Far Cry (X-Isle) (III.)
Elküldve: 2007. 06. 02. 06:00
Realistic-en tényleg nem lehet elfutni az ellenség kereszttüzében.
Easy-n vagy mediumon csinálhatta. Egyik helyen fake gyanús ahogy a youtube-on is írta valaki: a steam-en (ahol 3 szelepet el kell zárni, a videón a 21:30-nál) átment egy mérgesgáz szivárgáson, ez pedig easy fokozaton is azonnali halál, de neki csak 40-50%-ot vitt le az healthbarból.
Easy-n vagy mediumon csinálhatta. Egyik helyen fake gyanús ahogy a youtube-on is írta valaki: a steam-en (ahol 3 szelepet el kell zárni, a videón a 21:30-nál) átment egy mérgesgáz szivárgáson, ez pedig easy fokozaton is azonnali halál, de neki csak 40-50%-ot vitt le az healthbarból.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”
Elküldve: 2007. 06. 02. 09:33
Pedig ez a játék realistic-nél kezdődik. Az alatt egy tipikus üres középszerű shooter ahogy legtöbben elkönyvelték. Realisticen viszont az egyik legjobb taktikai fps.
Elküldve: 2007. 06. 02. 11:11
XPPro + dx9c legújabb + catalyst 7.4 vagy 7.5 FC lighting very high -> splash screen után nem válaszol a far cry. Mindent sikerült gond nélkül elindítani, highban persze ezt is, de úgy a hdrt nem tudom bekapcsolni. Találkozott már valaki ilyesmivel? Én végignyálaztam az ubi support fórumát, mások is panaszkodtak rá, de megoldás nincs sehol, ellenben akkor nem értem tesztekben hogy lehet benne...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2007. 06. 07. 19:46
Idézet: wittman - Dátum: 2007. jún. 7., csütörtök - 19:56
Sziasztok!
az 1.32 is patchig minden rendben volt szépen végig is játszottam a gamet mediumon, nagyon tetszett.
Most újra felraktam az 1.40-es cumulative patchel és nem megy az egérrel a nézelődés.
Valaki járt már így?
az 1.32 is patchig minden rendben volt szépen végig is játszottam a gamet mediumon, nagyon tetszett.
Most újra felraktam az 1.40-es cumulative patchel és nem megy az egérrel a nézelődés.
Valaki járt már így?
Én már mindenhogy :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
Elküldve: 2007. 06. 07. 19:52
Asszem felrakom megint, és nyomok vele pár pályát a látvány kedvéért.
Elküldve: 2007. 06. 18. 12:52
Far Cry MOD, fotorealisztikus grafikaval:
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=21277
http://tds.platinumgold.de/
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=21277
http://tds.platinumgold.de/
Elküldve: 2007. 06. 18. 13:00
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. jún. 7., csütörtök - 19:52
Elküldve: 2007. 07. 13. 10:10
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. jún. 7., csütörtök - 21:52
én asszem felrakom először, és végig is viszem
Qwerty4
Elküldve: 2007. 07. 16. 19:47
Hát lehet, hogy annak idején nagy játék volt és még ma is sok rajongója van, de engem nem fogott meg igazán, csak játszható.De azért nem olyan nagyon unalmas, már azért is, mert nincs gyorsmentés, így magasabb fokú odafigyelést igényel.
A töltési idő hosszúsága nagyon idegesít, még szerencsére az automatikus mentéseknél nem tart addig.Bár nem is csoda, óriási a pályák területe. :o
Először a játék a 2. résznél volt élvezhető, a hajóroncs a Cápaember c. horrorfilm hangulatát idézte fel bennem.
A töltési idő hosszúsága nagyon idegesít, még szerencsére az automatikus mentéseknél nem tart addig.Bár nem is csoda, óriási a pályák területe. :o
Először a játék a 2. résznél volt élvezhető, a hajóroncs a Cápaember c. horrorfilm hangulatát idézte fel bennem.
Qwerty4
Elküldve: 2007. 07. 20. 12:21
huu, mennyi baj van a Far Cry-al, szinte 10 percenként újra kellett indítsam a gépet miatta, nem is volt kedvem már vele játszani, egy pár napig hanyagoltam is...
ma látom, hogy patch kell neki, de még az se biztos, hogy telepíteni lehet, letöltöttem azt a bizonyos registry fájlt is, kíváncsi vagyok helyrejön-e a játék...
ma látom, hogy patch kell neki, de még az se biztos, hogy telepíteni lehet, letöltöttem azt a bizonyos registry fájlt is, kíváncsi vagyok helyrejön-e a játék...
Qwerty4
Elküldve: 2007. 07. 20. 12:43
Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 14:21
hát nem lehetett telepíteni
ezen kívül van még vmi lehetőség?
Qwerty4
Elküldve: 2007. 07. 20. 13:53
Idézet: wittman - Dátum: 2007. jún. 7., csütörtök - 19:56
Sziasztok!
Valaki járt már így?
Valaki járt már így?
