HWSW Informatikai Kerekasztal: A Te weboldalad II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A Te weboldalad II.

#2401 Felhasználó inaktív   praad 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 02. 08:31

Idézet: kAy - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 18:51

sajnos az összes lapról süt a disszonancia, illetve az átgondolatlanság. default dropshadow, és egyéb "clickdesign" technikák még rontanak az összképen. kezdésnek persze jó, de "design" szóval illetni még nem szabad.

ps: mindig röhögök az olyan cégeken, mint a Pranczek, amikor valami (bocsánat) hulladék oldalon meglátom a "webdesign" tevékenységet vmi totál hozzá nem illő mellett, mint pl jelen esetben a könyvelés. prrsze tudom, a webdesign olyan dolog, mint a foci, vagy a politika; mindenki ért hozzá.

A clickdesignban igazad van, folyamatban van, hogy találjak egy olyan grafikust, akivel egyezik az izlésünk.

Egyébként örülök, hogy jókedvre derítettelek a Cégünkel :-) De azért gondolod, hogy nem ugyan az az ember könyvel és készíti a weboldalakat. Ez egy családi vállalkozás, elég sok cégnek könyvelünk, sőt még egy országgyűlési pártnak is, tehát adott egy olyan ügyfélkör akiket érdekelhet ez a szolgáltatás is, ugyan úgy mint a papír, írószer, nyomtatvány boltunk.

Mivel Te is webdesignal foglalkozol, gondolom, hogy képben vagy, hogy mennyire nem érnek rá a cégvezetők, hogy a weboldalukkal bíbelődjenek, viszont mi így időt tudunk megspórolni a számukra azzal, hogy a könyvelési, és az adóügyek mellett ezt a szolgáltatást is egy helyen vehetik igénybe. A későbbiekben pedig szeretnénk kibővíteni a tevékenységi körünket komplett arculattervezéssel is (névjegy, szórolap, levélpapír, céglogó stb). Így Ügyfeleinknek nem kell 3-4 különböző céggel tartaniuk a kapcsolatot.

A webdesign szolgáltatásunk kb. 1 éve működik, a jövőben folyamatosan tervezzük emelni a szolgáltatás színvonalát, amelyet  az áraink is követni fognak, így már meg fogja érni hivatásos grafikust foglalkoztatni.

Remélem sikerült meggyőznöm téged, hogy nem egy olyan cég vagyunk akit ki kell "röhögni".

Egyébként azzal én is egyetértek, hogy nagyon sokan belevágnak weboldalkészítésbe olyanok is akiknek tényleg nem kéne, de úgy gondolom, hogy a mi munkáink azért felülmúlják ezeket. Gondolom azért látszik, hogy technikailag rendben vannak az oldalak, validok, html+css, a design dolgában pedig egyelőre ez van vagy tetszik valakinek vagy nem és választ egy másik céget.

#2402 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 04:16

még bepötyögni is félek.  :D :D

ma barátkoztam a fotosopal, aztán az egészből weboldalat próbáltam csinálni.

hazudjátokmazt hogy szép lett :D  :D

http://www.azonnyomban.hu/modulok/litiumvi...aga07010703.php

#2403 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 21:27

Idézet: Litium - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 5:16

még bepötyögni is félek.  :D :D

ma barátkoztam a fotosopal, aztán az egészből weboldalat próbáltam csinálni.

hazudjátokmazt hogy szép lett :D  :D

http://www.azonnyomban.hu/modulok/litiumvi...aga07010703.php

Hazudni csúnya dolog :)
A design...hmmm... inkább öööö... legyen előbb egy BUÉK, hogy ne mondd azt: "de parasztok vannak errefelé" :)
Lesz ez még jobb is...nem lesz nehéz ;)
-- Legyen egy jó napod! --

#2404 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 19:22

Én követtel el ezt, még egy kis tartalmi feltöltés hiányzik -a referenciáknál-, de a többi már nagyjából tükrözi azt, amit szerettem volna. :)
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#2405 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 19:41

Idézet: Delawer - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 21:27

Hazudni csúnya dolog :)
A design...hmmm... inkább öööö... legyen előbb egy BUÉK, hogy ne mondd azt: "de parasztok vannak errefelé" :)
Lesz ez még jobb is...nem lesz nehéz ;)

neked is BUÉK.

ÁÁÁÁ nem lehet szebb :D  a fot®osop egy csúnya böszme dolog. a honlap készítés mégúgy. :D

#2406 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 21:17

Idézet: Litium - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 19:41

neked is BUÉK.

ÁÁÁÁ nem lehet szebb :D  a fot®osop egy csúnya böszme dolog. a honlap készítés mégúgy. :D

:rolleyes: a nagy offok között onként szeretnék, -ha lehet- annyit hozzáfűzni, hogy nem értek egyet... én ezt hivatalosan nem tanultam, és nem akarok magamnak tömjénezni, de azért nem megy rosszul... :D
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#2407 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 00:20

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 19:22

Én követtel el ezt, még egy kis tartalmi feltöltés hiányzik -a referenciáknál-, de a többi már nagyjából tükrözi azt, amit szerettem volna. :)

teljesen laikusként tetszik, de a kéz valahogy nem is illik a képbe, meg nagyon kéne mellé balra még tér :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2408 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 08:38

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 22:17

:rolleyes: a nagy offok között onként szeretnék, -ha lehet- annyit hozzáfűzni, hogy nem értek egyet... én ezt hivatalosan nem tanultam, és nem akarok magamnak tömjénezni, de azért nem megy rosszul... :D

annyira ne bizd el magad... ;)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2409 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 09:29

