyaszni.
Itt kuzdok, hogy vegre elerjem a 280-t neadj isten a 290-es kovacsolast. Dehat alig lehet thoriumot szedni, 12+g ert meg kizart, hogy az AH-bol vegyek.
Happy

#2570 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 12:58

Ezen múltkor én is siránkoztam, de igazából nem lehet mit tenni, akinek van ideje/kedve, az úgyis farmol, aki meg hobbiszinten :) csinálja, örül, ha talál egy-két veint. Ez van, a Blizzard alaposan elcseszte, túlságosan is sok pénzt lehet szerezni bányászatból a többi szakmához viszonyítva. :eek:

Emphy múltkor mesélt szépeket a kis kínai farmolók kedvességeiről, azt hittem, lefordulok a székről. :) :D

#2571 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:02

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 11:49

RE: gyakorló zárat vagy mit (lockpick skill fejlesztésére) ugye tudnak a klános gépészek csinálni? Ha küldök alapanyagot, lesz olyan kedves valaki, hogy legyárt nekem valamennyit? :think: Vagy nem éri meg pöcsölni ezzel? :think:

Tudnak Practice Lock-ot. 1 Bronze 2 Copper Bar kell bele, de szerintem nezz korul az AH-ban elobb, mert fillerekert szoktak arulni, szal olcsobban, mint az alapanyag amibe kerul. (meg ugy is olcsobb zsokott lenni, ha eladod Vendornak az alapanyagot), mert sok kicsi engi ezzel fejleszti a skilljet.

#2572 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:23

Nemolyan reg valaki emlitette hogy csinalt maganak Corruption-t.
Az erdekelne igazan, hogy Szerinte hol a legerdemesebb a demonic rune-ert grindelni :)
Happy

#2573 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:24

Köszi.

Kicsit utánatúrtam az allakhazamon, és ott azt írják, hogy nem éri meg a dolog... mindenesetre majd kiprószálom a kiskarimmal, ha arra kerül a sor. :)

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 31. 13:27 -kor

#2574 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:25

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 12:58

Ezen múltkor én is siránkoztam, de igazából nem lehet mit tenni, akinek van ideje/kedve, az úgyis farmol, aki meg hobbiszinten :) csinálja, örül, ha talál egy-két veint. Ez van, a Blizzard alaposan elcseszte, túlságosan is sok pénzt lehet szerezni bányászatból a többi szakmához viszonyítva. :eek:

Aki hobbiszinten bányászik, az hobbiszinten fejleszti a BS, Engi, stb skilljét ;)

Amúgy meg nem Blizz cseszte el. A hobbibányászok (és a masszív kovácsok, mérnökök) inkább megveszik a betett érceket, mert kibányászni úgysem tudnának  annyit (vagy épp a 20 thorium kibányászásához szükséges idő alatt sokkal több pénzt tudnak előállítani, így nem szórakoznak vele). Ha nem lenne kereslet, akkor visszaszorulna a kínálat is.

Amúgy meg ha olyan sok pénzt lehetne a bányásással csinálni, akkor neked is sok pénzed lenne...sok pénzed van? :Đ Nincs, akkor meg? :)

Szerkesztette: Péntek 2005. 05. 31. 13:30 -kor

#2575 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:31

Idézet: happy - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:23

Az erdekelne igazan, hogy Szerinte hol a legerdemesebb a demonic rune-ert grindelni :)

Ugyan nem én csináltam, de a Jadefire démonok egész jó intenzitással dobják Felwoodban.
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2576 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:34

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:25

Amúgy meg ha olyan sok pénzt lehetne a bányásással csinálni, akkor neked is soké pénzed lenne...sok pénzed van? :Đ Nincs, akkor meg? :)

Várjál csak, én hobbibányász vagyok, vagyis ha utamba akad egy vein, kitermelem, de specifikusan csak farmolni már vagy 15-20 szint óta nem voltam. Szóval nincsen sok pénzem, hiszen nem farmolok. :)

Idézet

Aki hobbiszinten bányászik, az hobbiszinten fejleszti a BS, Engi, stb skilljét ;)

Én azt szeretném, hogy hobbiszinten bányászok (mert unalmas farmolni), és mesterszinten kovácsolok. :)

Idézet

Amúgy meg nem Blizz cseszte el. A hobbibányászok (és a masszív kovácsok, mérnökök) inkább megveszik a betett érceket, mert kibányászni úgysem tudnának  annyit (vagy épp a 20 thorium kibányászásához szükséges idő alatt sokkal több pénzt tudnak előállítani, így nem szórakoznak vele). Ha nem lenne kereslet, akkor visszaszorulna a kínálat is.

