Far Cry (X-Isle) (III.)
Elküldve: 2007. 07. 28. 17:30
Tulajdonképp... sikerült egész pontosan megfogalmazni :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2007. 07. 28. 17:31
Idézet: szabi - Dátum: 2007. júl. 28., szombat - 18:29
Nah a vegas hiba nélül végig ment.
A "very high" hiba meg nálam is van, ezt irtam korábban.
Mindjárt lecsekkolok még három játékot, a stalker-t a fear-t és a hl2 ep1-t, legutóbb még müködtek rendesen, ha most is mennek akkor a farcry a sáros.
Üdv
szabi
A "very high" hiba meg nálam is van, ezt irtam korábban.
Mindjárt lecsekkolok még három játékot, a stalker-t a fear-t és a hl2 ep1-t, legutóbb még müködtek rendesen, ha most is mennek akkor a farcry a sáros.
Üdv
szabi
Ubiék foltozzák már nem a crytek. Így néz ki, amikor olyanok turkálnak a motorban, akik nem ismerik
Elküldve: 2007. 07. 29. 08:36
Ilyen hiba nálam is volt még régebben. Patchek előtt is. De mivel ez évekkel ezelőtt volt arra már nem emlékszem mi okozta.
Elküldve: 2007. 07. 29. 10:04
Idézet: szabi - Dátum: 2007. júl. 28., szombat - 12:56
Hy
Kis grafikai gondom megoldásaként uninstalláltam a játékot, majd újra feltelepítettem.
Az alapjáték hiba nélkül futott.
Persze nem birtam ki, hogy ne próbálkozzak megint patchelni a játékot.
Most az alapjátékra egyből az "far_cry_v1.4_cumulative" patch-t telepítettem, aminek következménye, hogy be sem töltödik a játék.
Megint leszedtem, újrarakom.
Fentebbi hozzászólás alapján alapjáték majd far_cry_v1.3 + far_cry_v1.31 + far_cry_v1.32 + far_cry_v1.33.
1.4-es patchot nem rakom fel.
Remélem igy müködni fog.
Üdv
szabi
Kis grafikai gondom megoldásaként uninstalláltam a játékot, majd újra feltelepítettem.
Az alapjáték hiba nélkül futott.
Persze nem birtam ki, hogy ne próbálkozzak megint patchelni a játékot.
Most az alapjátékra egyből az "far_cry_v1.4_cumulative" patch-t telepítettem, aminek következménye, hogy be sem töltödik a játék.
Megint leszedtem, újrarakom.
Fentebbi hozzászólás alapján alapjáték majd far_cry_v1.3 + far_cry_v1.31 + far_cry_v1.32 + far_cry_v1.33.
1.4-es patchot nem rakom fel.
Remélem igy müködni fog.
Üdv
szabi
Nekem ilyesmi gondom van a Dirt-ben meg az Oblivion-ban. Sehol máshol, csak azokban.
Megnéztem több driverrel, többféle Catalyst, Omega...
Semper Fi
Elküldve: 2007. 07. 29. 10:52
Nah, leszedtem a VGA drivert, probléma nélkül sikerült, majd felraktam az újat, most müködik a control center is, és a játékban sincs grafikai hiba.
Viszont a lighting-ot továbbra sem tudom very high-ra kapcsolni, akkor betöltésnél megáll.
Tegnap még az előző helyzetben játszottam fél órát a fear-el ott nem volt hiba.
Ami érdekes, a fear közel nem melegíti úgy a vga-t mint a BF2 vagy a farcry.
Eddig a legjobban a stalker melegít, az 1.2-es realism grafic mod-dal.
Ettől függetlenül valami nem százas a játékkal, mivel sm3+hdr (lighting: very high) betöltésnél lefagy.
Amúgy mit kellene állítani a játékon, hogy ne 10 méterrel előttem nőjön már ki a fű, kicsit messzebbre is számolhatná?
Minden maxon van kivéve a lighting, az AF-t 16x-ra állítottam, de a 8x -hez képest nem volt hatása.
Üdv
szabi
Viszont a lighting-ot továbbra sem tudom very high-ra kapcsolni, akkor betöltésnél megáll.
Tegnap még az előző helyzetben játszottam fél órát a fear-el ott nem volt hiba.
Ami érdekes, a fear közel nem melegíti úgy a vga-t mint a BF2 vagy a farcry.
Eddig a legjobban a stalker melegít, az 1.2-es realism grafic mod-dal.
