HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#3381 Felhasználó inaktív   Petikeje 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 17. 08:00

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 8:47

Ha magyar winfosod van, akkor automatice a hun csatira rak, ha nem akkor go teruleti beallitasok es at kell allitani magyarra.

Ya, nem magyar, okka kitróbálom.Tudtok olyan címet, ahola karik skillpontjainak elosztására vannak javaslatok?

#3382 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 17. 08:43

Idézet: td - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 8:32

Tegnap sikeresen elqrta a bnet egy rúnaszavam, a Wealth-ot akartam összerakni erre pontakkor laggolt amikor raktam be a rúnákat a péncélba és ki is vágott, mikor visszaléptem a rúnák rossz sorrendben voltak a páncélban(!!!!) :reklamacio:  :mad: egy lem+ko+tir  ment a kukába(meg az armor is mert mérgemben eladtam kovácsnak :Đ ).
Ilyen se volt még eddig velem.

Üdv: Dan

Egyszer régen talán Evil szúrt be képet egy Enigmáról...
Ith Jah Ber volt a sorrend, ha jól emlékszem :omg:  :D
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#3383 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 08:55

Idézet: Verghaust - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 9:43

Egyszer régen talán Evil szúrt be képet egy Enigmáról...
Ith Jah Ber volt a sorrend, ha jól emlékszem :omg:  :D

Azt csak trefa volt, ugyanis anno Nevl talalt egy ber runat, en meg single be osszedobtam egy elcseszett enigmat, hatha lefordul a szekrol :D
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#3384 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 09:04

Petikeje:
olvass vissza, nagyon sok helyet linkeltek már be a többiek a karakterépítésről.
Valamint add meg itt az accountod nevét, ha kell, adok valamilyen sorcos cuccot, amint találok (jelenleg Act2 Normal végén tartok), és hogy milyen sorcod lesz (egyágas, kétágas, etc.)

Üdv!
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#3385 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 17. 09:26

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 9:55

Azt csak trefa volt, ugyanis anno Nevl talalt egy ber runat, en meg single be osszedobtam egy elcseszett enigmat, hatha lefordul a szekrol :D

:nevet2: ez jó!

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#3386 Felhasználó inaktív   Petikeje 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 09:28

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 10:04

Petikeje:
olvass vissza, nagyon sok helyet linkeltek már be a többiek a karakterépítésről.
Valamint add meg itt az accountod nevét, ha kell, adok valamilyen sorcos cuccot, amint találok (jelenleg Act2 Normal végén tartok), és hogy milyen sorcod lesz (egyágas, kétágas, etc.)

Üdv!

THX.Az olvasással aza bajom, hogy nem tudok, csak írni :). Na jó viccen kívül: nehéz keresni a fórumban, de akkor majd böngészek (arra emléxek, hogy paladinra valaki küldött ilyesmit).
Accom: Maleiwa
Singlében 1 ágas Cold sorcot nyomtam, de NM-en már ..optam rendesen, 1 cold, phi immun pl teljesen taccsra tudott tenni, ezért gondolkozok most nagyon hogy mi legyen. Lehet, hogy teljesen új karit (2 ágas cold támadó, electr védő sorc)csinálok más kaszt is, druid talán, vagy nekró?
A tárgyakat thx, de ilyen alacsony szinten szerintem még nem nagyon tudok velük mit kezdeni, inkább keresnék olyanokat, akik még act1ben járnak, 6. szint környékén, mert partyba mintha gyorsabban lépne...

#3387 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 09:43

Hogyne tudnál velük kezdeni valamit!
Általában lvl9-11es req tárgyakat találok, azokat meg egy-kettőre tudod majd használni, és több hasznát veszed, mintha eladnám a kovácsnak. Pl: sorc orbok.
Én is még csak lvl 22-es vagyok, nem nagy mutatvány egyelőre.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#3388 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 09:49

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 8:52

A én fire sorcim is elérte az 50. szintet és közben indítottam egy trapassát is, de ő még csak 15. szint körül jár...

Még mindíg szabad a 2traps amum, ha kell vkinek, viheti.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#3389 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 09:52

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 8:47

Szvsz eleg 1 pont a legelso armorra, majd erosodik a +skillekbol, energy shieldet erdemes valami orb bol osszezedni, mint masodlagos fegyo.Inkabb az szokott a kerdes lenni, hogy blizzard vagy fo, szerintem blizzard, kimaxolva+cm brutalis sebzest okoz, a tomeget meg lehet kontrollalni a glaciallal, hogy ne setaljanak ki a blizzard alol.

Nekem az volt a bajom a blizzarddal, hogy rányomtam egy csapat íjazó dögre, azok meg csak áltak és lőttek tovább, nem sebződtek. Ez normális? Ezért gondolkozok rajta, hogy átváltok fo-ra. Az biztos sebez?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#3390 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 10:09

Idézet: pig - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 9:52

Nekem az volt a bajom a blizzarddal, hogy rányomtam egy csapat íjazó dögre, azok meg csak áltak és lőttek tovább, nem sebződtek. Ez normális? Ezért gondolkozok rajta, hogy átváltok fo-ra. Az biztos sebez?

Álló lényeket néha nem sebez, ez valóban hátránya a Blizzardnak. Kicsit arrébb kell rakni a 2.-at.
Viszont viszonylag kevés álló monszta van, szal nekem bejött a dolog, ez a 3. Blizzardos sorcom 1.09 óta. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3391 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 10:16

A Joisten aldja meg a maphukk keszitoinek a nevet, borzaszto igy mf elni, mire leerek andihoz kiiszom az ovem :( Legalabb nighton hamar fexik.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#3392 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 10:30

Idézet: Petikeje - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 8:28

THX.Az olvasással aza bajom, hogy nem tudok, csak írni :). Na jó viccen kívül: nehéz keresni a fórumban, de akkor majd böngészek (arra emléxek, hogy paladinra valaki küldött ilyesmit).
Accom: Maleiwa
Singlében 1 ágas Cold sorcot nyomtam, de NM-en már ..optam rendesen, 1 cold, phi immun pl teljesen taccsra tudott tenni, ezért gondolkozok most nagyon hogy mi legyen. Lehet, hogy teljesen új karit (2 ágas cold támadó, electr védő sorc)csinálok más kaszt is, druid talán, vagy nekró?
A tárgyakat thx, de ilyen alacsony szinten szerintem még nem nagyon tudok velük mit kezdeni, inkább keresnék olyanokat, akik még act1ben járnak, 6. szint környékén, mert partyba mintha gyorsabban lépne...

Ha tok tanacstalan es tapasztalatlan vagy, ne csinalj sorcot mert csak szivni fogsz ha eppen nem lesz senki aki fedezze a hatsod es rusholjon. Nekem tele lett a tokom a fire/cold sorccal, lvl59 szinten atminositettem warehose-za. Inditottam helyette egy Plague Javelin / Lightning Fury amazont, szinte setagalopp a sorchoz kepest, sokkal hassznalhatobb. Nincs teleport az igaz, de nincs is ra szukseg, atmegy mindenen.
Egyszerre 3 fele sebzese van, poison, lightning es physical (jab es lvl 1 guided arrow), blokk 75%.
Ahol a sorccal csukott szemmel imakat rebegve probaltam ketsegbeesetten elteleportalgatni a legkozelebbi WP-ig, ott az amazon lazan atgazol a tomegen. Szuk folyosos helyeken (Arcane Sanctuary pl) soxor nem is kell kuzdeni egyaltalan, mert ha elorekuldok egy plague javelint, az ellenfelek nagy resze mar fexik mire odaerek. Ja: bar PvP-re keszul, jelenleg MF cucc van rajta, megis setagalopp.
Gondold meg, sorc akkor is szivas most ha profi vagy, leven, hogy szarok az elerheto cuccok. Javazon elso osztalyu MF-re, es sokkal eletkepesebb magasabb nehezsegi fokon ha egyedul jatszol (nem menekulsz folyamatosan, beallsz a tomegbe es mire leulepszik a porfelho csak te vagy allva :D )

