HWSW Informatikai Kerekasztal: A Te weboldalad II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A Te weboldalad II.

#2181 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 03. 09:55

Közben ide is beírtam a felhívást, kicsit kibővítve :)
-- Legyen egy jó napod! --

#2182 Felhasználó inaktív   nandidos 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 09. 09:19

üdv! ez most készülget, csak a betűtípust kell még lecserélnem, meg a fejléc flash lesz :) (jah és tom, hogy a bal oldali flash háttérzenét elrontottam, mert a betöltő csík jobbra megy és nem lefele)

HBND PaGE majd lesz saját tárhelye

#2183 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 17:35

Nagyából elkészült az oldalam. Még lesz némi változtatás rajta pl: működni fog a letöltés fül, a belépő oldalra ki kéne írni az ajánlott felbontást + egy linket kéne tenni a Flash Playerre ha véletlenül valakinek nem lenne. Aztán még meg kell oldani h. 1024x768-ban is normálisan megjelenjen. Per pill csak annál nagyobb felbontásban müxik jól.

Várom a véleményeket h. mi rossz vagy mi lenne jó azé nem kell agyonfikázni ez az első honlapom úgy h. még kezdő vagyok e téren  :D

My Webpage
Alaplap: Asus A8N-E Processzor: AMD Athlon64 3200+ Venice Memória: Kingston 2x512MB Merevlemezek: Samsung 120 GB + 160 GB Videókártya: Gigabyte 6800GS Monitor: Samsung SyncMaster 930BF Ház: CoolerMaster Centurion 5 Egér: Logitech Mx510 Billentyűzet: EzKey Ez-8000

#2184 Felhasználó inaktív   xillo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 07:12

Sziasztok!
Előszöris elnézést az OFF témáért, nem akartam új topicot nyitni neki.
Cak egy-két vélemény érdekelne.
OFF
Ki mit gondol arról, hogy manapság a weblapokat mekkora méretben kell közreadni?
Az emberek többsége mekkora felbontás mellett böngészik?
ON

#2185 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 17. 08:43

Idézet: xillo - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 8:12

Az emberek többsége mekkora felbontás mellett böngészik?

1024x768
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#2186 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 11:17

Idézet: nandidos - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 9:19

üdv! ez most készülget, csak a betűtípust kell még lecserélnem, meg a fejléc flash lesz :) (jah és tom, hogy a bal oldali flash háttérzenét elrontottam, mert a betöltő csík jobbra megy és nem lefele)

HBND PaGE majd lesz saját tárhelye

A site kinézetre egy pár évvel ezelőtti játék honlapjára, vagy portálra emlékeztet.
Az oldal szerkezete kissé kiforratlan, tudom ez csak egy mintaoldal, de sajnos kevés az info.
A html forrás... hmm, hát nem mondok semmit inkább :)
Csak annyit tudok mondani, hogy csináld jobban :)

#2187 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 11:26

Idézet: Steveke - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 17:35

Nagyából elkészült az oldalam. Még lesz némi változtatás rajta pl: működni fog a letöltés fül, a belépő oldalra ki kéne írni az ajánlott felbontást + egy linket kéne tenni a Flash Playerre ha véletlenül valakinek nem lenne. Aztán még meg kell oldani h. 1024x768-ban is normálisan megjelenjen. Per pill csak annál nagyobb felbontásban müxik jól.

Várom a véleményeket h. mi rossz vagy mi lenne jó azé nem kell agyonfikázni ez az első honlapom úgy h. még kezdő vagyok e téren  :D

My Webpage

:)
Első próbálkozásnak nem rossz, de erősen javallom, hogy sürgősen készíts egy normálisabb verziót.
Olyan alapvető problémák mint :
  • értelmetlen kezdőoldal (ki itt belépsz...)
  • angol -magyar keverék (Tímárka's - Config - Rólam... stb.)
  • kissé értelmetlen menüpontok (Config) igazi információértéke nincs.
Továbbá: full flash (ami nem rossz, de jelen esetben indokolatlannak tartok)
Az oldalad jelenleg erősen jelképezi a "kezdő vagyok" címet, még ha a flash-es megoldás profibb megoldást is sugall.
Nincs koncepció, amolyan ez is-az is jellegű oldal :)

Ne add fel, csináld!

