A Te weboldalad II.
Elküldve: 2006. 08. 15. 17:35
Várom a véleményeket h. mi rossz vagy mi lenne jó azé nem kell agyonfikázni ez az első honlapom úgy h. még kezdő vagyok e téren
My Webpage
Elküldve: 2006. 08. 16. 07:12
Előszöris elnézést az OFF témáért, nem akartam új topicot nyitni neki.
Cak egy-két vélemény érdekelne.
OFF
Ki mit gondol arról, hogy manapság a weblapokat mekkora méretben kell közreadni?
Az emberek többsége mekkora felbontás mellett böngészik?
ON
Elküldve: 2006. 08. 17. 08:43
Idézet: xillo - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 8:12
1024x768
Elküldve: 2006. 08. 17. 11:17
Idézet: nandidos - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 9:19
HBND PaGE majd lesz saját tárhelye
A site kinézetre egy pár évvel ezelőtti játék honlapjára, vagy portálra emlékeztet.
Az oldal szerkezete kissé kiforratlan, tudom ez csak egy mintaoldal, de sajnos kevés az info.
A html forrás... hmm, hát nem mondok semmit inkább
Csak annyit tudok mondani, hogy csináld jobban
Elküldve: 2006. 08. 17. 11:26
Idézet: Steveke - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 17:35
Várom a véleményeket h. mi rossz vagy mi lenne jó azé nem kell agyonfikázni ez az első honlapom úgy h. még kezdő vagyok e téren
My Webpage
Első próbálkozásnak nem rossz, de erősen javallom, hogy sürgősen készíts egy normálisabb verziót.
Olyan alapvető problémák mint :
- értelmetlen kezdőoldal (ki itt belépsz...)
- angol -magyar keverék (Tímárka's - Config - Rólam... stb.)
- kissé értelmetlen menüpontok (Config) igazi információértéke nincs.
Az oldalad jelenleg erősen jelképezi a "kezdő vagyok" címet, még ha a flash-es megoldás profibb megoldást is sugall.
Nincs koncepció, amolyan ez is-az is jellegű oldal
Ne add fel, csináld!
Elküldve: 2006. 08. 17. 18:20
Nincs koncepció háááát egy ilyen magamat bemutató oldalra mit lehetne tenni?
Elküldve: 2006. 08. 17. 19:23
Idézet: Steveke - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 19:20
Legyen koncepciója az életednek. De ez már nem ebbe a topicba tartozik.
Elküldve: 2006. 08. 20. 16:11
Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 20:23
Akkor melyikbe?
amúgy az életem egy rakás szar nah mindegy
Elküldve: 2006. 08. 20. 20:39
Egy másik fórumon már megköpködték mert nehezen olvasható a szöveg meg túl hangosan indul (minenkit megkérek aki megnézi, hogy tekerje lejjebb a hangerőt, mert felébred a család), aztán vitába szálltam mert kiderült, hogy nem szeretik a flash-t sem. Szóval szeretném ha Ti is megköpködnétek, hátha kapok építő kritikát.
Érdi Paintball
És segítséget kérek azügyben, hogy ha olyan betütipust akarok használni ami a felhasználó gépén tuti nincs, akkor mit kell tennem.
Köszi
Elküldve: 2006. 08. 21. 00:28
Idézet: L.Tailor - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 21:39
Egy másik fórumon már megköpködték mert nehezen olvasható a szöveg meg túl hangosan indul (minenkit megkérek aki megnézi, hogy tekerje lejjebb a hangerőt, mert felébred a család), aztán vitába szálltam mert kiderült, hogy nem szeretik a flash-t sem. Szóval szeretném ha Ti is megköpködnétek, hátha kapok építő kritikát.
Érdi Paintball
És segítséget kérek azügyben, hogy ha olyan betütipust akarok használni ami a felhasználó gépén tuti nincs, akkor mit kell tennem.
Köszi
Mondjuk én nem World vagyok, de azért egy rövid megjegyzést megengedek magamnak:
Ez pont egy olyan oldal, ahol az égvilágon abszolute semmi de semmi értelme a - jelen esetben összegányolt, lassú, értelmetlen, idegesítő, fölösleges - flash-nek.
Mondjuk ha már arra jártam gondoltam megnézem a képeket, ám a második után feladtam. Szerinted miért?
Elküldve: 2006. 08. 21. 00:59
Idézet: L.Tailor - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 19:39
Érdi Paintball
A köpködés nem volt alaptalan, ritka rosszul van összerakva a lap. Már ott lett szerencsétlen kinyírva, hogy a főoldalon azzal a torz hangos videóval indul, amit nemhogy elsőre, de másodjára sem jöttem rá, hol lehetne eltüntetni azon kívül, hogy rákattintok vmelyik menüpontra (építő kritika: szedd le minnél gyorsabban, és nehogy a lap egy másik részére tedd át).
Az animációk darabosak, csúnyák és nem ez nem a gépem miatt van, nem gyenge. (optimalizálás)
A lap zöld, méghozzá nagyon. Ennél kicsit több színt is lehetne használni. (segítség színekhez: http://www.colorschemer.com/ )
Csúnya látvány, ahogy a menüpontokra kattintva villog a lap, először egy nagy üres fehér területet látni csak.
Nekem a szöveg színe és a háttér együtt nem tetszik, nem kimondottan az a könnyen olvasható színkombináció.
A paintball klubbokban tényleg éles lőszert használnak? Ha nem, akkor nem értem a menüpont grafikáját.
