HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#2941 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 07. 12:01

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 9:28

...szeretnék egy tisztogatás csinálni a saját friendlistemen is, a 22 hely be van töltve de szerintem már némelyike nem él, másokat meg be kellene azonosítani...

Rezapahlavi = Taranis

O is aktiv, ne torold.

#2942 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 12:09

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 13:01

Rezapahlavi = Taranis

O is aktiv, ne torold.

OK, így már lassan kerek a lista.  :up:

td
Itt egy kép, hogy régebben már mi is kipróbáltuk a Wolfhowl (vagy mi) sisakot, itt éppen én vagyok barbárként vérfarkas formában:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2943 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 12:56

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 12:42

Mindazoknak akik jelentkeztek a Tristramos bulira. Próbálunk mi is este hatra időzíteni. Nálunk  lesz egy shaefer-draculs zealot pala, de fel kéne bozni :think: és egy kisebb werewolf + én (hát lehet engem elfelejteni? :D )

Akivel még nem találkoztam, de érdekli, acc: Minstrelboy

Szívesen segítek én is, ha gondolod. Hammerdint tudok felajánlani... (megint megdöglök yooo sokszor :Đ )
Acc: verghaust

Szerkesztette: Verghaust 2005. 08. 07. 12:59 -kor

"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#2944 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 14:16

Idézet: Verghaust - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 13:56

Szívesen segítek én is, ha gondolod. Hammerdint tudok felajánlani... (megint megdöglök yooo sokszor :Đ )
Acc: verghaust

Conci aura nagyon is jó ha van ;)
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2945 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 14:20

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 13:01

Rezapahlavi = Taranis

O is aktiv, ne torold.

Jaja, csak hát a resetig én már nem játszok.
Majd holnaptól megint láthattok. :)

#2946 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 14:23

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 13:20

Jaja, csak hát a resetig én már nem játszok.
Majd holnaptól megint láthattok. :)

En sem, legalabbis nem Diabloval.
Erre az unalmas hetvegere feltettem par regi jatekot, de egyik sem tudott lekotni, mignem...  a polcon leghatul porosodva igazi kincset talaltam: a Falloutot, ha meg emlexik valaki erre a gyongyszemre. Siman Dia kategoria minosegre, ajanlom mindenkinek aki nem ismeri vagy mar elfelejtette. :cool:

#2947 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 14:34

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 15:23

En sem, legalabbis nem Diabloval.
Erre az unalmas hetvegere feltettem par regi jatekot, de egyik sem tudott lekotni, mignem...  a polcon leghatul porosodva igazi kincset talaltam: a Falloutot, ha meg emlexik valaki erre a gyongyszemre. Siman Dia kategoria minosegre, ajanlom mindenkinek aki nem ismeri vagy mar elfelejtette. :cool:

Én is kicsit visszanyúltam az időben, de megmaradtam a Blizzard nál... War2  :D
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#2948 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 15:56

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 12:42

Mindazoknak akik jelentkeztek a Tristramos bulira. Próbálunk mi is este hatra időzíteni. Nálunk  lesz egy shaefer-draculs zealot pala, de fel kéne bozni :think: és egy kisebb werewolf + én (hát lehet engem elfelejteni? :D )

Akivel még nem találkoztam, de érdekli, acc: Minstrelboy

Gyülekező vmivel hat elött. :paci:  :hinta:
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2949 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 16:10

En mek, bar sok ertelme mar nincs reset elott, de multkor is eleg fun volt.Persze egy pala convition aurat igenyelnek :)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2950 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 16:42

SuMMeR: krp3 accomat törölheted, ezentúl a kripli-re próbálom pakolni minden karim. :)

td: Ok, nekem tök mindegy, h mivel megyek. Nekró igazából nem sebez, max a CE, a csontik sztem ott már nagyon hamar elhullanak. Talán a Golemem 20k élete ér vmit. :)
BTW babám élete 4300, de sokra nem mentem vele Lilithnél, úgy mérgezett.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2951 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 16:53

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 16:56

Gyülekező vmivel hat elött. :paci:  :hinta:

Fenn vagyunk, Laca már itt van.

