Sziasztok,
elég newbie vagyok html/css terén, ami rámragadt, az kb egy trial dreamweaver és egy css designokat bemutató oldal műve (sajnos már nem emlékszem a címére).
Namármost a problémám az röviden összefoglalva az iexplore.exe (ha még jól emlékszem a nevére). Évek óta macintosht használok, amin ugye nincs ie6, így egy ismerősömmel "nézettem meg" az oldalt, egy screenshotot mellékelve, hogy "így kell kinéznie". A jelenlegi oldal nem úgy néz ki exploreren, mint safarin, vagy firefoxon.
Az oldal egy perszonál hómpéjdzs lesz. A dizájn még erősen alakulóban (fotosop póver), a tartalom pedig egy táblákkal teletüzdelt htmlben várja sorsát. Az előbb említett oldalon azt írták az okos developerek, hogy a table rossz, gonosz és ördögi, btw ne használjuk, hallgattam rájuk, mert szép az oldaluk komoly hatással volt rám és most a sok table helyett sok div nézelődik a kódban, de itt nagyjából el is akadtam. Lehet a hiányos előképzettségem az oka, de nem értem, miért nem jelenik meg jóhtml módjára az oldalkezdeményem a csúcsböngészőn (a content a menu alatt foglal helyet, ami függőleges menüknél nem feltétlen előnyös, bár az biztos, hogy egyedi).
Nos itt van a link:
somlovidek.hu/n84test
Amennyiben nagyon triviális lenne a hiba elnézést kérek. Építőjellegű javaslatot szívesen vennék, gondolok itt elsősorban olyan szájtokra, ahonnét sok okosságot össze lehet szedni (nem a guglira és nem is az rtfm.bazmeg.hu-ra gondoltam, hanem), pl "html/css alapok advanced kezdőknek", esetleg magyarul, vagy angliusul. Szóval olyasmire, ami nektek bevált.
Előre is köszönöm a segítséget.