Idézet: kAy - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 20:36
a nevetséges leginkább szánalomraméltót jelent, nem viccest.
sajnálom hogy nem veszed észre magad (miszerint ez nem ide való) - az egyik excégem főnökére emlékeztetsz, aki egyesével telefonálta fel a sárga oldalakat, és bugázta ki az emberekből a websiteot, csak legyen már vmi.
ha üzleti ajánlattal akarsz dobálózni, akkor magánban tedd, számtalan szakember van itt, aki szintén kompetens (sőt, kompetensebb) a témában, ők mégsem házalnak. vajh miért? (megsúgom: "etika")
Kay: Nem szeretnek vitaba bocsatkozni Veled, csak meg egy utolso mondat, a szanalmas, nevetseges stb jelzokkel tovabbra sem ertek egyet.... Lattam valakit, aki ugy tunt nem tduja megcsinalni amit szeretne, ugyhogy gondoltam felajanlom szolgalataim.... Ha valahinek ebbol az jon le, hogy ugy kapirgalom ossze a munkakat, akkor nagyon sajnalom....
Azzal a mondatoddal viszont, hogy privatban kellett volna csinalni, azzal egyetretek. SOT megmondom oszinten, hogy az etika szo jelentesen is elgondolkoztam, is abban is igazat adok Neked. Talan ha ezzel kezdted volna, akkor nem is bocsatkoztam volna veled vitaba, hanem egy gyors bocsanatkeressel lerendeztem volna a dolgot.
Osszefoglalva: Az elozoekkel tovabbra sem ertek egyet, de az etika szoval megfogtal. Tenyleg eleg hulyen nezne ki a forum, ha mindenki reklamozgatna magat....
Udv MadNed
U.i. Remelem az hogy visszaleptem 2 lepest, az nem tamadasra fog osztonozni, hanem a vita lezarasara.

))