HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (III.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (III.)

#601 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 01. 20:23

Menne úgy is 67 perc alatt.. (az első map  :smoker:  :Đ )

#602 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 06:00

Realistic-en tényleg nem lehet elfutni az ellenség kereszttüzében.

Easy-n vagy mediumon csinálhatta. Egyik helyen fake gyanús ahogy a youtube-on is írta valaki: a steam-en (ahol 3 szelepet el kell zárni, a videón a 21:30-nál) átment egy mérgesgáz szivárgáson, ez pedig easy fokozaton is azonnali halál, de neki csak 40-50%-ot vitt le az healthbarból.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#603 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 09:33

Pedig ez a játék realistic-nél kezdődik. Az alatt egy tipikus üres középszerű shooter ahogy legtöbben elkönyvelték. Realisticen viszont az egyik legjobb taktikai fps.

#604 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 11:11

XPPro + dx9c legújabb + catalyst 7.4 vagy 7.5 FC lighting very high -> splash screen után nem válaszol a far cry. Mindent sikerült gond nélkül elindítani, highban persze ezt is, de úgy a hdrt nem tudom bekapcsolni. Találkozott már valaki ilyesmivel? Én végignyálaztam az ubi support fórumát, mások is panaszkodtak rá, de megoldás nincs sehol, ellenben akkor nem értem tesztekben hogy lehet benne...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#605 Felhasználó inaktív   wittman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 07. 18:56

Sziasztok!

az 1.32 is patchig minden rendben volt szépen végig is játszottam a gamet mediumon, nagyon tetszett.
Most újra felraktam az 1.40-es cumulative patchel és nem megy az egérrel a nézelődés.

Valaki járt már így?
Wittman

VMH59

#606 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 07. 19:46

Idézet: wittman - Dátum: 2007. jún. 7., csütörtök - 19:56

Sziasztok!

az 1.32 is patchig minden rendben volt szépen végig is játszottam a gamet mediumon, nagyon tetszett.
Most újra felraktam az 1.40-es cumulative patchel és nem megy az egérrel a nézelődés.

Valaki járt már így?

Én már mindenhogy :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#607 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 07. 19:52

Asszem felrakom megint, és nyomok vele pár pályát a látvány kedvéért.

#608 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 12:52

Far Cry MOD, fotorealisztikus grafikaval:

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=21277

http://tds.platinumgold.de/

#609 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 13:00

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. jún. 7., csütörtök - 19:52

:omg:  :Đ

#610 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 18:43

Idézet: Finix - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 14:00

:omg:  :Đ

:think:

#611 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 10:10

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. jún. 7., csütörtök - 21:52

én asszem felrakom először, és végig is viszem  :)
Qwerty4

#612 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 19:47

Hát lehet, hogy annak idején nagy játék volt és még ma is sok rajongója van, de engem nem fogott meg igazán, csak játszható.De azért nem olyan nagyon unalmas, már azért is, mert nincs gyorsmentés, így magasabb fokú odafigyelést igényel.  :)
A töltési idő hosszúsága nagyon idegesít, még szerencsére az automatikus mentéseknél nem tart addig.Bár nem is csoda, óriási a pályák területe.  :o
Először a játék a 2. résznél volt élvezhető, a hajóroncs a Cápaember c. horrorfilm hangulatát idézte fel bennem.  :)
Qwerty4

#613 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:21

huu, mennyi baj van a Far Cry-al, szinte 10 percenként újra kellett indítsam a  gépet miatta, nem is volt kedvem már vele játszani, egy pár napig hanyagoltam is... :omg:
ma látom, hogy patch kell neki, de még az se biztos, hogy telepíteni lehet, letöltöttem azt a bizonyos registry fájlt is, kíváncsi vagyok helyrejön-e a játék... :think:
Qwerty4

#614 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:43

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 14:21

ma látom, hogy patch kell neki, de még az se biztos, hogy telepíteni lehet, letöltöttem azt a bizonyos registry fájlt is, kíváncsi vagyok helyrejön-e a játék...   :think:

hát nem lehetett telepíteni  :(
ezen kívül van még vmi lehetőség?
Qwerty4

#615 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 13:53

Idézet: wittman - Dátum: 2007. jún. 7., csütörtök - 19:56

Sziasztok!

Valaki járt már így?

Lehet hülyeséget írok, de jó régen egy másik fórumon valaki azt írta, hogy az 1.40-es patch mindenhol hibásan van fent, kivéve a Crytek egyik FTP-s linkjét és ezért terjedt el, hogy használhatatlan az 1.40 patch, pedig nem igaz. Én azóta se próbálkoztam a témában, de nem lehet ez az oka?

(Mondjuk nekem ilyet a Logitech saját szoftvere csinált anno UT2K4 alatt állandóan, ezt a szoftver adják minden MM keyboardhoz, meg sok egerükhöz. Kiírtottam a gépről azóta no problem. Meg van pár progi ami pl. Ati Tray Tools-szal akad össze.)
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#616 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 06:49

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 13:43

hát nem lehetett telepíteni  :(
ezen kívül van még vmi lehetőség?

A patch-t registry bejegyzés nélkül úgy tudod telepíteni, hogy az .exe fájlt /a kapcsolóval indítod. Ekkor bekér egy könyvtárat és oda csomagolja ki magát. Majd fogod ezt a könyvtárad és ezzel felülírod a Far Cry mappáját.

1.4-es patch esetén egérrel nem lehet nézelődni a játékban, de a menüben mégis működik az egér nevezetű probléma megoldása: a controls beállításait default-ra kell tenni, az helyreteszi. Erre a problémára minden fórum minden Far Cry topikjának minden oldalán panaszkodnak, mert nem olvas vissza senki :omg:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#617 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 07:07

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2007. júl. 21., szombat - 8:49

A patch-t registry bejegyzés nélkül úgy tudod telepíteni, hogy az .exe fájlt /a kapcsolóval indítod. Ekkor bekér egy könyvtárat és oda csomagolja ki magát. Majd fogod ezt a könyvtárad és ezzel felülírod a Far Cry mappáját.

1.4-es patch esetén egérrel nem lehet nézelődni a játékban, de a menüben mégis működik az egér nevezetű probléma megoldása: a controls beállításait default-ra kell tenni, az helyreteszi. Erre a problémára minden fórum minden Far Cry topikjának minden oldalán panaszkodnak, mert nem olvas vissza senki :omg:

OK, köszi a választ! ;)

Akkor azt hiszem kihagyom az 1.4-es patch-t,  nem szeretnék alapbeállításos billentyűzettel játszani.Így inkább az 1.3-assal próbálkozom. :)

De ezt viszont nem értem: " /a kapcsolóval indítod"
Ez milyen kapcsoló?  :confused:
Qwerty4

#618 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 09:50

Mehet az 1.4-es patch. Csak egyszer kell default-ra állítani az irányítást, amíg nem műxik az egér. Aztán újra testre lehet szabni az egészet.

A "/a" az egy parancssori kapcsoló, asszem adminisztrátori mód rövidítése. Ha ezzel a kapcsolóval indítod a patch-t, akkor az nem fog semmilyen környezeti feltétellel foglalkozni mint pl.: telepítve van-e a játék vagy más patch, ha igen hová, van-e registry bejegyzés, stb...
Ehelyett csak egy kicsomagolási utat kér és minden egyéb feltétel vizsgálata nélkül oda csomagol ki mindent.

#619 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 12:45

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2007. júl. 21., szombat - 11:50

Mehet az 1.4-es patch. Csak egyszer kell default-ra állítani az irányítást, amíg nem műxik az egér. Aztán újra testre lehet szabni az egészet.

A "/a" az egy parancssori kapcsoló, asszem adminisztrátori mód rövidítése. Ha ezzel a kapcsolóval indítod a patch-t, akkor az nem fog semmilyen környezeti feltétellel foglalkozni mint pl.: telepítve van-e a játék vagy más patch, ha igen hová, van-e registry bejegyzés, stb...
Ehelyett csak egy kicsomagolási utat kér és minden egyéb feltétel vizsgálata nélkül oda csomagol ki mindent.

Bocs, hogy tovább értetlenkedek, a parancssorral csak egyszer dolgoztam, így nem vagyok eléggé tapasztalt.
Először ugye beírom ezt a bizonyos parancsot (/a)?Majd azután valószínű fogja kérni a fájl nevét, elérési úttal együtt.Azután valószínű azt is kell kérje, hogy hova helyezze el a mappát kicsomagolás után.
Valahogy így működik ez? :confused:
Qwerty4

#620 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 13:54

Válts parancssorra (WinXP/2k/NT-k esetén "cmd" parancs). Ott indítsd el a patcht-t:
far_cry_v1.4_cumulative.exe /a

vagy

Csinálj a patch-nek egy parancsikont és a célnál javítsd ki:
"meghajtó:\elérési út\far_cry_v1.4_cumulative.exe" /a

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.