Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 0:44
Szembesültem a játékban a szavazás problematikájával...
Egészen pontosan szegény JonesC puffantott le, mint csapattárs, amikor a gép elémtolt baloldalon középre egy szavazólistát, hogy válasszak belőle. persze hiába nyomtam bármilyen számot (arra a buy aliasok vannak beállítva) nem történt semmi. :confused: A következő kör elején a gép írta, hogy szegény JonesC kapott egy nyaklevest, mint utóbb kiderült, 90 hp-jába került.
Ezen kívül szintén nem jött össze a mások által kezdeményezett votemap sem. Akkor is kiírta a pályákat számokkal, de nem tudtam szavazni. Csak utólag gondoltam rá, hogy esetleg a konzolba kellett volna irni vmit... Ha igen akkor MIT? Elég a vote parancs és egy szám, amire szavazni akarok?
pl: vote 1 ?
pl: votemap 1 konzolba a votemap alapján kiírt listáról.
Az a slap csak azért szívás, mert általában 30, vagy 50 hp-s slapok szoktak lenni, 90-et szerintem nincs értelme slapoltatni, mert aki 10 hpval túlél egy kört annak minden elismerésem (mármint kör elejétől). De egyébként utána értettem, hogy nem akartad.
Szerkesztette: JonesC 2005. 03. 15. 09:50 -kor
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye