HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#3361 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 16. 19:05

Nem tudok fellépni, vmi 6221-es portról ugat. :(
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3362 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 19:08

Nekem is... éppen cuccolni akartam, kidobtam mindent a földre...

Több Ort, Amn rúna, egy 4 socketes Scourge, egy elemental skiller és egy warcry skiller bánta... :mad:

Szerk.: szerencsére nem...

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 08. 16. 19:09 -kor

#3363 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 16. 19:19

Idézet: leslie - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 19:57

Dehogy. A sorcim teleportozik. Majd, ha lesz 2 SOJ-om, akkor csak a városban fog sétálni, amúgy egy centit sem. :)

:omg:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#3364 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 16. 19:41

Idézet: Verghaust - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 19:04

A zealadinom kezd elég kellemesen kinézni, már csak 1 Baranar vagy egy Nord's Tenderizer hiányzik a palettáról (esetleg 1 Aldur dorong). Ha valaki belebotlik valamelyikbe, kérem jelezze.

Most pár napig nem leszek (hazautazom Pécsre a kicsi családdal), de hétfőtől már szívesen becsatlakozom a sorcokhoz MF céljából (a convict aura sokat fog segíteni  :D )

Esett egy +3 offensive +5mindamos amu és tudok adni aldur buzogányt(3lukas)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#3365 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 20:09

Summer:

Nem találtalak, de nem is nagyon tudom még kezelni az egészet.
Nagyon gázos a Join alatt keresgélni a gamekat, meg hogy kik vannak benne.
A Chaten láttam Ombuccmant, de nem válaszolt. Ott is para, hogy milyen gyorsan jelennek meg és tűnnek el egyes karakterek.
Mennem kell asszonyhoz, majd holnap. Bocs.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#3366 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 20:12

pedig lettem volna este, de akkor a héten már nem nagyon tudunk együtt menni
yooccoo#2929

#3367 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 20:37

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 21:09

A Chaten láttam Ombuccmant, de nem válaszolt. Ott is para, hogy milyen gyorsan jelennek meg és tűnnek el egyes karakterek.
Mennem kell asszonyhoz, majd holnap. Bocs.

A chat-en csak zöldre válaszolok, az accountodat meg még nem tudom.

#3368 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 20:40

Bocs, én is tanácstalan voltam, csak megörültem, hogy ismerős nevet látok.
Acc: Nekark (Druid, lvl 22, Wbear, Vackor 1B a neve).
Szívesen mennék veletek, mert idegenekkel nem jó játszani, mindent felkapkodnak, mintha ott sem lennék, és ez így gáz.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#3369 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 20:44

Idézet: td - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 20:41

Esett egy +3 offensive +5mindamos amu és tudok adni aldur buzogányt(3lukas)

Mindíg is kedveltelek... :D

A probléma lényege az, hogy most melóhelyről csacsogok, legközelebb vasárnap késő délután leszek Bnet közelben. Kérlek szépen, tedd el nekem és ígérem olyan convict aurát nyomok neked MF hez, hogy a monszták becsokiznak... :Đ

Szerkesztette: Verghaust 2005. 08. 16. 20:45 -kor

"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#3370 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 20:47

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 21:40

Bocs, én is tanácstalan voltam, csak megörültem, hogy ismerős nevet látok.
Szívesen mennék veletek, mert idegenekkel nem jó játszani, mindent felkapkodnak, mintha ott sem lennék, és ez így gáz.

Nem is baj, hogy nem tudtam még odaadni a circletet, lvl67 kell majd hozzá (mint ahogy minden +2 skilles itemnek). Majd ha "felnőssz", akkor írd be: "/w *summer_hwsw ide a circletemmel de izibe!!!" és odaadom.  :D

#3371 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 20:48

Most láttam egy pillanatra Jareth-et, meg Alcoohol néven gondolom Evilt, de mire whispelhettem volna, eltűntek a chatről, és a joinos játéklistában már nem találtam meg őket.
Valaki elmondaná, hogyan lehetek naprakész a HWSW-s csapatból, hogy ne szerencsétlen elveszett gyermekként szaladgáljak utánatok?
Majd csak holnap de. leszek legközelebb, addig is isteni dropot kívánok.

#3372 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 21:21

friendlistre veszel bennünket és "/f l" parancsal kiíratod, ki van éppen online
friendlistre az "/f a account" parancsal tudsz felvenni valakit
ha mindenkinek akarsz üzenni, akkor "/f m üzenet"
yooccoo#2929

#3373 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 21:50

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 21:40

OK, felvettelek a szaknévsorba. Nekem is leeshetett volna hogy miről van szó, de máshol járt az eszem. Most mentem át hellre és nagyon gyík vagyok...