Whispeljetek nyugodtan.

#2952 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 16:57

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 17:53

Fenn vagyunk, Laca már itt van.

Whispeljetek nyugodtan.

A friendlistemre felvettelek, de már resetig nem hiszem, hogy nagyon felnéznék, közbejött egy teljes Windows újratelepítés (ma és holnap), azt még reset alatt szeretném megcsinálni.  ;)

#2953 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 17:19

No, lerendeztuk a bandat elegge.Ragyuttem az assaval mit is kell csinalni trappokon kivul, mind blastot, raernek egymast pufolni a balrogok haman light immunisak :)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2954 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 07. 17:29

Biztos jó buli volt :)
Én sajna lecsúsztam róla, nembaj lesz még rá alkalom bizti, ha máskor nem, hát reset után :)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2955 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 17:44

Uraim ,olajozottan ment :D . A bal felső sarkos csoportosulás után (kiadtam az ukázt hogy mindenki futi oda az elején :) ) utánunk mozgott mindjárt Mephi, egyedül. A másik kettőt is sikerült elszeparálva legyakni. Nem volt 10 perc :respect:

Még egyszer nagyon köszönjük a helpet és a jó játékot. :reszeg:

#2956 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 18:35

Egyébként éppen ezt írtam a múltkor, hogy el kell rohanni az egyik sarokba, és ott gyülekezni.  ;)

Namármost a csatolt képen látható az eddig általam tapasztalt felállás. A piros pont a tp-t jelöli (eddig kettőből kétszer ott jelent meg, de nem vagyok biztos benne, hogy máshova is rakhatja-e), a kék körök a bossok feltételezett helyeit mutatja, és zölddel jelöltem azokat a pontokat, ahová érdemes gyülekezni menni.

(Egyébként még érdemes megegyezni az irányok megnevezésében is, mert a map egy élére állított rombuszként néz ki, így a bal felső sarok helyett bal sarok a helyes, és rendre utána: felső sarok-jobb sarok-alsó sarok.)

Mint jelöltem szvsz a felső a jobb és a bal sarok lehet jó gyülekezőnek, de ezek közül a jobb sarok az, ahol eddig biztosan nem találkozam bossal.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1123436123.jpg

#2957 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 18:40

OFF
Ja, td nézz privátot majd... ;)

#2958 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 18:50

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 19:35

(Egyébként még érdemes megegyezni az irányok megnevezésében is, mert a map egy élére állított rombuszként néz ki, így a bal felső sarok helyett bal sarok a helyes, és rendre utána: felső sarok-jobb sarok-alsó sarok.)

Aha, középen pedig be-sarok :D

Asszem ebben meg1ezhetünk hogy belépés után azonnal balra tarts, a portál környékét szabadon kell hagyni. Baloldalon valamivel több hely van. A harc végleges helyét az aurázó pala szabja meg, az ő felelőssége hogy jól válasszon. A többiek őt követik.

#2959 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 07. 19:39

Evil:
Látod én itt közel voltam, pedig erre is azt mondtad, hogy messze vagyok.
Kép

:respect: fun duel volt :cool: :D

Summer: ment reprivi ;)

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2960 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 20:09

Idézet: td - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 20:39

Evil:
Látod én itt közel voltam, pedig erre is azt mondtad, hogy messze vagyok.

:respect: fun duel volt :cool: :D

Summer: ment reprivi ;)

A legnagyobb bajom azzal volt, hogy nem ertem, hogyan tudtal soxor fel kepernyonyi tavolsagrol lecsapni, hat hule lennek kozel menni hozzad.Egyetlen eselyem amugy is csak a futas, persze ha megkaptad az lr t es a thunder se vot rajtad, esetleg pulikutyava avanzsaltal mar mas volt a helyzet.
Kov sessionba csinalok egy infinitys assat, majd akkor revansot veszek  ;)

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.