Ettől függetlenül valami nem százas a játékkal, mivel sm3+hdr (lighting: very high) betöltésnél lefagy.
Amúgy mit kellene állítani a játékon, hogy ne 10 méterrel előttem nőjön már ki a fű, kicsit messzebbre is számolhatná?
Minden maxon van kivéve a lighting, az AF-t 16x-ra állítottam, de a 8x -hez képest nem volt hatása.
Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2007. 07. 30. 09:12
1, a Far Cry Configuration Tool-ban lehet állítani, hogy a fű/spritek milyen távolságból látszódjanak. Én is feljebb tettem, de így iszonyat lassú lett 
e_vegetation_sprites_distance_ratio [0.9-infinity]
Difólt 1, nálam most 5.
2, hogyan kell bekapcsolni a HDR-t? A leírás szerint a konzolon a \r_HDRRendering 7 a legoptimálisabb, de nekem nem jön elő a konzol. Sehogysem. Erre van egy olyan, hogy a FC főkönyvtárban a "Systemcfgoverride.cfg" fájlba lehet írni a kívánt parancsokat, de honnan tudom, hogy tényleg HDR-e? Igazándiból nem vettem észre különbséget.
Amúgy nálam (is) minden Very High, és nem fagy betöltésnél.
Difólt 1, nálam most 5.
2, hogyan kell bekapcsolni a HDR-t? A leírás szerint a konzolon a \r_HDRRendering 7 a legoptimálisabb, de nekem nem jön elő a konzol. Sehogysem. Erre van egy olyan, hogy a FC főkönyvtárban a "Systemcfgoverride.cfg" fájlba lehet írni a kívánt parancsokat, de honnan tudom, hogy tényleg HDR-e? Igazándiból nem vettem észre különbséget.
Elküldve: 2007. 07. 30. 09:17
- Alapjáték (1.0)
- Rá az 1.4 Cumulative Patch
- Kész.
Nem olyan bonyolult
Netán másik VGA driver, kompatibilis mód, izébigyó? Lehet hogy nem is a játék hibás.
- Rá az 1.4 Cumulative Patch
- Kész.
Nem olyan bonyolult
Netán másik VGA driver, kompatibilis mód, izébigyó? Lehet hogy nem is a játék hibás.
Elküldve: 2007. 07. 30. 10:33
Ja minden más megy fagyás nélkül, csak ez döglik meg már initnél, nyílván nem a játék a hibás :Đ
Így kell bakapcsolni. Amúgy látom neked nv van, azokkal nincs baj, csak a pecselős team atira volt képtelen valami értelmeset összekókányolni...
Így kell bakapcsolni. Amúgy látom neked nv van, azokkal nincs baj, csak a pecselős team atira volt képtelen valami értelmeset összekókányolni...
Csatolt képek:
Elküldve: 2007. 07. 30. 16:05
Ma megelégeltem ezt a sár cry-t, letöröltem a pibe.Hiába patcheltem, hiába instaláltam új drivert, semmiképp nem lehet játszani rajta, max. 5 percet bírja és lefagy.Mellesleg a gép is alig akart újra indulni már, szóval elég volt ebből!
Pedig a játék most kezdett izgalmas lenni, na nem baj, úgyse nagy veszteség, vannak ennél jobb kipróbálatlan játékok.
Pedig a játék most kezdett izgalmas lenni, na nem baj, úgyse nagy veszteség, vannak ennél jobb kipróbálatlan játékok.
Qwerty4
Elküldve: 2007. 07. 30. 18:13
Milyen géped van neked? Nem-e eseteleg abban van a hiba?
Atiról csak azt tudom, hogy a Far Cry miatt cseréltem le anno a GF4-et 9600XT-re. Azt meg 9800Pro-ra.
Sírva is fakadtam volna, ha nem megy.
Atiról csak azt tudom, hogy a Far Cry miatt cseréltem le anno a GF4-et 9600XT-re. Azt meg 9800Pro-ra.
Sírva is fakadtam volna, ha nem megy.
Elküldve: 2007. 07. 31. 16:19
Hát(tal nem kezdünk mondatot) mondjuk egy 9550-nel Far Cry-ozni (jól tévedek, hogy ez kb. feleannyit tud, azaz kétszer szarabb, mint az igencsak szar 9600?) - szóval ez eléggé mazochisztikusan hangzik
Elküldve: 2007. 07. 31. 16:20
Has(sal sem szoktunk) nem egy shaderpumpa az a kártya
Elküldve: 2007. 07. 31. 16:36
Nem egy mindentudó ez a kártya az biztos, de a keményebb CoJ-nél ilyen problémám nem akadt.