Itt van a tévedés szerintem.

Nem éri meg pöcsölni a kovácsolással, mert az alapanyagot (jelen esetben a thoriumot) sokkal gyorsabban lehet kitermelni ha ráfekszik az ember mint tárgyakat gyártani és azokat berakni az AH-ba (és tegyük hozzá, hogy a rentábilisebb tárgyaknak már igencsak komoly nyersanyagszükséglete van, és itt pont nem a thoriumra gondolok). Ergo adott időn belül sokkal több pénzt lehet csinálni farmolással, mint kovácsolással. És itt rontotta el a dolgot a Blizzard. Vagy több/gyorsabb respawn-os (huh de magyartalan :) ) vein kell, vagy valahogyan át kell konstruálni a feltételrendszert, úgy, hogy a nyersanyag ne legyen drágább, mint a belőle készíthető tárgyak 99%-a. :(

Persze lehet hogy rosszul látom a kérdést.

RE: és hogy miért nagyobb a kereslet mint a kínálat? Mert vannak, akik (pl. mert kell a pénz epic mountra) szinte csak bányásznak, és így kevés ember kezében összpontosul a szerver érckészletének nagy százaléka. Ha megnézed AHban, eléggé belterjes azoknak a köre, akik állandóan szerepelnek thoriummal... :)
Még mielőtt rámsütik, hogy károgok: írtam már, most is leírom, hogy ez van, ezt kell szeretni, nem a farmolók a hibásak (hiszen ők csak kihasználják a lehetőséget), hanem a Blizzard, mert nincsenek egyensúlyban a szakmák.

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 31. 13:40 -kor

#2577 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:36

Idézet: happy - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 13:23

Szia, én voltam az :)

Felwoodban bárhol, ahol démonok vannak. Pl.: Jaedenar, Jadefire Run, Ruins of Constellas.

Készülj fel, hogy nem lesz egyszerű munka. 16 olyan rúnát összeszedni hát ... idegtépő :) Legalább 1 napod csak erre fog elmenni, cserébe viszont kapsz egy (szerintem) szép, és jó fegyvert. Paladinnak is bátran ajánlhatom így utólag, ugyanis egyáltalán nem lehet érezni a -40 sprit hatását.  :)

#2578 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:47

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 13:34

Persze lehet hogy rosszul látom a kérdést.

Maximum más nézőpontból :)

Igazad van abban, hogy high-end cuccokat nem éri meg AH-ba termelni. Roppant nagy anyagigényű mind, és egyáltalán nem biztos, hogy megveszik. Aki olyan cuccot akar, az megveszi az alapanyagokat, és munkadíj nélkül legyártatja egy ismerős, klános BS mesterrel, esetleg ő maga a kovács.

Másik ami az igazi problémát jelenti pl a Tailor vagy LW képzettségekkel szemben az, hogy nem lehet egy kis helyen ugyanazokat dögöket öldösni, és azokból kihulló cuccokból gyártani. Itt bizony viszonylag nagy területet kell minél gyorsabban bejárni, a bányák helyét fejből tudni (esetleg Gatherer), és jó útvonalat összeállítani...viszont ez még mindig kevés a sikerhez, mert rajtunk kívül még 20 másik ember farmolja ott a bányákat.

Szóval teljesen más az alapkoncepció, mint a többi szakma esetén. (A herba hasonló még, viszont a gazokat nem farmolják annyira, mint a thoriumot :))

#2579 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:48

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 13:31

Ugyan nem én csináltam, de a Jadefire démonok egész jó intenzitással dobják Felwoodban.

Amikor nem keresed, akkor tényleg dobják, de amint kiszimatolják, hogy neked 16 darabra van szükséged azonnal eldugják az összes rúnát a kredenc alá :Đ

#2580 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:52

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 13:34

RE: és hogy miért nagyobb a kereslet mint a kínálat? Mert vannak, akik (pl. mert kell a pénz epic mountra) szinte csak bányásznak, és így kevés ember kezében összpontosul a szerver érckészletének nagy százaléka. Ha megnézed AHban, eléggé belterjes azoknak a köre, akik állandóan szerepelnek thoriummal... :)

Szerintem pedig a játékban (!) mindenkinek adott a lehetőség, hogy éjjel-nappal farmoljon. Az életben nem adottak persze, de ne legyen már Blizzard hibája, hogy te dolgozol, téged nyaggatnak a gyerekek/szülők/barátok, stb, és az sem, hogy te személy szerint (én sem, mert megunom) nem szeretsz farmolni.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.