HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#541 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 01. 22:34

Aha, ezeket már kinéztem. De mivel nem fire-s sorci, így az első nem játszik. A memory meg csak lvl37-tól a lum miatt. De akkor biztos azt adom a kezébe. Bár lehet, hogy csinálok egy leaf-t, aztán amíg a lightom nem elég erős, az fire-t nyomom.

De nagyot csalódtam, mikor tartogattam a skillpontokat várva a lvl12-t a lightning miatt, összegyűlt vagy 6 pont. A botom ad még kettőt, gondoltam ez elég állat lesz. Erre nem tudom rátenni egyszerre, a másodikat is csak köv. szinten  :banghead: :omg: :confused:
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#542 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 22:45

köszi a válaszokat :(
csak mert találtam 2 darbot a 4-es szettből és annyira nem tűnik rossznak
yooccoo#2929

#543 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 22:55

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 23:34

De nagyot csalódtam, mikor tartogattam a skillpontokat várva a lvl12-t a lightning miatt, összegyűlt vagy 6 pont. A botom ad még kettőt, gondoltam ez elég állat lesz. Erre nem tudom rátenni egyszerre, a másodikat is csak köv. szinten  :banghead:   :omg:   :confused:

Ez azért van szvsz hogy pl. egy cvl30 barb ne rohangálhasson svl20 ww vel.

#544 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 23:01

Idézet: tomks - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 23:55

Ez azért van szvsz hogy pl. egy cvl30 barb ne rohangálhasson svl20 ww vel.

De miért, ha én úgy taktikázok? Így vagy alacsony skillekre elpocsékolod a pontjaidat, vagy egy csomó ideig szenvedsz, mert nincs erős skill, mert tartogatod a pontjaid.
Vagy, és valszeg én is ezt fogom csinálni, megkérsz valakit, hogy húzzon fel addig, hogy rátehesd mindet arra, amelyikre akarod. Csak szvsz így meg a fejlesztés játékossága tűnik el.
Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni.

#545 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 23:08

Ja, akartam kérdezni, hogy vmikor még megcsináljuk a hell hf-t mielőtt lejárna a karakter?

#546 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 07:51

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 0:01

De miért, ha én úgy taktikázok? Így vagy alacsony skillekre elpocsékolod a pontjaidat, vagy egy csomó ideig szenvedsz, mert nincs erős skill, mert tartogatod a pontjaid.
Vagy, és valszeg én is ezt fogom csinálni, megkérsz valakit, hogy húzzon fel addig, hogy rátehesd mindet arra, amelyikre akarod. Csak szvsz így meg a fejlesztés játékossága tűnik el.
Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni.

Hasonló volt nekem is a gondom a sorcival... :mad: Bár még most is van vagy 6 pontom, amit nem tudtam elpakolni, mert clvl 30 után indul a többszálas fejlesztés lehetősége.

Mivel orb-wall kombinációra nyomultam, ezért belátható, hogy igazából nem lehet vele 18-as szint alatt mit tenni....sok tristrun, utána becsatlakozni egy andyirtó játékba, azután keresgetni act2-es runokat, vagy valakinek a segitségét kérni, hogy az alap küldiken vigyen végig, amíg nem alakul jóóó kis tombrun. Eddig én is szenvedtem, mert nem tudtam haladni, de a firewall és teleport megjelenése óta egyedül is neki merek vágni a világnak....bár törékeny a kari, azért megborulnak előtte. az act3-at egyedül nyomtam végig, egyedül az utolsó wp-hez kellett segítség, mert a sorcimnak nem volt annyi dex-e, hogy megfogja  :D a buzogányt.
kíváncsian várom az act4-es felhozatalt :cool:

este sztem leszek, szólj rám nyugodtan, hogy segítsek!

Szerkesztette: vaakuum 2005. 05. 02. 07:53 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#547 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 08:40

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 22:09

Az viszont tény, hogy marha idegesítő, amikor single playerben az ember már mindenféle cuccot megtalál, csak azt nem, ami pont arra a karakterre kéne. Emiatt én minden talált holmimat kimentettem egy adatbázisba, és amikor szükségem volt rá, akkor karakter editorral beraktam.

Errő van itt nagyba szó :)
Blizzardéknál senkinek nem jutott eszébe hogy az item drop script-nek másképp kéne működni single és multi játékban. Az OK hogy az online kereskedelmet úgy lehet éltetni ha vegyes cuccokat dobálunk a manuszoknak, aztán egymással csereberélnek. Ugyanez single játékban kemény szívatás gamernek, aki végül kénytelen szerkeszteni a karakterét. Mégse várhat fél évet egy jó holmira.

#548 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 09:06

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 8:51

Hasonló volt nekem is a gondom a sorcival... :mad: Bár még most is van vagy 6 pontom, amit nem tudtam elpakolni, mert clvl 30 után indul a többszálas fejlesztés lehetősége.

Mivel orb-wall kombinációra nyomultam, ezért belátható, hogy igazából nem lehet vele 18-as szint alatt mit tenni....sok tristrun, utána becsatlakozni egy andyirtó játékba, azután keresgetni act2-es runokat, vagy valakinek a segitségét kérni, hogy az alap küldiken vigyen végig, amíg nem alakul jóóó kis tombrun. Eddig én is szenvedtem, mert nem tudtam haladni, de a firewall és teleport megjelenése óta egyedül is neki merek vágni a világnak....bár törékeny a kari, azért megborulnak előtte. az act3-at egyedül nyomtam végig, egyedül az utolsó wp-hez kellett segítség, mert a sorcimnak nem volt annyi dex-e, hogy megfogja  :D a buzogányt.
kíváncsian várom az act4-es felhozatalt :cool:

este sztem leszek, szólj rám nyugodtan, hogy segítsek!