#2188 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 18:20

köszönöm szépen a választ  :respect: megfogadom néhány tanácsodat :)

Nincs koncepció háááát egy ilyen magamat bemutató oldalra mit lehetne tenni?  :think:
Alaplap: Asus A8N-E Processzor: AMD Athlon64 3200+ Venice Memória: Kingston 2x512MB Merevlemezek: Samsung 120 GB + 160 GB Videókártya: Gigabyte 6800GS Monitor: Samsung SyncMaster 930BF Ház: CoolerMaster Centurion 5 Egér: Logitech Mx510 Billentyűzet: EzKey Ez-8000

#2189 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 17. 19:23

Idézet: Steveke - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 19:20

Nincs koncepció háááát egy ilyen magamat bemutató oldalra mit lehetne tenni?  :think:

Legyen koncepciója az életednek. De ez már nem ebbe a topicba tartozik. ;)

#2190 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 16:11

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 20:23

Legyen koncepciója az életednek. De ez már nem ebbe a topicba tartozik. ;)

Akkor melyikbe?

amúgy az életem egy rakás szar nah mindegy

#2191 Felhasználó inaktív   L.Tailor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:39

Hello World!

Egy másik fórumon már megköpködték mert nehezen olvasható a szöveg meg túl hangosan indul (minenkit megkérek aki megnézi, hogy tekerje lejjebb a hangerőt, mert felébred a család), aztán vitába szálltam mert kiderült, hogy nem szeretik a flash-t sem. Szóval szeretném ha Ti is megköpködnétek, hátha kapok építő kritikát.
Érdi Paintball

És segítséget kérek azügyben, hogy ha olyan betütipust akarok használni ami a felhasználó gépén tuti nincs, akkor mit kell tennem.
Köszi

#2192 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 00:28

Idézet: L.Tailor - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 21:39

Hello World!

Egy másik fórumon már megköpködték mert nehezen olvasható a szöveg meg túl hangosan indul (minenkit megkérek aki megnézi, hogy tekerje lejjebb a hangerőt, mert felébred a család), aztán vitába szálltam mert kiderült, hogy nem szeretik a flash-t sem. Szóval szeretném ha Ti is megköpködnétek, hátha kapok építő kritikát.
Érdi Paintball

És segítséget kérek azügyben, hogy ha olyan betütipust akarok használni ami a felhasználó gépén tuti nincs, akkor mit kell tennem.
Köszi

Mondjuk én nem World vagyok, de azért egy rövid megjegyzést megengedek magamnak:
Ez pont egy olyan oldal, ahol az égvilágon abszolute semmi de semmi értelme a - jelen esetben összegányolt, lassú, értelmetlen, idegesítő, fölösleges - flash-nek.

Mondjuk ha már arra jártam gondoltam megnézem a képeket, ám a második után feladtam. Szerinted miért?

#2193 Felhasználó inaktív   Harder 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 00:59

Idézet: L.Tailor - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 19:39

Egy másik fórumon már megköpködték mert ................ Szóval szeretném ha Ti is megköpködnétek, hátha kapok építő kritikát.
Érdi Paintball

A köpködés nem volt alaptalan, ritka rosszul van összerakva a lap. Már ott lett szerencsétlen kinyírva, hogy a főoldalon azzal a torz hangos videóval indul, amit nemhogy elsőre, de másodjára sem jöttem rá, hol lehetne eltüntetni azon kívül, hogy rákattintok vmelyik menüpontra (építő kritika: szedd le minnél gyorsabban, és nehogy a lap egy másik részére tedd át).

