Szia Peter,
Nézegettem a lapot, mit lehet pozitívumként és negatívumként felhozni vele kapcsolatban, de előbbiből sajnos túl sokat nem találtam, én a helyedben újra nekifutnék nulláról.
Grafikáról szvsz nem nagyon lehet beszélni, mert egy beszúrt kép és egy fehér háttér a szövegek alá elég kevés.
A drop shadow túl sok és túl erős, sokkal árnyaltabban kellene alkalmazni
A minimal design a lap alatt ezesetben nekem inkább kifogásnak tűnt a lap kinézetére, mert egyéb funkciója vagy haszna nemigen van
az a fenti icq ikon minek van ott? Még ha az icq-s elérhetőségedet tartalmazná is, akkor is az "elérhetőségek" menüpont alá kellene tenni.
"cégünkről" menüpont alatt ezt látom: feltöltés alatt. Ilyen ne legyen kint egy lapon, főleg ha már elkészültnek tekinted.
iframe: nem ajánlott, olvasd el ezt:
http://www.hszk.bme.hu/~hj130/hasznalhatos...rame/index.html, illetve a táblázatokkal kellene kezdeni vmit
A lap alatti marhanagy bannert én nem tenném ki a helyedben, üzleti lapon szvsz hülyén néz ki
Ami szintén fontos: üzleti lapot NE ingyenes tárhelyszolgáltatónál helyezz el, minimum dukálna egy saját domain név, reklám/frame mentes tárhely, domainneves mailcím!!
Egyetlen pozitívuma a lapnak hogy gyors, de ez is csak annak köszönhető, hogy szinte semmi grafika nincs a lapon.
A helyedben kiadnám egy profinak az egészet hogy csinálja meg rendesen, mert a látogatók első benyomása a cégről ez a lap lesz, és ez most nem túl rózsás..
Szerkesztette: Harder 2005. 07. 16. 12:17 -kor