HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#3321 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 14. 22:25

Valahogy nem akar nekem beindulni az mf-elés sajnos. Csináltam egy 4 socketes páncélból mf rucit a sorcimnak (4 perfekt topázzal), így összesen kereken 301% mf értékkel rohangál, bár a resistjei már nighton is csak éppen felül vannak a nullán. Ennek ellenére nightmare szinten se Andariel, se Mephisto, se Baal nem dob semmi értékelhetőt. Hellen ebben a felszerelésben mozgó hullajelölt lennék csak, így azt meg se próbálom...

Esett ugyan néhány unique és set cucc, de a legjobb talán egy Saracen's Chance amu közepes resistel, meg egy Peasant Crown.

Ellenben Evil! Van egy rare circletem, +2 Traps, tizenvalahány allres, fast cast... Mellé tudnék adni egy +1Traps amut is, ha ismét össze akarod majd hozni a trapassádat.  :)

#3322 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:09

fúbazz, de mérges vagyok magamra :mad:
mért nem léptem ki időben? :think: :lama:
most cophatok ey darabig, mire sikerül összehozni valamit
yooccoo#2929

#3323 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 02:01

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 23:25

Valahogy nem akar nekem beindulni az mf-elés sajnos. Csináltam egy 4 socketes páncélból mf rucit a sorcimnak (4 perfekt topázzal), így összesen kereken 301% mf értékkel rohangál, bár a resistjei már nighton is csak éppen felül vannak a nullán. Ennek ellenére nightmare szinten se Andariel, se Mephisto, se Baal nem dob semmi értékelhetőt. Hellen ebben a felszerelésben mozgó hullajelölt lennék csak, így azt meg se próbálom...

Nekem dettó.

Mivel szar se esett, átmentem Hell-re, és most a Mausoleumba járok, de hiába.

#3324 Felhasználó inaktív   Russian 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 08:36

Hát asszem én még sétálgatok kicsit NM-en a nekroval legalább 78-80 lvl-ig  (Andi, Travi, Mefi). Esni még nem esett semmi értelmes 1 Cold Skilleren kivül.
Elég gyengécske vok, (57 szint) de ezen nem is csodálkozom, mivel semmi értelmes cucc nincs csóringer csontin. Nem baj előbb-utóbb beindul a dolog. Annyi vigaszom van hogy a HF legalább PUL-t dobott, bár most azzal se mék sokra.
   O
(o)(o)
  (y)

#3325 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 09:12

Találtam egy 1 ama skills, 1 bow skills íjat, ha kell vkinek kezdő bowamához, csak lvl22 asszem...
ja 20 ias van rajta még

és találtam egy 2 soceketes wirt's leget  :lol:

Szerkesztette: pig 2005. 08. 15. 09:15 -kor

Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#3326 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 09:17

pig: én elfogadom :)
elfér, lévén 23-as szinten átkerültem nm-re :Đ
yooccoo#2929

#3327 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 10:17

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 10:17

pig: én elfogadom :)
elfér, lévén 23-as szinten átkerültem nm-re :Đ

A leget? Jó kis runaszót belerakni :D  :nevet:

Ok, este átadom, de csak 10 után leszek.

#3328 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 10:25

én is csak olyankor vagyok
yooccoo#2929

#3329 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 12:07

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 23:25

Ellenben Evil! Van egy rare circletem, +2 Traps, tizenvalahány allres, fast cast... Mellé tudnék adni egy +1Traps amut is, ha ismét össze akarod majd hozni a trapassádat.  :)

Kosz, elrakhatod, de sajna egyelore meg arra sincs idom, hogy egy mf sorcit osszehozzak.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#3330 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 12:35

Találtam ma egy Goldwrapot és két 7%mf sc-t, meg beleraktam egy három socketes sisakba három perekt topázt, így van 375% mf-em. Ettől függetlenül ez egyik bosst se hatotta meg, volt olyan eset, hogy Andariel semmit nem dobott, bár ez szerintem valami bug lehetett, mert egy sarokban halt meg, és lehet úgy vette a játék, nincs hely a dropnak (mint ahogy a repülő lények se dobnak ha valami terepakadály felett vannak).

Viszont esett egy Titan's Revenge, ha szépen kéri valami javama, akkor nagylelkű leszek.  :D  (Nem perfekt és nem ethereal, de ne legyünk telhetetlenek.)

#3331 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 13:22

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 13:07

Kosz, elrakhatod, de sajna egyelore meg arra sincs idom, hogy egy mf sorcit osszehozzak.

Én találtam neked egy 2traps amut, elteszem.