Az animációk darabosak, csúnyák és nem ez nem a gépem miatt van, nem gyenge. (optimalizálás)

A lap zöld, méghozzá nagyon. Ennél kicsit több színt is lehetne használni. (segítség színekhez: http://www.colorschemer.com/ )

Csúnya látvány, ahogy a menüpontokra kattintva villog a lap, először egy nagy üres fehér területet látni csak.

Nekem a szöveg színe és a háttér együtt nem tetszik, nem kimondottan az a könnyen olvasható színkombináció.

A paintball klubbokban tényleg éles lőszert használnak? Ha nem, akkor nem értem a menüpont grafikáját.

Kezdőlap szövegét (copy-paste befigyelt, áttetttem egy txt-be hogy el tudjam olvasni) tartalmilag át kellene nézni mert most LOL, helyesírásra meg jobban ügyelni..

Grafika: fikázni nem fogom, mert nem javítani kellene, hanem újrakezdeni.

Forráskód: csúnya és zagyva, hemzseg a hibáktól. Engedj rá egy validator-t és javítgasd. ( http://validator.w3.org/ )

----
Ami meg már nem a laphoz tartozik, de nagyon szúrja a szemem: a logót, ami a lapodra mutat, gondold át. Rikító, nagy, olvashatatlan, rondán néz ki önmagában is, a laptól meg végképp nagyon elüt. Én ügyfélként biztos nem engedném, hogy kitedd.
tutorial.hu | mactippek.com | blog.harder.hu

#2194 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 23. 00:38

Idézet: Harder - Dátum: 2006. aug. 21., hétfő - 1:59

Én ügyfélként biztos nem engedném, hogy kitedd.

lehet tetszik az ugyfelnek es azert kerult ki. :)
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#2195 Felhasználó inaktív   L.Tailor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 08:51

Idézet: Harder - Dátum: 2006. aug. 21., hétfő - 0:59

A köpködés nem volt alaptalan, ritka rosszul van összerakva a lap. Már ott lett szerencsétlen kinyírva, hogy a főoldalon azzal a torz hangos videóval indul, amit nemhogy elsőre, de másodjára sem jöttem rá, hol lehetne eltüntetni azon kívül, hogy rákattintok vmelyik menüpontra (építő kritika: szedd le minnél gyorsabban, és nehogy a lap egy másik részére tedd át).

Az animációk darabosak, csúnyák és nem ez nem a gépem miatt van, nem gyenge. (optimalizálás)

A lap zöld, méghozzá nagyon. Ennél kicsit több színt is lehetne használni. (segítség színekhez: http://www.colorschemer.com/ )

Csúnya látvány, ahogy a menüpontokra kattintva villog a lap, először egy nagy üres fehér területet látni csak.

Nekem a szöveg színe és a háttér együtt nem tetszik, nem kimondottan az a könnyen olvasható színkombináció.

A paintball klubbokban tényleg éles lőszert használnak? Ha nem, akkor nem értem a menüpont grafikáját.

Kezdőlap szövegét (copy-paste befigyelt, áttetttem egy txt-be hogy el tudjam olvasni) tartalmilag át kellene nézni mert most LOL, helyesírásra meg jobban ügyelni..

Grafika: fikázni nem fogom, mert nem javítani kellene, hanem újrakezdeni.

Forráskód: csúnya és zagyva, hemzseg a hibáktól. Engedj rá egy validator-t és javítgasd. ( http://validator.w3.org/ )

----
Ami meg már nem a laphoz tartozik, de nagyon szúrja a szemem: a logót, ami a lapodra mutat, gondold át. Rikító, nagy, olvashatatlan, rondán néz ki önmagában is, a laptól meg végképp nagyon elüt. Én ügyfélként biztos nem engedném, hogy kitedd.

Szia!

Átdolgoztam amit lehetett, de a videóhoz ragaszkodnak.

