Idézet: kAy - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 17:20
- céges épületet nem érdemes kirakni headerbe, hidd el, a kutyát sem érdekli, hogy néz ki a telephely. illusztrálj inkább, használj hangulat-, vagy termékképeket, jobbára erős részletkiemeléssel, jó makrókkal.
- a szélén lévő dropshadow több mint ronda, teljesen irreális, és felesleges "díszítőelem". legyen lágyabb (kisebb opacity) és sokkal nagyobb, akkor már életszerűbb lesz kicsit, ha ragaszkodsz hozzá.
- a menü kicsit fura a jobb oldalon, de ami nagyobb baj vele, hogy tipográfiailag kezdetleges; nagyobb paddingot neki, és lehetőség szerint a "|" szeparátor ne karakter legyen már, hanem border-right, vagy hasonló, illetve lehetne nemfehér.
- "üdvözöljük weboldalunkon" elég snassz, uncsi, felesleges. tegyetek ki normális szöveget.
- a színválasztás lehetne egészségesebb, kék-szürke-piros kicsit olyan szocreál feeling; ehhez a kékhez (illetve ennek egy kissé jobban szaturált változatához) jobban illene vmi szép oliva, vagy narancs.
Hmm ez az árnyékos dolog nekem se jön be igazán lehet, hogy le is szedem, csak legyen időm foglalkozni vele.
A szöveges tartalomra annyit tudok csak sajnos mondani, hogy az ember nem volt túl közlékeny, ezt a szöveget adta meg ehhez ragaszkodik.
A menü átalakítása folyamatban van, csak még kicsit szívok, css-el.
A cég épületes képet én csináltam az illető kérésére, az volt a baj, hogy mondtam neki, hogy hívjunk táncosnőket, akiket odaállítunk valami kamion mellé, mintha ők szerelnének, de aztán ebből sajnos nem lett semmi. Amikor a képeket csináltam még ügyfél se volt ez is elég hülyén fog kinézni, de hát mit tudok én csinálni.
Gondoltam rá, hogy egy grafikus haverommal terveztetek valami jó kis headert a tetejére, de amíg nem áll össze az oldal teljesen, addig nem csináltatom meg. Most egyelőre majd a menün varriálgatok.
Ja és barátunknak, pont azért kell az oldal, mert nem találják meg a telephelyét, ezért tűnt jó ötletnek kirakni ezt.
Összeségében köszönöm a véleményeket, és igyekszem ezek alapján kicsit átpofozni az oldalt!