HWSW Informatikai Kerekasztal: CS:Source II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

CS:Source II.

#61 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 13. 15:00

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 14:40

Pontosítsunk, a 4-5-ik lövés előtt nem a lábra kell mutatnia, különben is távolság függő, ezért írtam, hogy ki kell tapasztalni a recoil patternt.

Hát én gondoltam az azér világos, hogy 100 méterre lőve nem kell begörcsölnie az újjadnak a ravaszon. Közelre meg ha belekapaszkocc a tűzgomba, akkor ajánlatos lábra, netán még az alá célozni. Ha közelre is 3-4eket lősz akkor fejre.. világos :D De ahhoz kell skill :p

#62 Felhasználó inaktív   M@tth3W 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 19:26

Hát mondjuk ak-val énb se tudok egyálalán kőni. Azzal képtelenség. :)
ASUS K8N-E DELUXE, AMD Athlon 64 2800+@3200+,512 Corsair 400@500 Mhz,Sapphire 9000 Pro 128 Mb

#63 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 19:33

Koszi a tippeket. ;)

Egyebkent nekem ugy tunik, hogy nem csak nekem necces kicsit az AK, sokan hasznalnak Defendert. Bar nekem tovabbra is a kedvencem a Colt hangtompitoval. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#64 Felhasználó inaktív   M@tth3W 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 19:54

Nekem meg az m4 :D
ASUS K8N-E DELUXE, AMD Athlon 64 2800+@3200+,512 Corsair 400@500 Mhz,Sapphire 9000 Pro 128 Mb

#65 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 21:20

Idézet: M@tth3W - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 20:54

Nekem meg az m4 :D

m4 meg a Colt uaz... :p :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#66 Felhasználó inaktív   M@tth3W 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 21:56

Ja :)
jóvan :D

Nem cszek nagyon régóta. :D

#67 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 22:32

Majd belejossz. :)

#68 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 22:34

Érdekes, nekem az AK nagyon bevált. Igaz azzal is heteket gyakoroltam egy aim_ak-colt_v3 nevű pályán. A vége fele a hard botnak alig volt esélye: kb. 4:1 arányban gyepáltam el. Utána kipróbáltam 2 bot ellen, de úgy meg 2:1 arányban én lettem a vesztes. Experienced botot még sosem próbáltam bevetni, tartok tőle, hogy az irreálisan pontosan lő.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#69 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 22:39

Idézet: hajsza - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 23:34

Érdekes, nekem az AK nagyon bevált. Igaz azzal is heteket gyakoroltam egy aim_ak-colt_v3 nevű pályán. A vége fele a hard botnak alig volt esélye: kb. 4:1 arányban gyepáltam el. Utána kipróbáltam 2 bot ellen, de úgy meg 2:1 arányban én lettem a vesztes. Experienced botot még sosem próbáltam bevetni, tartok tőle, hogy az irreálisan pontosan lő.

Nekem is nagyon bevált az AK, gyakorlás kérdése és jobb, mint bármi más ;)
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#70 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 19:35

Egy kis érdekesség CS ügyben. Vagyis inkább bosszúság, mint érdekesség....
Volt egy eredeti működő HL2-m. SP1-em volt. Gondoltam itt az idő az SP2-re.
Feltettem. Utána akarok CS-zni. LIla csíkok a kezdő képen. Catalyst uninstall-re-install.
Csík eltünik, játék beindul. Mikor egy szerverhez csatlakoznék, valami hiba üzi jön be, hogy a user ID nem egyeztethető a szerverrel. Köszi....
Most próbálom re-installni az egész HL2-t.
CSak és szívtam meg, vagy ez így normális...? :mad:
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#71 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 19:44

:D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1110825869.jpg

Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#72 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 22:36

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 19:35

Egy kis érdekesség CS ügyben. Vagyis inkább bosszúság, mint érdekesség....
Volt egy eredeti működő HL2-m. SP1-em volt. Gondoltam itt az idő az SP2-re.
Feltettem. Utána akarok CS-zni. LIla csíkok a kezdő képen. Catalyst uninstall-re-install.
Csík eltünik, játék beindul. Mikor egy szerverhez csatlakoznék, valami hiba üzi jön be, hogy a user ID nem egyeztethető a szerverrel. Köszi....
Most próbálom re-installni az egész HL2-t.
CSak és szívtam meg, vagy ez így normális...? :mad:

Esetleg engedélyezd az SP2 firewallban a HL2-őt :D
Vagy kapcsold ki a win FW-t :p

#73 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 00:44

Szembesültem a játékban a szavazás problematikájával...
Egészen pontosan szegény JonesC puffantott le, mint csapattárs, amikor a gép elémtolt baloldalon középre egy szavazólistát, hogy válasszak belőle. persze hiába nyomtam bármilyen számot (arra a buy aliasok vannak beállítva) nem történt semmi.  :confused: A következő kör elején a gép írta, hogy szegény JonesC kapott egy nyaklevest, mint utóbb kiderült, 90 hp-jába került.
Ezen kívül szintén nem jött össze a mások által kezdeményezett votemap sem. Akkor is kiírta a pályákat számokkal, de nem tudtam szavazni. Csak utólag gondoltam rá, hogy esetleg a konzolba kellett volna irni vmit... Ha igen akkor MIT? Elég a vote parancs és egy szám, amire szavazni akarok?
pl: vote 1 ?
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#74 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 01:03