#2196 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 12:30

Nem valid, nem accessible és még nincs is kész, de:
http://somlovidek.hu/nomad84/
Minden véleményt és javaslatot szívesen veszek, csak a betűtípuson nem akarok változtatni.
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#2197 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 27. 12:37

Idézet: hybris - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:30

Nem valid, nem accessible és még nincs is kész, de:
http://somlovidek.hu/nomad84/
Minden véleményt és javaslatot szívesen veszek, csak a betűtípuson nem akarok változtatni.

Ez mi és hogy kapcsolódik a "weboldal" kategóriához? A "nem accessible" vast understatement. ;) A dizájn maga annyira nem ijesztő (bár nekem még 19"@1024x768-on is nagyítóval kell bogarásznom), de ilyen alapon szinte kitehetnél egy PSD-t is. :s

[Szerk.]
Természetesen nem akarlak letörni, klasszisokkal jobb sok ide bevágott linknél, de ezzel szerintem te is tisztában vagy. :)

Szerkesztette: KovacsUr 2006. 08. 27. 12:49 -kor

#2198 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 13:20

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:37

Ez mi és hogy kapcsolódik a "weboldal" kategóriához? A "nem accessible" vast understatement. ;) A dizájn maga annyira nem ijesztő (bár nekem még 19"@1024x768-on is nagyítóval kell bogarásznom), de ilyen alapon szinte kitehetnél egy PSD-t is. :s

[Szerk.]
Természetesen nem akarlak letörni, klasszisokkal jobb sok ide bevágott linknél, de ezzel szerintem te is tisztában vagy. :)

A kapcsolat, hogy az enyém és hogy egy (x)html/css weboldal (^^ "A Te weboldalad II."). Egyébként egyetértek veled, hogy nem, vagy csak nehezen olvasható és valóban egy psd szétvagdosva, aztán css-sel újra összeragasztva (mint ahogyan rengeteg másik oldal is), de vmi kevésbé sablonosat  akartam csinálni (mint a rengeteg másik oldal..).
Letörni meg.. blah, a jó kritika mindig fáj és mindig hasznos, úgyhogy szeretem. Persze jelen esetben ezt a választ már postolás előtt láttam. Köszi mindenesetre, főleg a dicséretet! ;)
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#2199 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 27. 15:11

sziasztok!
most vettem észre ezt a topicot, eddig hasonló kéréssel (weboldal véleményezéssel) a programozói topicot fárasztottam, de látom ez itt arra alkalmasabb.
gondolom az nem probléma, ha nem szó-szerint az én weboldalamról van szó, hanem arról amit a megrendelőnek készített(tünk)em?
ezt tudnátok véleményezni? még tartalmilag feltöltést igényel, de lényegében ilyen marad.
előre is köszi.  :respect:

szerk:huh most látom a validator sír...

szerk2.: nem tudom a fix keretet beállítani, css és dreaweaver. fingom sincs miért.  :confused:  :think:

Szerkesztette: Basic 2006. 08. 27. 15:32 -kor

#2200 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 27. 15:30

Idézet: hybris - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:20

A kapcsolat, hogy az enyém és hogy egy (x)html/css weboldal (^^ "A Te weboldalad II."). Egyébként egyetértek veled, hogy nem, vagy csak nehezen olvasható és valóban egy psd szétvagdosva, aztán css-sel újra összeragasztva (mint ahogyan rengeteg másik oldal is), de vmi kevésbé sablonosat  akartam csinálni (mint a rengeteg másik oldal..).
Letörni meg.. blah, a jó kritika mindig fáj és mindig hasznos, úgyhogy szeretem. Persze jelen esetben ezt a választ már postolás előtt láttam. Köszi mindenesetre, főleg a dicséretet! ;)

nekem a betűtipus nagyon bejön, mi is pontosan?
...meg amúgy az egész elég modern.  :respect:

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.