#3332 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 15. 14:48

Nekem most 340-350 az mf-em, jó sokat runoltam és hát úgy pár nap alatt meglett 3 cucc aminek nagyon megörült a sorcim: occulus, magefist, shako ezek mind nightmare-en estek.
Hellen sikerült átjutnom act 5-be, q1 meg is van, asszem ma kamikáze-ként összegyűjtöm a fontosabb wp-ket és megpróbálom ancikat public gaméban. Jó lenne hell baalrunon fejlődni egy kicsit még.

Ami viszont fura, hogy egy normális páncél nem esik, se charm. Régen azért több esett.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#3333 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 17:23

Azt hiszem lassan belekezdek egy hammerpalába (+skilles amu, circlet, pala pajzs, 50% fast cast tőr van), meg a szokásos summonos nekróba. Persze főként a sorcimmal kellene mf-elni, a jobb tárgyak miatt. Egyébként délután shousinnal közösen mf-eltünk, én voltam a végső döfést adó a nagyobb mf értékem miatt (és nem mert gyorsabban/hatékonyabban tudnék ölni lightningal  :p ), azért túl sok holmi nem esett, a legjobbat Baal dobta: egy Homunculus-t (jövendő nekróm egyik alaptárgyát).

#3334 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:28

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 18:23

Azt hiszem lassan belekezdek egy hammerpalába (+skilles amu, circlet, pala pajzs, 50% fast cast tőr van), meg a szokásos summonos nekróba. Persze főként a sorcimmal kellene mf-elni, a jobb tárgyak miatt. Egyébként délután shousinnal közösen mf-eltünk, én voltam a végső döfést adó a nagyobb mf értékem miatt (és nem mert gyorsabban/hatékonyabban tudnék ölni lightningal  :p ), azért túl sok holmi nem esett, a legjobbat Baal dobta: egy Homunculus-t (jövendő nekróm egyik alaptárgyát).

Mikor akarsz nekikezdeni?Csatlakoznek elso mf sorcimmal.Publichoz nincs sok kedvem.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#3335 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:35

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:28

Mikor akarsz nekikezdeni?Csatlakoznek elso mf sorcimmal.Publichoz nincs sok kedvem.

:think:
Jó lenne, ha előbb találnék a sorcimnak a Vipermagi helyett valami testhezálló rucit (khm... Skuldira gondolok), akkor mehetne a Viper is a palára. Az a hamarosan nem a napokban lesz, bár most van egy barbárom (lvl8) azzal tudok melletted menni, van már egy komplett Sigon nála.

#3336 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 19:12

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:35

:think:
Jó lenne, ha előbb találnék a sorcimnak a Vipermagi helyett valami testhezálló rucit (khm... Skuldira gondolok), akkor mehetne a Viper is a palára. Az a hamarosan nem a napokban lesz, bár most van egy barbárom (lvl8) azzal tudok melletted menni, van már egy komplett Sigon nála.

Mara storno, valami nem koser, nemtok krealni, de a tobbieknek koszonom a meghuzast :D

#3337 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 21:03

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:12

Mara storno [...]

meg csak most krealt uj karit, de mar a mara kaleidoszkopjan tori a fejet. ;-D

#3338 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 23:33

Valaki Act2 Normal? Van egy medvém, bárki jöhetne. Húzás nem kell, elquestelgetnénk jól.
Most akartam áthajózni, erre Connection Interrupted. Andi meg egy fost dobott...
Esetleg normal Andi legyakása még egyszer-kétszer?
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#3339 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 16. 10:08

Hát nagyon nem akar összejönni egy skulldi. Ezért arra gondoltam nem is olyan rossz a köv. rúnaszó:
Wealth
(Lem+Ko+Tir)
300% Extra Gold From Monsters
100% Better Chance Of Getting Magic Items
+2 To Mana After Each Kill
+10 To Dexterity

Helll counti runból viszonylag hamar megvan a ko, lem-em meg már van hell hf-ből.
3 lukas páncélnak akár egy breast plate is megteszi.

Ma megpróbálom összehozni.

Apropó, már csak 1 lukasztási lehetőségem van ennél a karinál, majd kéne csinálni olyat hogy egymás cuccos kariait áthúzni lukasztós küldihez.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#3340 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 10:36

Aszem ha jobban ellesznek latva a trade chatik, akkor benezek az ebay re, nem is olyan veszesen dragak a cuccok, kihagyok par pialast es megvan a fullos kari :) Csak a europe realm nem tul ellatott :( Aszongyja, 20 ist most 20-25 dollarmag es ez innentol valszeg csak olcsobb lesz, ha belegondolok, hogy valszeg ez a session is lesz 1 eves, akkor egyaltalan nem sok, foleg ha hozzaveszem a havidijjas jatekokat.

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.