HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#581 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 05. 12:42

Idézet: td - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 10:37

Pont, hogy nem. A sinergy-k hatása nem nő a +skillektől.

A fejed fölé úgy írhatsz hogy a mondandódat ! jellel kezded.
A színeset meg valami scripteléssel lehet megcsinálni.

Üdv: Dan

Hm,akkor mégse.  :omg:
Köszi a választ. :respect:

#582 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 12:56

Azt ugye jól gondolom, hogy a 3 socketes Griswold páncélba nem igazán kellene rúnaszót rakni, merthogy úgysem műxik benne a szó plussz hatása, csak a rúnák alapbónusza.?? :think:
Akkor viszont hol tudom megnézni azokat a socketes páncélokat, (tudtommal a sima szürke nevűek) amik a legjobbak erre a célra? A legtöbb oldalon csak a csicsás, medzsikes sárga ill. arany nevűeket jelzik asszem. Történetesen az érdekelne, hogy milyen def értékűek a legjobbak, amibe már érdemes rúnaszót pakolni... :rolleyes:

Szerkesztette: vaakuum 2005. 05. 05. 12:58 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#583 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 05. 13:05

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 13:56

Azt ugye jól gondolom, hogy a 3 socketes Griswold páncélba nem igazán kellene rúnaszót rakni, merthogy úgysem műxik benne a szó plussz hatása, csak a rúnák alapbónusza.?? :think:
Akkor viszont hol tudom megnézni azokat a socketes páncélokat, (tudtommal a sima szürke nevűek) amik a legjobbak erre a célra? A legtöbb oldalon csak a csicsás, medzsikes sárga ill. arany nevűeket jelzik asszem. Történetesen az érdekelne, hogy milyen def értékűek a legjobbak, amibe már érdemes rúnaszót pakolni... :rolleyes:

Elrohir: np :)

Vaakuum: itt minden itemről megtalálod az infót(ajánlom figyelmedbe a felső menüsort):
http://www.battle.ne...ablo2exp/items/

Szerkesztette: td 2005. 05. 05. 13:05 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#584 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 15:24

Idézet: td - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 14:05

Vaakuum: itt minden itemről megtalálod az infót(ajánlom figyelmedbe a felső menüsort)

Ismertem, néztem is sokat, és ezt is olvastam rajta:
they will not work on Magic, Set, Unique or Rare items, ami részben ténylegesen megválaszolja a kérdésemet, de nem tudom, hogy az elit és exceptional cuccok minek minősülnek, merthogy egy csomó oldalon láttam leírva az elit unique és exceptional unique kifejezéseket. (volt még elite rare és exceptional rare kifejezés is) (= Káosz van a fejemben  :mad: )Ebből pedig az jönne ki, hogy nem műx benne a rúnaszó. Viszont 100as armorba meg nincs értelme belerakni...
és az adott menüsor socketed infójában sincs semmi minta/fénykép/számadat az önmagukban is igazán tápos, de rúnaszóval egyértelműen updatelhető cuccokról. A Set itemeknél van, igy legalább már fényképről láttam pl TalRasha cuccot :D
Egyébként fura módon a rare items fület nem is találtam, ezért feltételezem, hogy ezek között vannak átfedések, meg igazából gyűjtőnevek, ami nekem még nem világos. (pl rakhattak volna oda egy piramist, hogy hogyan is épülnek egymásra ezek a cuccok "teljesítmény szempontjából". Vagy két piramist, ha egymástól függetlenek. Vagy ez mindenkinek egyértelmű, és csak én vagyok ennyire  :omg: ?
az elit és exceptional az nem magic, nem unique és nem is rare attól, hogy az unique fül alatt előjön egy csomó Normal Unique, Exceptional Unique, Elite Unique cucc?
Legjobb, ha direktben megkérdezem:
http://www.battle.ne...ite/armor.shtml    oldal legalján lévő Sacred Armor a legjobb rúnaszavazni???

#585 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 05. 15:48

Tiszta vizet öntök a poharadba:

A diablóban minden tárgyból 3 fokozat létezik, talán azért, mert 3 nehézségi fokozat van a játékban.
Az alap cuccoknak(fehér) van 3 fokozatuk és minden rare, magic, set és unique ezek alapjaira épít.