Közben előjött egy újabb nyavalya  :reklamacio:
Nem indul a cs a hl2 alkalmazáshibát ír a hibaablak fejlécében. A hl2 simán elindul, a cs pedig memóriahibára pananaszkodik, hogy az akármelyik memóriacímen nem végezhetó el a következő művelet: read. hagy egy OK gombot, amire ha kattintok, kilép windowsba. Pedig akartam egy jót játszani.a play games, cs, properties, delete local game content megtörtént, töltött utána három órát a netről, majd megintcsak nem idult el ugyanazzal a hibajelenséggel. A memóriamodulokkal egyenként kipróbáltam, gondolván, hogy az egyik tönkrement, de külön külön is ugyanezt csinálja mindkettővel. Mit lehet vele kezdeni? újra kell pakolni az egészet? valami egyszerűbb megoldás? :respect:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#75 Felhasználó inaktív   Rosep 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 01:35

Ezt próbáljátok ki:
miközben tölt a pisztoly, tarstátok nyomva az egér balgombot (kinek mi a lövés értelemszerűen)
Az eredmény egy kattanás lövés nélkül... Ez hiba? Vagy a való életben is így lenne? :)

#76 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 01:47

Idézet: M@tth3W - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 16:20

Vki azt mondja meg,h mi az a konzolparancs amivel nem nyílik szét a célkereszt. Állítólag van ilyen és nem minősűl cheatnek.

Az options-ben be tudod állítani, de ezt szerintem hülyeség lenne kikapcsolni kivéve, ha najon zavar. Attól, hogy kikapcsolod, a fegyvered még ugyanúgy fog szórni csak te nem látod majd a célkereszten, hogy mennyire ;)
"I have to do this..."

#77 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 04:32

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 1:03

Közben előjött egy újabb nyavalya  :reklamacio:
Nem indul a cs a hl2 alkalmazáshibát ír a hibaablak fejlécében. A hl2 simán elindul, a cs pedig memóriahibára pananaszkodik, hogy az akármelyik memóriacímen nem végezhetó el a következő művelet: read. hagy egy OK gombot, amire ha kattintok, kilép windowsba. Pedig akartam egy jót játszani.a play games, cs, properties, delete local game content megtörtént, töltött utána három órát a netről, majd megintcsak nem idult el ugyanazzal a hibajelenséggel. A memóriamodulokkal egyenként kipróbáltam, gondolván, hogy az egyik tönkrement, de külön külön is ugyanezt csinálja mindkettővel. Mit lehet vele kezdeni? újra kell pakolni az egészet? valami egyszerűbb megoldás? :respect:

Kb. 1 hétig szívtam a dologgal...
Megoldás full steam-hl2-css ujrainstall volt. Kupon, backup nélkül :omg: Egy álom volt újra letölteni az egészet a csodagyors contetserverekről :reklamacio:

#78 Felhasználó inaktív   M@tth3W 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 09:44

Idézet: scip - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 2:47

Az options-ben be tudod állítani, de ezt szerintem hülyeség lenne kikapcsolni kivéve, ha najon zavar. Attól, hogy kikapcsolod, a fegyvered még ugyanúgy fog szórni csak te nem látod majd a célkereszten, hogy mennyire ;)

Ja már rájöttem.

#79 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 09:47

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 0:44

Szembesültem a játékban a szavazás problematikájával...
Egészen pontosan szegény JonesC puffantott le, mint csapattárs, amikor a gép elémtolt baloldalon középre egy szavazólistát, hogy válasszak belőle. persze hiába nyomtam bármilyen számot (arra a buy aliasok vannak beállítva) nem történt semmi.  :confused: A következő kör elején a gép írta, hogy szegény JonesC kapott egy nyaklevest, mint utóbb kiderült, 90 hp-jába került.
Ezen kívül szintén nem jött össze a mások által kezdeményezett votemap sem. Akkor is kiírta a pályákat számokkal, de nem tudtam szavazni. Csak utólag gondoltam rá, hogy esetleg a konzolba kellett volna irni vmit... Ha igen akkor MIT? Elég a vote parancs és egy szám, amire szavazni akarok?
pl: vote 1 ?

pl: votemap 1 konzolba a votemap alapján kiírt listáról.

Az a slap csak azért szívás, mert általában 30, vagy 50 hp-s slapok szoktak lenni, 90-et szerintem nincs értelme slapoltatni, mert aki 10 hpval túlél egy kört annak minden elismerésem (mármint kör elejétől). De egyébként utána értettem, hogy nem akartad.  :)

Szerkesztette: JonesC 2005. 03. 15. 09:50 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#80 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 09:48

Idézet: M@tth3W - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 9:44

Ja már rájöttem.

Tudod mit próbálj ki. Ha szeretnél kisebb célkeresztet mint a gyáriak, a cl_crosshairscale 1500 vagy fölötte. Na ez megkönnyíti egy kicsit a célzást. Csak arra figyelj, hogyha leokézod az OPTIONS-t, akkor átállítja a keresztet olyanra ami ott be van álítva.

Szerkesztette: JonesC 2005. 03. 15. 09:49 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.