Jelenleg act2 Defiance auras mercem van, erre szukseg van, ez nelkul nem fogsz beallni a tomegbe, vagy nem te leszel aki allva marad :D

Szerkesztette: szabinar 2005. 08. 17. 10:44 -kor

#3393 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 10:31

mousepad nem akar olyan maphacket kiadni a kezéből, ami nincs tökéletesen letesztelve a blizzard ellen
az meg gondolom nem hiányzik, hogy elveszítsd az accod :)

Petikeje: velem jöhetsz, ált. este 10 után vagyok
yooccoo#2929

#3394 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 10:44

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 10:30

Gondold meg, sorc akkor is szivas most ha profi vagy, leven, hogy szarok az elerheto cuccok.

ja. azert csinal az emberek igen nagy tobbsege sorcot elsore es viszik fel aztan 90fole... :-/
most dezinformalni akarsz vagy mi az isten?

#3395 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 10:48

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 9:44

ja. azert csinal az emberek igen nagy tobbsege sorcot elsore es viszik fel aztan 90fole... :-/

Hanyszor haltal be Hell Baalig a sorcoddal? :)
Javazonnal egyedul csinalok Hell Baal runokat. I mean: EGYEDUL.
Egszeri halal nelkul. Baal minionok kozul egyedul a masodszorra bedobott act2-es kocsog necrok a poison immune lenyek, ok kb 1-3 masodpercig tartanak Lightning Furyval. Sorc sehol nincs olesi sebessegben Hell baal minionjai (vagy hell bocik) ellen a Lightning - poison amazonhoz kepest :)
Elhiszed? :)

#3396 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 17. 11:14

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 11:48

Hanyszor haltal be Hell Baalig a sorcoddal? :)
Javazonnal egyedul csinalok Hell Baal runokat. I mean: EGYEDUL.
Egszeri halal nelkul. Baal minionok kozul egyedul a masodszorra bedobott act2-es kocsog necrok a poison immune lenyek, ok kb 1-3 masodpercig tartanak Lightning Furyval. Sorc sehol nincs olesi sebessegben Hell baal minionjai (vagy hell bocik) ellen a Lightning - poison amazonhoz kepest :)
Elhiszed? :)

Te már hellen baalrunolsz? :think:

Akkor leölhetnéd nekem ancikat hellen. :)

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#3397 Felhasználó inaktív   Petikeje 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 12:05

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 11:31

Petikeje: velem jöhetsz, ált. este 10 után vagyok

THX. De sajna nekem kb. 5-től 9-ig jó (utána csönget a pizsi).Remélem azér találok vkit.Köszi még1szer.

#3398 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:41

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 10:16

A Joisten aldja meg a maphukk keszitoinek a nevet, borzaszto igy mf elni, mire leerek andihoz kiiszom az ovem :( Legalabb nighton hamar fexik.

Ezért is örültem a jó kis Sigons beltnek. 4 sor+resist. :)
Viszont 125-nél többet akkor sem teszek az Nrg-re. Van 500 manám, és kész. Iszok. A héten úgyis lesz SOJ-om. :)

#3399 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:44

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 10:44

Mert cuccok nélkül is erős, csak a skilljeiből. :)

#3400 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 14:25

Idézet: leslie - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:41

Ezért is örültem a jó kis Sigons beltnek. 4 sor+resist. :)
Viszont 125-nél többet akkor sem teszek az Nrg-re. Van 500 manám, és kész. Iszok. A héten úgyis lesz SOJ-om. :)

En 100 nal tobbet nem rakok ra feheren, aztan majd aruld el, ki az aki menetrendszeruen dobalja a soj okat.

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.