Kezdőlap szövegét (copy-paste befigyelt, áttetttem egy txt-be hogy el tudjam olvasni) tartalmilag át kellene nézni mert most LOL, helyesírásra meg jobban ügyelni..
Grafika: fikázni nem fogom, mert nem javítani kellene, hanem újrakezdeni.
Forráskód: csúnya és zagyva, hemzseg a hibáktól. Engedj rá egy validator-t és javítgasd. ( http://validator.w3.org/ )
----
Ami meg már nem a laphoz tartozik, de nagyon szúrja a szemem: a logót, ami a lapodra mutat, gondold át. Rikító, nagy, olvashatatlan, rondán néz ki önmagában is, a laptól meg végképp nagyon elüt. Én ügyfélként biztos nem engedném, hogy kitedd.
Elküldve: 2006. 08. 23. 00:38
Idézet: Harder - Dátum: 2006. aug. 21., hétfő - 1:59
lehet tetszik az ugyfelnek es azert kerult ki.
Elküldve: 2006. 08. 26. 08:51
Idézet: Harder - Dátum: 2006. aug. 21., hétfő - 0:59
Az animációk darabosak, csúnyák és nem ez nem a gépem miatt van, nem gyenge. (optimalizálás)
A lap zöld, méghozzá nagyon. Ennél kicsit több színt is lehetne használni. (segítség színekhez: http://www.colorschemer.com/ )
Csúnya látvány, ahogy a menüpontokra kattintva villog a lap, először egy nagy üres fehér területet látni csak.
Nekem a szöveg színe és a háttér együtt nem tetszik, nem kimondottan az a könnyen olvasható színkombináció.
A paintball klubbokban tényleg éles lőszert használnak? Ha nem, akkor nem értem a menüpont grafikáját.
Kezdőlap szövegét (copy-paste befigyelt, áttetttem egy txt-be hogy el tudjam olvasni) tartalmilag át kellene nézni mert most LOL, helyesírásra meg jobban ügyelni..
Grafika: fikázni nem fogom, mert nem javítani kellene, hanem újrakezdeni.
Forráskód: csúnya és zagyva, hemzseg a hibáktól. Engedj rá egy validator-t és javítgasd. ( http://validator.w3.org/ )
----
Ami meg már nem a laphoz tartozik, de nagyon szúrja a szemem: a logót, ami a lapodra mutat, gondold át. Rikító, nagy, olvashatatlan, rondán néz ki önmagában is, a laptól meg végképp nagyon elüt. Én ügyfélként biztos nem engedném, hogy kitedd.
Szia!
Átdolgoztam amit lehetett, de a videóhoz ragaszkodnak.
Elküldve: 2006. 08. 27. 12:30
http://somlovidek.hu/nomad84/
Minden véleményt és javaslatot szívesen veszek, csak a betűtípuson nem akarok változtatni.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA
Elküldve: 2006. 08. 27. 12:37
Idézet: hybris - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:30
http://somlovidek.hu/nomad84/
Minden véleményt és javaslatot szívesen veszek, csak a betűtípuson nem akarok változtatni.
Ez mi és hogy kapcsolódik a "weboldal" kategóriához? A "nem accessible" vast understatement.
[Szerk.]
Természetesen nem akarlak letörni, klasszisokkal jobb sok ide bevágott linknél, de ezzel szerintem te is tisztában vagy.
Szerkesztette: KovacsUr 2006. 08. 27. 12:49 -kor
Elküldve: 2006. 08. 27. 13:20
Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:37
[Szerk.]
Természetesen nem akarlak letörni, klasszisokkal jobb sok ide bevágott linknél, de ezzel szerintem te is tisztában vagy.
A kapcsolat, hogy az enyém és hogy egy (x)html/css weboldal (^^ "A Te weboldalad II."). Egyébként egyetértek veled, hogy nem, vagy csak nehezen olvasható és valóban egy psd szétvagdosva, aztán css-sel újra összeragasztva (mint ahogyan rengeteg másik oldal is), de vmi kevésbé sablonosat akartam csinálni (mint a rengeteg másik oldal..).
Letörni meg.. blah, a jó kritika mindig fáj és mindig hasznos, úgyhogy szeretem. Persze jelen esetben ezt a választ már postolás előtt láttam. Köszi mindenesetre, főleg a dicséretet!
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA
Elküldve: 2006. 08. 27. 15:11
most vettem észre ezt a topicot, eddig hasonló kéréssel (weboldal véleményezéssel) a programozói topicot fárasztottam, de látom ez itt arra alkalmasabb.
gondolom az nem probléma, ha nem szó-szerint az én weboldalamról van szó, hanem arról amit a megrendelőnek készített(tünk)em?
ezt tudnátok véleményezni? még tartalmilag feltöltést igényel, de lényegében ilyen marad.
előre is köszi.
szerk:huh most látom a validator sír...
szerk2.: nem tudom a fix keretet beállítani, css és dreaweaver. fingom sincs miért. :confused:
Szerkesztette: Basic 2006. 08. 27. 15:32 -kor
Elküldve: 2006. 08. 27. 15:30
Idézet: hybris - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:20
Letörni meg.. blah, a jó kritika mindig fáj és mindig hasznos, úgyhogy szeretem. Persze jelen esetben ezt a választ már postolás előtt láttam. Köszi mindenesetre, főleg a dicséretet!
nekem a betűtipus nagyon bejön, mi is pontosan?
...meg amúgy az egész elég modern.

Súgó
A téma zárva.