#3374 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 23:31

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 21:50

Most mentem át hellre és nagyon gyík vagyok...

udv a klubban... :-p
mindenki igy erzi magat, amikor eloszor kerul hellre uj seasonben. nagyon gaz. eztra carefulnak kell lenni, meg sokat runolni cumokert.

#3375 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 17. 07:32

Nekem hellen megvan anya wp és anci wp, egyszerűen mint egy kamikáze őrült leteléztem értük.
Közösen meg kéne csinálni anya questet és ancikat, ha kifogunk olyat hogy nem light immunok akkor lelehet staticolni a fél életüket és akkor talán sikerülhet.

Tegnap sikeresen elqrta a bnet egy rúnaszavam, a Wealth-ot akartam összerakni erre pontakkor laggolt amikor raktam be a rúnákat a péncélba és ki is vágott, mikor visszaléptem a rúnák rossz sorrendben voltak a páncélban(!!!!) :reklamacio:  :mad: egy lem+ko+tir  ment a kukába(meg az armor is mert mérgemben eladtam kovácsnak :Đ ).
Ilyen se volt még eddig velem.

Szerkesztette: td 2005. 08. 17. 07:33 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#3376 Felhasználó inaktív   Petikeje 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 17. 07:41

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 0:31

udv a klubban... :-p
mindenki igy erzi magat, amikor eloszor kerul hellre uj seasonben. nagyon gaz. eztra carefulnak kell lenni, meg sokat runolni cumokert.

Hi!Na megvettem a gamát.Voltam BNeten, csak most nem volt időm jáccani (majd ma este), 6.szintü sorc. lettem Norm. Nem találtam sehol magyarokat :(.Beléptem: Európa, melyik csatornán érdemes keresni?Vagy hogy lehet 1általán gyorsan keresni, van valami speckó előtag [HUN],vmi?
Még annyi, hogy nem nagyon tudom, hogy melyik a jobb védekező varázslat:Energy shield, vagy Chilling armor?Meg ahogy látom a Frozen orb menőbb, mint a Glacial spike?
U.i.:Bocs a láma kérdésekért, de eddig csak singlébe nyomtam, aztán ott bőven elég volt a bénázás, de itt azért már szívhat a csapat is.

#3377 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 07:47

Idézet: Petikeje - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 8:41

Hi!Na megvettem a gamát.Voltam BNeten, csak most nem volt időm jáccani (majd ma este), 6.szintü sorc. lettem Norm. Nem találtam sehol magyarokat :(.Beléptem: Európa, melyik csatornán érdemes keresni?Vagy hogy lehet 1általán gyorsan keresni, van valami speckó előtag [HUN],vmi?
Még annyi, hogy nem nagyon tudom, hogy melyik a jobb védekező varázslat:Energy shield, vagy Chilling armor?Meg ahogy látom a Frozen orb menőbb, mint a Glacial spike?
U.i.:Bocs a láma kérdésekért, de eddig csak singlébe nyomtam, aztán ott bőven elég volt a bénázás, de itt azért már szívhat a csapat is.

Ha magyar winfosod van, akkor automatice a hun csatira rak, ha nem akkor go teruleti beallitasok es at kell allitani magyarra.
Szvsz eleg 1 pont a legelso armorra, majd erosodik a +skillekbol, energy shieldet erdemes valami orb bol osszezedni, mint masodlagos fegyo.Inkabb az szokott a kerdes lenni, hogy blizzard vagy fo, szerintem blizzard, kimaxolva+cm brutalis sebzest okoz, a tomeget meg lehet kontrollalni a glaciallal, hogy ne setaljanak ki a blizzard alol.
Persze ettol fuggetlenul en a ketagas fire+cold sorcira eskuszom.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#3378 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 07:51

Tegnap toltam vagy 11 orat a dio2 t, uj kari, ganye cuccok maphukk nelkul es biza annyira elveztem, hogy meg az 1000* meghallgatott dio zenejet is bekapcsoltam. :)
Meg 2 szint kell az 50 hez, aztan tepek at night ra, addig runolom andit, meg par normalisabb cumot nem ad.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#3379 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 07:52

A én fire sorcim is elérte az 50. szintet és közben indítottam egy trapassát is, de ő még csak 15. szint körül jár...
Tyraan - Artum Inferniti

#3380 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 07:59

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 8:52

A én fire sorcim is elérte az 50. szintet és közben indítottam egy trapassát is, de ő még csak 15. szint körül jár...

En is fogok ujat inditani, nagyon megtetszett elozo sessionba, persze csak akkor ha tele leszek jobbnal jobb cumokkal es persze, most nem karom+pajzs lesz, hanem egy infinity a kezeben, persze ha osszejon  :Đ

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.