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 0:20

teljesen laikusként tetszik, de a kéz valahogy nem is illik a képbe, meg nagyon kéne mellé balra még tér :)

...izé a kéz amolyan üdvözlő jelleget kölcsönöz a kezdőlapnak, mivel először az emberek ezt látják. a tér az tér, nem tudom milyen térre gondolsz? szabadságtér, vagy felvonulási? :think:  :D  :Đ

#2410 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 09:30

Idézet: kAy - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 8:38

annyira ne bizd el magad... ;)

dehogy :Đ

#2411 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 10:46

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 9:29

...izé a kéz amolyan üdvözlő jelleget kölcsönöz a kezdőlapnak, mivel először az emberek ezt látják. a tér az tér, nem tudom milyen térre gondolsz? szabadságtér, vagy felvonulási? :think:  :D  :Đ

a kéz bal széléhez nagyon közel van a kép vágva. a szándékot pedig értem, de így összhatásra nekem akkor sem tetszik :) főleg ezzel a nagyon sötét háttérrel.
(az optimális böngésző pedig monnyonle. ha firefoxszal nem jelenik meg rendesen a lap, akkor nem nézem meg.)

#2412 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 16:42

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 10:46

a kéz bal széléhez nagyon közel van a kép vágva. a szándékot pedig értem, de így összhatásra nekem akkor sem tetszik :) főleg ezzel a nagyon sötét háttérrel.
(az optimális böngésző pedig monnyonle. ha firefoxszal nem jelenik meg rendesen a lap, akkor nem nézem meg.)

....hát nagyjából okés foxival, de van az oldalnak egy nem publikus statisztikája, és az is megerősíti amit mondanak, hogy az emberek 90%-a explorert használ. és én is fönntartom magamnak azt, hogy ha valaki nem azzal nézi lehet hogy salátát kap. de hát így járt! :smoker:

#2413 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 17:04

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. Jan. 5., Friday - 16:42

....hát nagyjából okés foxival, de van az oldalnak egy nem publikus statisztikája, és az is megerősíti amit mondanak, hogy az emberek 90%-a explorert használ. és én is fönntartom magamnak azt, hogy ha valaki nem azzal nézi lehet hogy salátát kap. de hát így járt! :smoker:

egyelore enis iexplorer parti vagyok, de szvsz ha mar csinalsz valamit, olyat csinalj ami ff alatt is jo. egyre tobben hasznalnak ff-ot ,szoval...
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2414 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 20:39

Idézet: des - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 17:04

egyelore enis iexplorer parti vagyok, de szvsz ha mar csinalsz valamit, olyat csinalj ami ff alatt is jo. egyre tobben hasznalnak ff-ot ,szoval...

ez igaz, de azé nem fogok külön css-t írni foxinak, meg operának is, meg stb. amúgy igazad van.

#2415 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 05. 21:44

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 20:39

ez igaz, de azé nem fogok külön css-t írni foxinak, meg operának is, meg stb. amúgy igazad van.

de, fogjal es irjal kulon css-t nekik.
nem nagy dolog a meglevot atirni kicsit.
tessek bongeszokomaptibilis lapokat kesziteni.

Szerkesztette: kukac7 2007. 01. 05. 21:44 -kor

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#2416 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 11:31

Idézet: kukac7 - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 21:44

de, fogjal es irjal kulon css-t nekik.
nem nagy dolog a meglevot atirni kicsit.
tessek bongeszokomaptibilis lapokat kesziteni.

:cool: hát tőlem már ez is nem várt teljesítmény, mert nem tanultam soha...

#2417 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 12:17

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. Jan. 6., Saturday - 11:31

az nem baj.  :cool: sose feledd hogy az "internet elott ulsz"! a tanulas meg olyan dolog, hogy nem feltetlenul kell "tanulni". eleg pl sokszor latni valamit es az ember megjegyzi. persze csak akkor, ha fogekony ra (+ erdekli is). en pl igy "tanultam" meg sok dolgot.  :)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2418 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 12:30

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 16:42

egy könyvelőirodának a lapját mondjuk hogy 90%ban explorerrel nézik, de pl az én lapomnál 65-70% van a firefox javára ;) ami szintén egy elég extrém érték, de volt sulink lapján is 30-40% volt a ff.
igazából a hozzáállással van probléma - ha téged nem érdekel, hogy én firefoxszal nézném a lapot, akkor engem nem érdekelnek a szolgáltatásaid. ilyen egyszerű.

#2419 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 07. 00:16

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 11:31

en sem.
es?

amugy ugyes vagy. :lollypop:

Szerkesztette: kukac7 2007. 01. 07. 00:17 -kor

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#2420 Felhasználó inaktív   praad 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 07. 11:52

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 12:30

egy könyvelőirodának a lapját mondjuk hogy 90%ban explorerrel nézik, de pl az én lapomnál 65-70% van a firefox javára ;) ami szintén egy elég extrém érték, de volt sulink lapján is 30-40% volt a ff.
igazából a hozzáállással van probléma - ha téged nem érdekel, hogy én firefoxszal nézném a lapot, akkor engem nem érdekelnek a szolgáltatásaid. ilyen egyszerű.

A könyvelő iroda lapját is csak ~62%-a nézi expojlerrel:). Itt a statisztika pl december hónapra

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.