Lehet hülyeséget írok, de jó régen egy másik fórumon valaki azt írta, hogy az 1.40-es patch mindenhol hibásan van fent, kivéve a Crytek egyik FTP-s linkjét és ezért terjedt el, hogy használhatatlan az 1.40 patch, pedig nem igaz. Én azóta se próbálkoztam a témában, de nem lehet ez az oka?
(Mondjuk nekem ilyet a Logitech saját szoftvere csinált anno UT2K4 alatt állandóan, ezt a szoftver adják minden MM keyboardhoz, meg sok egerükhöz. Kiírtottam a gépről azóta no problem. Meg van pár progi ami pl. Ati Tray Tools-szal akad össze.)
.:: Close the World . . . Open the nExt ::.
Elküldve: 2007. 07. 21. 06:49
Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 13:43
hát nem lehetett telepíteni
A patch-t registry bejegyzés nélkül úgy tudod telepíteni, hogy az .exe fájlt /a kapcsolóval indítod. Ekkor bekér egy könyvtárat és oda csomagolja ki magát. Majd fogod ezt a könyvtárad és ezzel felülírod a Far Cry mappáját.
1.4-es patch esetén egérrel nem lehet nézelődni a játékban, de a menüben mégis működik az egér nevezetű probléma megoldása: a controls beállításait default-ra kell tenni, az helyreteszi. Erre a problémára minden fórum minden Far Cry topikjának minden oldalán panaszkodnak, mert nem olvas vissza senki
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”
Elküldve: 2007. 07. 21. 07:07
Idézet: N0zer0 - Dátum: 2007. júl. 21., szombat - 8:49
A patch-t registry bejegyzés nélkül úgy tudod telepíteni, hogy az .exe fájlt /a kapcsolóval indítod. Ekkor bekér egy könyvtárat és oda csomagolja ki magát. Majd fogod ezt a könyvtárad és ezzel felülírod a Far Cry mappáját.
1.4-es patch esetén egérrel nem lehet nézelődni a játékban, de a menüben mégis működik az egér nevezetű probléma megoldása: a controls beállításait default-ra kell tenni, az helyreteszi. Erre a problémára minden fórum minden Far Cry topikjának minden oldalán panaszkodnak, mert nem olvas vissza senki
OK, köszi a választ!
Akkor azt hiszem kihagyom az 1.4-es patch-t, nem szeretnék alapbeállításos billentyűzettel játszani.Így inkább az 1.3-assal próbálkozom.
De ezt viszont nem értem: " /a kapcsolóval indítod"
Ez milyen kapcsoló? :confused:
Qwerty4
Elküldve: 2007. 07. 21. 09:50
Mehet az 1.4-es patch. Csak egyszer kell default-ra állítani az irányítást, amíg nem műxik az egér. Aztán újra testre lehet szabni az egészet.
A "/a" az egy parancssori kapcsoló, asszem adminisztrátori mód rövidítése. Ha ezzel a kapcsolóval indítod a patch-t, akkor az nem fog semmilyen környezeti feltétellel foglalkozni mint pl.: telepítve van-e a játék vagy más patch, ha igen hová, van-e registry bejegyzés, stb...
Ehelyett csak egy kicsomagolási utat kér és minden egyéb feltétel vizsgálata nélkül oda csomagol ki mindent.
A "/a" az egy parancssori kapcsoló, asszem adminisztrátori mód rövidítése. Ha ezzel a kapcsolóval indítod a patch-t, akkor az nem fog semmilyen környezeti feltétellel foglalkozni mint pl.: telepítve van-e a játék vagy más patch, ha igen hová, van-e registry bejegyzés, stb...
Ehelyett csak egy kicsomagolási utat kér és minden egyéb feltétel vizsgálata nélkül oda csomagol ki mindent.
Elküldve: 2007. 07. 21. 12:45
Idézet: N0zer0 - Dátum: 2007. júl. 21., szombat - 11:50
Mehet az 1.4-es patch. Csak egyszer kell default-ra állítani az irányítást, amíg nem műxik az egér. Aztán újra testre lehet szabni az egészet.
Bocs, hogy tovább értetlenkedek, a parancssorral csak egyszer dolgoztam, így nem vagyok eléggé tapasztalt.
Először ugye beírom ezt a bizonyos parancsot (/a)?Majd azután valószínű fogja kérni a fájl nevét, elérési úttal együtt.Azután valószínű azt is kell kérje, hogy hova helyezze el a mappát kicsomagolás után.
Valahogy így működik ez? :confused:
Qwerty4
Elküldve: 2007. 07. 21. 13:54
Válts parancssorra (WinXP/2k/NT-k esetén "cmd" parancs). Ott indítsd el a patcht-t:
far_cry_v1.4_cumulative.exe /a
vagy
Csinálj a patch-nek egy parancsikont és a célnál javítsd ki:
"meghajtó:\elérési út\far_cry_v1.4_cumulative.exe" /a
far_cry_v1.4_cumulative.exe /a
vagy
Csinálj a patch-nek egy parancsikont és a célnál javítsd ki:
"meghajtó:\elérési út\far_cry_v1.4_cumulative.exe" /a

Súgó
A téma zárva.