Példa:
Kép

Normal szintü: Kite shield
Exceptional szintü: Dragon shield
Elite szintü: Monarch

Szintenként más neve van a tárgynak, noha ugyanúgy néz ki, ez azért jó mert legalább a neve alapján meg lehet különböztetni. :) Viszont egyre jobbak lesznek a tárgy tulajdonságai és a hordásához szükséges követelmények is nőnek.

A rare tárgyaknál a tulajdonságok teljesen véletlenszerűek, nem is lehetne a sok millió variációt felsorolni. a Blizzard ezt zseniálisan találta ki: minden kapható tulajdonságnak legyen egy neve, ami több szóból áll, így minden egyes szó, ami a magic, crafted és rare tárgy nevét alkotja fed valamit.
pl.: a sounding az a +3 to WarCry(barbarians only), a bat az 5%mana stolen per hit
A Sounding Amulett of the Bat pedig akkor mit is tud? Hát persze hogy +3-at ad a WC skillekhez és 5%manát lop ütésenként.

Set, unique, runaszavas tárgyaknak fix neve van itt nem a névből képződnek a tulajdonságok.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#586 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 16:55

Szeritem a már fent is említett link-en jól végig lehet követni. Értelemszerűen elit cuccokba érdemes runaszavakat kirakni, mármint a jobbakat. Azaz valóban a Sacred a legjobb, ha a tárgy szintjét nézed. De érdemes nézni a követelményeket is, azaz lehet, hogy egy mágusnak inkább érdemes egy kisebb armour és nem kell annyit pontot pazarolni a strength-re, csak hogy fel tudjon venni egy kicsit nagyobb védelműt (pl Archon plate-t)
Szerintem.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#587 Felhasználó inaktív   Tory 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 21:58

Üdv mindenkinek!

Az utóbbi hónapokban eléggé hanyagoltam Diót (Idén szinte alig toltam). Viszont a napokban elővettem és tovább erősödött bennem a tény, hogy hosszú állás után sokkal jobban dob a gém. Tehát singlében tolom és kb 4 havi állás után, az első run alkalmával pl. pindle Unit dobott és ráadásul nem is egyet, ez már eleve meglepő, mert régebben elég sokat runoltam az öreget, de unit szinte soha nem dobott és most egyből, és nem is egyet, ráadásul az egyik egy Grandfater....gondolhatjátok mekkorát pislogtam.
Érdemes lenne elkezdenem a régóta tervezett Barbimat..

byby

#588 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 06:39

2 assa kérdés:

1. Ha Nata cuccokat veszek perfect gem-ért, akkor max hányat adjak darabjáért?

2. Ha mérgezni akarok akkor a venom-charm-emerald hogy adódik össze? Emerald+charm nem adódik össze, ezt már megszíttam.

#589 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 08:00

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 5:39

...
1. Ha Nata cuccokat veszek perfect gem-ért, akkor max hányat adjak darabjáért?
...

http://diablo2.rubix.org/itam.php?search=n...a&Submit=Search itt megtalálod hogy mennyibe kerül a natalya set darabjai!

#590 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 09:01

Sajnos valóban eléggé szenvedős hellen a frenzy-s barbárom :( De nem inkább a kis sebzés miatt, mert azt a sebességgel aránylag még megoldom, bár azért lehetne nagyobb. Hanem, hogy szerintem a barbár egyetlen tömegpusztító ereje a ww. Act2-ben egyszerűen nagy halál a greater mummy-kal. Képtelenség átvergődni a csontik és zombik tömegén, mire leütöm a harmadikat, az első újra feléled. A kevés hely miatt még megkerülni se tudom a tömeget (ahogy act1-ben ment), nem beszélve arról, hogy általában nem is egy van ezekből a dögökből. A ww-vel ezeket le lehetne szedni?
Egyébként hogy kapok xp-t ezekért a csontikért? Csak egyszer, vagy minden újraélesztés után is?

#591 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 09:15

Hmm. 2 megoldás van, vagy átrohansz, vagy próbálsz urgani. Át lehet ugrani pl.: zárt ajtókat is néha.