Gondoltam már én is rá, hogy szólok neked, hogy segítsük egymást. Majd este jól meghúzzuk egymás sorciját egy erősebbel Kép Kép :D :D :D

Nekem is eszembe jutottak a single-s idők. Milyen cuccokkal nyomultam!!! :D :D :D

#549 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 02. 09:17

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 0:08

Ja, akartam kérdezni, hogy vmikor még megcsináljuk a hell hf-t mielőtt lejárna a karakter?

Ma este felőlem mehet ha mindenkinek oké...

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#550 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 09:24

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 10:06

Gondoltam már én is rá, hogy szólok neked, hogy segítsük egymást. Majd este jól meghúzzuk egymás sorciját egy erősebbel Kép Kép :D :D :D

Ejnye-bejnye...
Varázslatos boszi-lányok egymás között ? :D  :D  :D
Gruppenben fárasztjuk le a monsztafiúkat ;)
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#551 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 11:35

Idézet: td - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 10:17

Ma este felőlem mehet ha mindenkinek oké...

Ok. Az este kb hány órát jelent?

#552 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 02. 16:02

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 12:35

Ok. Az este kb hány órát jelent?

Hát nem tom, 19:00-22:00. Tág fogalom :) A többiektől függ mennyien lesznek fennt. Én most azt mondom 85%, hogy fennt leszek akkor is.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#553 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 16:10

20 óra körül én is felnézek reményeim szerint, a múltkori karikat át kellene ráncigálni hellen, meg a hf küldiket megcsinálni. Viszont hell áthúzást nem tudok vállalni késői időpontban, mert:
1. teljesen be van lassulva a netem esténként
2. Lightning only sorcival Travincal kínszenvedés...

(Tegnap este is felnéztem kicsit, Act V-ben teléztem Tresh Socket felé, amikor észleltem, hogy hiába kattingatok, nem telézik a sorcim. Ráadásul ez pont egy nagy rakás unique íjjász skeleton mellett történt. Na mondom, akkor Save&Exit, de akkor már a karakterválasztó képernyőn pőrén áldogált kicsi Elektro... :( )

#554 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 20:28

Kib*szott bnet ma már kétszer dobott ki a legjobb résznél  :mad:  :grrr:  :doom:
inkább megyek UT-zni

#555 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 22:13

Hát erről lemaradtam, 22:20-kor már senki :(
Megcsináltátok a hell hf-ket?

Már akaratam kérdezni, hogy partyban egyenlően osztja szét az xp-t, vagy level szerint?

#556 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 03. 08:10

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 23:13

Hát erről lemaradtam, 22:20-kor már senki :(
Megcsináltátok a hell hf-ket?

Nem maradtál le, mi se csináltuk meg.
Javaslom csinálhatnánk ezt kicsit rugalmasabban, ha fennt van közülünk legalább 3 ember akkor már lehet hell hf-ezni, mert ha egymásra várunk mindig akkor sose lesz meg. Aki meg lemarad annak meg később megcsináljuk. A lényeg, hogy aki a hf küldit csinálja az mellett legyen bennt még minimum kettő játékos.
De én bárkit áthuzok hell hf-ig, akár egyesével is. Tehát aki lát engem hogy bennt vagyok nyugodtan szóljon áthuzom és majd később, amikor többen leszünk megcsináljuk a küldit.

Kép

#557 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 08:45

Idézet: td - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 9:10

De én bárkit áthuzok hell hf-ig, akár egyesével is. Tehát aki lát engem hogy bennt vagyok nyugodtan szóljon áthuzom és majd később, amikor többen leszünk megcsináljuk a küldit.

Ezt örömmel hallom, elkelne egy kis segítség.
Ha aktív a clan és van hely akkor bekapcsolódnék, este 8-10 körül jó nekem is.

Egyébként trapassa-t kezdtem, most 23-as.

#558 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 03. 10:37

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 9:45

Ezt örömmel hallom, elkelne egy kis segítség.
Ha aktív a clan és van hely akkor bekapcsolódnék, este 8-10 körül jó nekem is.

Egyébként trapassa-t kezdtem, most 23-as.

Hát szvsz a klán az nem aktív.
Inkább csak annyi van, hogy mi hwsw-sek segítünk egymásnak és együtt játszogatunk.
Ebben a session-ban nem is lesz aktív...
Egyébként én szívesen kezdeményezném a következő sessionban a klán újraindítását, közös vagyon, közös célok, ilyesmi.

Az accountom: sir_td, ha látod hogy fennt vagyok, szólj és szívesen segitek.

Kép

#559 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 10:49

Sziasztok! Következő idényben szívesen csatlakoznék egy jó kis csapathoz. Én magamat eléggé csapat és közösségorientáltnak tartom és nem sajnálom a segítséget, ha az valamennyire kölcsönös. :reszeg: Most nagyban vizsgázom,de nyáron úgy néz ki,lesz időm.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#560 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 11:15

Idézet: td - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 11:37

Hát szvsz a klán az nem aktív.
Inkább csak annyi van, hogy mi hwsw-sek segítünk egymásnak és együtt játszogatunk.
Ebben a session-ban nem is lesz aktív...
Egyébként én szívesen kezdeményezném a következő sessionban a klán újraindítását, közös vagyon, közös célok, ilyesmi.

Az accountom: sir_td, ha látod hogy fennt vagyok, szólj és szívesen segitek.

OK, majd nézem.
Accountom leszboszi, player: Aneetaa

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30