Ami a Mefi runokat illeti, reset előtt olyan taktikát folytattam, hogy Durance of Hate lvl3-ban elindultam lefele és balra, majd oldalt (de elkerülve a szélső tanácstagot) fel Mefihez. Így a középső tanácstagokat se haragítottam magamra.
Viszont nálam a hireling fontos szerepet kap, mivel odatelézek Mefi mellé és Static Field-el leszedem az életét, majd Lightninggal kivégzem, de addig kell valaki, hogy feltartsa. A csicsó elég életképes volt Mefi előtt is, max 1 rosszabb esetben 2 full rejuvot kellett megitatni vele.
Azért mostanában ezt a taktikát nem fogom használni egy ideig, valószínűleg elcsalogatom úgy, hogy ne érjem hozzám, aztán adjad neki. Mondjuk cuccok nélkül kell egy kis türelem hozzá, valószínűleg nem max fél perc lesz mint régen.
Szerk.: Ja, mégegy. Mivel nincs MH, így a lejárat megkeresése is elég sok idő lehet. Olvastam itt olyan eszmefuttatást, hogy balra és lefele kell elindulni, majd körben a fal mentén. Na én már kétszer is jártam úgy ezzel a taktikával, hogy majdnem teljesen körbementem a pályán, mert a lejárat jobbra fennt volt... Több potionba is került a robbanó babák miatt.
Szerkesztette: SuMMeR 2005. 08. 13. 23:04 -kor