Qwerty4
Elküldve: 2007. 08. 01. 15:28
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. júl. 30., hétfő - 10:12
1, a Far Cry Configuration Tool-ban lehet állítani, hogy a fű/spritek milyen távolságból látszódjanak. Én is feljebb tettem, de így iszonyat lassú lett 
Difólt 1, nálam most 5.
Difólt 1, nálam most 5.
Átállítottam a "e_vegetation_sprites_distance_ratio" értékét 5-re.
Látványosabb hatást vártam, azt gondoltom a távolság amire számol 5x nővekszik, de nem igy lett, valamivel messzebb számol, de nem olyan nagy a változás.
HDR konzolból való bekapcsolása és a lighting very high között mi lehet a különbség?
Nah, majd megprobálom ezt a konzolos dolgot, esetleg annak nem fagyás lesz a vége.
SZERK: Nos a -DEVMODE "r_hdrrendering 7" kapcsolónak nem látom a hatását, szerintem semmi nem változott.
Üdv
szabi
Szerkesztette: szabi 2007. 08. 01. 15:37 -kor
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2007. 08. 01. 16:06
Idézet: szabi - Dátum: 2007. aug. 1., szerda - 16:28
Átállítottam a "e_vegetation_sprites_distance_ratio" értékét 5-re.
Látványosabb hatást vártam, azt gondoltom a távolság amire számol 5x nővekszik, de nem igy lett, valamivel messzebb számol, de nem olyan nagy a változás.
HDR konzolból való bekapcsolása és a lighting very high között mi lehet a különbség?
Nah, majd megprobálom ezt a konzolos dolgot, esetleg annak nem fagyás lesz a vége.
SZERK: Nos a -DEVMODE "r_hdrrendering 7" kapcsolónak nem látom a hatását, szerintem semmi nem változott.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
Nyisd meg a játék főkönyvtárában lévő system.cfg-t, és abban írd át a 0-át 1-re. r_HDRRendering = "1"
Elküldve: 2007. 08. 01. 17:09
Idézet: Razor 2 - Dátum: 2007. aug. 1., szerda - 17:06
r_HDRRendering = "1"
Nem-e 7 kéne hogy legyen?
Elküldve: 2007. 08. 01. 17:45
Idézet: Razor 2 - Dátum: 2007. aug. 1., szerda - 17:06
Nyisd meg a játék főkönyvtárában lévő system.cfg-t, és abban írd át a 0-át 1-re. r_HDRRendering = "1"
Nos az értéke jelenleg 7.
Gondolom a fentebbi kapcsoló miatt, most a kapcsolót törlöm és megnézzük mi lesz ha 7-ről 1-re állítom.
SZERK: Igy a játék az értékét mindig visszaállítja 0-ra.
Üdv
szabi
Szerkesztette: szabi 2007. 08. 01. 17:58 -kor
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2007. 08. 01. 17:55
OK, nem, értem.
r_HDRBrightOffset = "6.000000"
r_HDRBrightThreshold = "3.000000"
Ez a HDR mértéke:
r_HDRLevel = "0.600000"
Ez a ki/be:
r_HDRRendering = "1"
Az első kettőt kéne meghekkelni, mert HDRlevel 0.6-nál ISZONYATOSAN élvezhetetlen. De nagyon. 0.2-nél nem annyira gáz, de így sem jó. A fény folyamatosan pulzál (???), g*ci lassú, és - hö - nincs égbolt. Meg onnan jövő fény sem :confused:
Hogyan lehet a pulzálást megszüntetni? Meg mondjuk az eget is szeretném látni
Ötletek?
r_HDRBrightOffset = "6.000000"
r_HDRBrightThreshold = "3.000000"
Ez a HDR mértéke:
r_HDRLevel = "0.600000"
Ez a ki/be:
r_HDRRendering = "1"
Az első kettőt kéne meghekkelni, mert HDRlevel 0.6-nál ISZONYATOSAN élvezhetetlen. De nagyon. 0.2-nél nem annyira gáz, de így sem jó. A fény folyamatosan pulzál (???), g*ci lassú, és - hö - nincs égbolt. Meg onnan jövő fény sem :confused:
Hogyan lehet a pulzálást megszüntetni? Meg mondjuk az eget is szeretném látni

Súgó
A téma zárva.