Hi!
Lehet, hogy kicsit késve jutottam a gémhez, de most értem a végére! Izgalmas/parás és szép játék!
1.3 patch-el+1.32 HUN patchel nyomtam végig és találkoztam 1-2 buggal is (1x a csajszi megállt és nem mozdúlt ezért alágránátoztam...volt 1 helyen a lázadás végénél, hogy néhány kicsinált szörny állva maradt, de nem csinált semmit csak jó idő múlva eltűnt, a mocsár második chekpointját alig akarta betölteni pedig nem volt quicksave és máshol nem is csinálta....ami viszont bosszantott, hogy néha hibajelentést akart küldeni az ATI-nak egy kifagyott képkocka után amire mégsét nyomva, tálcáról felkapva ment tovább rendesen...

...szerencsére nem csinálta sűrűn, de a végigjátszás alatt 5-6 alkalommal tapasztaltam ilyet)
Az 1,67GHz-s AthlonXP-vel, 2x512 RAMmal és Radeon 9550-el jól ment a gém (nekem folyamatosnak tűnt 1024x768-ban, az árnyékon és a szemcseszámon kívül minden high-on volt...szép screenshotokat gyártottam a végigjátszásról...kb 150 képet

)
A FarCry benchmarkban kipróbáltam, hogy mindent kimaxolva very high-on, max AA és AF mellett már csak feleannyi, kb 13-18 fps-t bírt (bár szebb lett a kinézet, de úgy sem volt sokkal élvezhetetlenebb ahogy kivittem.....nemúgy mint tesómnak az FX5200-vel...azon sajna elég randa -> 1024x768/low-on)
Sok idő után csak ehez az FPS játékhoz jött kedvem végignyomni, na meg a Half Life2...az első rész anno annyira ütött, hogy ez kötelező (is) volt
Ebben semmi bugom nem volt, 1024x768/high-on, rendesen futott....( A CS video tesztjében 40FPS jön ki, de ha feltolom a VGA-t akkor 55FPS 1024x768/high-ra)...a karakterek, a víz és a fizika sokkal állatabb mint az FC-ban, mármint ami a külsőségeket illeti, de mindkét gémet nagy élvezettel vittem végig

Tudtok még valami hasonló jó és szép játékot ajánlani? Doom3-hoz nem akar kedvem szottyanni...nemteccik