A csontikért csak 1x kapsz xpt, ugyanugy mint act1 ben a shamanom ördögfiókákért is. Szal ha 1x már feltámadtak, nem jár mégegyszer a tapasztalat ha leölöd.

#592 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 06. 09:21

Így van, a LeapAttack-al szépen ráugrasz a greater mummy-k fejére, aztán lecsapod őket, így nagyon könnyen kiírtahtod őket. :cool:

Kép

#593 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 10:18

Idézet: td - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 10:21

Így van, a LeapAttack-al szépen ráugrasz a greater mummy-k fejére, aztán lecsapod őket, így nagyon könnyen kiírtahtod őket. :cool:

Erre gondoltam én is, csak elég húzós beugrani a tömeg közepébe. Ugrani mindíg tudok, akkor is ha közben támadnak?
Egyébként ez a leap attac elég brutál sebzést ad, lehet egyszer kipróbálok egy ugrálós barbit :jump:  :jump:  :jump:  :nevet:

#594 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 06. 11:35

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 11:18

Erre gondoltam én is, csak elég húzós beugrani a tömeg közepébe. Ugrani mindíg tudok, akkor is ha közben támadnak?
Egyébként ez a leap attac elég brutál sebzést ad, lehet egyszer kipróbálok egy ugrálós barbit :jump:  :jump:  :jump:  :nevet:

Ugrani mindig tudsz(leap attack messzebbre ugrik mint a sima leap), jó menekülésre, de jó az ilyen nehezen hozzáférhető monszták likvidálására is, viszont ugrás közben is meg tudnak ütni, pl. próbálj meg Hephasto felett átugrani, tuti hogy a zacsidba karmol alulról :D

Kép

#595 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 12:24

Jaja  :D  Bár ez elég furcsa... Sok a hosszúkezű szörny  :D
Ha meg tudnak ütni a levegőben, akkor ugrás közben miért nem lehet inni? Mondjuk akkor mikor jól a levegőben van a barb, mert elugráskor meg leérkezéskor télleg veszélyes kicsi üvegből málnaszörpöt.... :D  :D  :D

#596 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 13:59

Annak idején én voltam olyan merész, és kimaxoltam egy barbárnál a Leap Attack-ot, és akkorát lehetett vele ugrani, hogy például act3-ban át lehetett ugrani a pályákat elválasztó csatornákat. Viszont rájöttem, hogy különösebben nem hasznos skill, ezért barbárnál szerintem erre rakni se érdemes (mármint hacsak nem WW-s barbár készül), elég a sima Leap, ami a plusz skillek miatt éppen elég ugrándozni.

#597 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 17:11

Feltételezem, hogy  a kenguru-barbár attack speedje is eléggé gyatra lehet...
márminthogy 2 másodpercenként attackol egyet, mert sokáig tart felhúzni a rugóit :D

#598 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 17:30

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 16:11

Feltételezem, hogy  a kenguru-barbár attack speedje is eléggé gyatra lehet...
márminthogy 2 másodpercenként attackol egyet, mert sokáig tart felhúzni a rugóit :D

Ez igaz, de erto kezekben nem lebecsulendo skill a leap-attack.
Duelben rengeteg sorcit kinyirtam vele mert ha jo a cuccod eleg egyetlen talalat.
Hatalmas a sebzes de gyakorlast igenyel a hasznalata csakugy mint sorcinak a teleport.

szerk: most Hell act1-ben nyomulok lvl 64 elemental druiddal, es csodak csodaja itt is utokepes, pedig paraztam
ilyen koran hellre jonni vele mert allitolag nem hasznalhato az elemental druid semmire...
Lol... Ultrabrutal tud lenni, az egyik kedvencem lett. :up:

Szerkesztette: szabinar 2005. 05. 06. 17:36 -kor

#599 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 17:41

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 16:30

Lol... Ultrabrutal tud lenni, az egyik kedvencem lett. :up:

Ja, az ultrabrutalsag az extrem magas (kb1300) fizikai sebzes kovetkezmenye, mert a Hurrican sajnos gazos itt, tul sok a cold immune monsta :)

#600 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 02:19

Az mitől van, hogy mikor játékot szeretnék kreálni, beáll hullamerevre, majd közli, hogy unable to join the game, amikor én nem join, hanem create????

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »